Technologyst Detay Paylaşımları

technologyst

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş

Garajın yoksa sokak ışığında mı yok
Evet 2014 model 1.2 lpg li canavara bir kışlık bakım çektim
Klasik demir tozu yıkama vs kil yapıldı
Stpa soft ped yün bunlar megin dual action ile 2500 menzerna attım tertemiz çiziksiz bir kaporta yok hafif çizikler mevcut sıfırlamadım daha önce sıfırlamjştım 1 senede çizikler tabiki oluşmuştu iyi bir yüzeyi temizledi biraz da çizik aldı bana yeter yaza doğru sıfırlarım diye çok da boyaya girmek istemedim.
wax olarak turtle 75. Yıl attım m700 sonrası jantlar kapı araları dahil 2 gün araca binmedim güneşin böğründe bellettim bakalım dayanım ne olacak ama parlaklık çok güzel turtle waxı bu açıdan cidden beğeniyorum.

not. Turtle wax plastiklerde de çok güzel sonuç veriyor çok beğendim tavsiye ederim

technologyst

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Baskan Eline Saglik Turtle 75.Yil Wax i Candir :)
tşkler başkan aklımda bir iç var bunun üzerine fusso yeni seri atacam aslında şaka gibi ama aklımda var.

Eline sağlık hocam :)
Dayanımını bekliyoruz :)
Valla benim diğer kiada da 75.yıl var onu yıkayacam bu sefer ne olacak bakalım 2.yıkaması
@technologyst başkan ellerine sağlık valla yaşıyosun bu hayatı. Bu arada süzülmüşsün:komik:
Acaip süzüldüm sorma.

technologyst

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
İşler güçler devam

yapılan işlemler maliyetlerle beraber

Motor kaput altı ve motor arkası yalıtımı

dBplate Kaput Motor Odası Yalıtımı( araç ses yalıtımı) db plate Fiyatları ve Özellikleri
Bu malzemeyi kullandım aliminyumu ciddi kalın aliminyum 3 tanesi yetti

Kapılara önce

Bitüself Alüminyum Kaplı Oto Ses ve Su Yalıtım Bantı 30cm x 10mt Fiyatları ve Özellikleri
İle kapladım
yani bu ürün arttı ama bagaj ve arka davlumbazıda yapacam hepsine yetiyor küçük bir araç için

arkasından bu uyku için çadılarda kullanılan mata benziyen bir malzeme buldum sanayide yalıtjm malzemesi ondan da 5m2 aldım 300 lirada o tuttu ve arka koltuktan bagajın bitimine kadar kapıları torpido göğüs altı va her yer yapacağım ama ynede artacak gibi gözüküyor

toplam maliyet yaklaşık
550-600 bandına çıkıyor ama süper bir tokluk veriyor emek kısmı yoğyn malzeme kısmı ucuz olan bir olay aka tatmin çok iyi

technologyst

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Eline sağlık başkan, arabayı lifte kaldırıp altına da komple pütür attımıydın canavar olur.
Bir o kaldı müdür ama şimdlik pek gerek yok ses sistemine değiştirdim
Kapılara focal rcx 165 coaxiel 16cm taktım 4 kapıya birde soundmagus bass amfisi ile cerwin vega bass attım mis gibi şuan yalıtım sonrası şuan ses çok iyi oldu.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
İşler güçler devam

dBplate Kaput Motor Odası Yalıtımı( araç ses yalıtımı) db plate Fiyatları ve Özellikleri

Kapılara önce

Bitüself Alüminyum Kaplı Oto Ses ve Su Yalıtım Bantı 30cm x 10mt Fiyatları ve Özellikleri
İle kapladım
yani bu ürün arttı ama bagaj ve arka davlumbazıda yapacam hepsine yetiyor küçük bir araç için

arkasından bu uyku için çadılarda kullanılan mata benziyen bir malzeme buldum sanayide yalıtjm malzemesi ondan da 5m2 aldım 300 lirada o tuttu ve arka koltuktan bagajın bitimine kadar kapıları torpido göğüs altı va her yer yapacağım ama ynede artacak gibi gözüküyor

toplam maliyet yaklaşık
550-600 bandına çıkıyor ama süper bir tokluk veriyor emek kısmı yoğyn malzeme kısmı ucuz olan bir olay aka tatmin çok iyi
Kapılar sadece Bitüself olsaydı nasıl olurdu ki? Malzeme iddialı gibi.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine sağlık Kardeşim uygulamadan imkansız diye bir şey yoktur sözünü net bir şekilde anlıyoruz. Dayanımı merak ediyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
İşler güçler devam

Kapılara önce

İle kapladım

toplam maliyet yaklaşık
Baskan eline saglik guzel olmus Kapilarin icinedemi DBplate den uyguladin orayi anlamadim

technologyst

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Kapılar sadece Bitüself olsaydı nasıl olurdu ki? Malzeme iddialı gibi.
Abi şimdi olay şöyle oluyor ben tek bitüselfli de kullandım mesela bagaj komple arka koltuk altına kadar 2 sene önce bitüself yapmıştım ama bitüaelf daha çok rezonansı alıyor tokluk veriyor ama ses ve ısı yalıtımında pek bir etkisi olmuyor şuan bagaj koltuk altı ikşnci katı atınca işler bayağı değişti mesela egzoz sesini duyuyordum bitüselfle yani yalıtım o kadar zayıftı şimdi yüzde 70 azaldı artık mesela şimdi arkanın yalıtımı çok sağlam olunca ön taraf davlumbazlar torpido arkası benide bir elden geçir diyor ses yoğunluğu öne kaydı haşbuki arka acaipti sesin tamammı arkadaydı şimdi ters oldu.

technologyst

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Baskan eline saglik guzel olmus Kapilarin icinedemi DBplate den uyguladin orayi anlamadim
Malzemeyi burdan döşemeciden aldım db plate den daha sağlam ciddi anlamda çok beğendim malzemeyi daha çok bu kamp için yatak matları varya onun gibi süngeri sağlam

technologyst

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş

turtle wax graphene dayanımı baktım kışı çıkarmayacak @Berkay adlığım car pro lite uyguladım bakalım bunun dayanımı ne olacak ama tahminim beni mart - nisana götürür 6 ay dayanım vaad ediyor car pro destekleme yaparım mis gibi baharı görürsem yeter şimdilik mis gibi oldu birde güzel tarafı cam hariç herşeye uygulanıyor

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

turtle wax graphene dayanımı baktım kışı çıkarmayacak @Berkay adlığım car pro lite uyguladım bakalım bunun dayanımı ne olacak ama tahminim beni mart - nisana götürür 6 ay dayanım vaad ediyor car pro destekleme yaparım mis gibi baharı görürsem yeter şimdilik mis gibi oldu birde güzel tarafı cam hariç herşeye uygulanıyor
Güzel olmuş hocam ellerinize sağlık :begenixx:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Benim ingiltere'li graphen'im de geldi. Pek bir heyecanlandım ama dayanımı sen de ne kadar sürdü ?
Bu arada, led fenerlerin markalarını modellerini yazar mısın? Bende kendime bir set alayım, aydınlatmalarını çok beğendim :)

technologyst

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Benim ingiltere'li graphen'im de geldi. Pek bir heyecanlandım ama dayanımı sen de ne kadar sürdü ?
Bu arada, led fenerlerin markalarını modellerini yazar mısın? Bende kendime bir set alayım, aydınlatmalarını çok beğendim :)
Başkan graphene benim gözlemime göre en iyi ihtimal 6-7 yıkama eğer ön yıkamada agresif bir şey kullanırsan baba bye bye oluyor yani benim gözlemim şöyle oldu ph nötr ön yıkama ve ph nötr yıkamayla 8-10 arası olur ben ön yıkamada ansf kullandım yıkamada da koch nms kullandım u şartlarda 5-6 yıkama gitti buda yaklaşık 1,5-2 ay bende pek bir iş görmüyor diye direk car lite geçtim

ışıklar
TRY 198.81 47% İndirim | Taşınabilir LED COB el feneri Torch USB şarj edilebilir manyetik fener kamp asılı kanca lamba yüksek düşük modları aydınlatma çalışma ışığı
19.23US $ 48% OFF|Portable LED COB Flashlight Torch USB Rechargeable Magnetic Lantern Camping Hanging Hook Lamp High Low Modes Lighting Work Light|LED Flashlights| - AliExpress
Bu efsanedir yaklaşık 2 saat yanar

bu da diğer
TRY 120.10 46% İndirim | Güç COB çalışma lambası USB LED taşınabilir fener süper parlak su geçirmez 4-Mode acil spot projektör kamp için yürüyüş çalışma
10.76US $ 46% OFF|Power COB Work Lamp USB LED Portable Lantern Super Bright Waterproof 4 Mode Emergency Spotlight Floodlight for Camping Hike Run|Portable Spotlights| - AliExpress