Tavsiyenize İhtiyacım Var (Seramik Koruma)

srr

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kırıkkale
İyi günler. 9 günlük bayram tatilinde eniştemin aracına seramik kaplama yapacağım. Araç BMW G30 kasa. Gelen son zamlardan sonra fiyatlar baya yükselmiş. Nasiol ZR53 bile 1.000₺'yi geçmiş durumda. Aklımdaki bir kaç marka...
1)3D Hd Coating
2)Car Pro Cquartz 3.0
3)Nanolex Si3d
4)Autoglym UHD

Bunların haricinde abimin aracına 3M seramik kaplama yapmıştık. Parlaklık ve hidrofobi çabuk kayboluyor. Sizin tavsiyeniz nedir? Diğer markaların performansı 3M'den iyi midir? Fiyatı 1500-1600₺'yi geçmeyecek şekilde tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yavuz Kaya

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Hocam alış veriş bölümüne bakarsanız eski mesajlarda carpro seramik satan bir arkadaş vardı.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Nanolex SI3D seramiğini uyguladıktan 14 ay sonra @onurçiko ile pasta polisaj işlemi yaparken durumu hâla çok iyiydi hatta kendisi de boncuklanması hâla güzel demişti.

ardından Carpro UK 3.0 deneyimini kaputta yaşadım maalesef Nanolex kadar dayanıklı değildi.

kendim yurt dışında yaşadığım için aracımı 1.5-2 ayda bir @Detail 35 profesyonel temizlik uygular. Uzun süreli kir altında tecrübeme göre Nanolex daha mukavemetli bir ürün.

bu tamamen kişisel tecrübelerime dayalı bir gözlemdir.

srr

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kırıkkale
Nanolex SI3D seramiğini uyguladıktan 14 ay sonra @onurçiko ile pasta polisaj işlemi yaparken durumu hâla çok iyiydi hatta kendisi de boncuklanması hâla güzel demişti.

ardından Carpro UK 3.0 deneyimini kaputta yaşadım maalesef Nanolex kadar dayanıklı değildi.

kendim yurt dışında yaşadığım için aracımı 1.5-2 ayda bir @Detail 35 profesyonel temizlik uygular. Uzun süreli kir altında tecrübeme göre Nanolex daha mukavemetli bir ürün.

bu tamamen kişisel tecrübelerime dayalı bir gözlemdir.
Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.