Temu Fiyat Performans Ürün Önerileri

Citrinekarma

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Temudan satın alıp da memnun kaldığınız ürünleri bu başlık altında toplayabiliriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ttfor1

Amatör Detaycı
Üye
İl
Denizli
Güzel konu. Alışveriş yapıp alan arkadaşları bekliyoruz

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Jant eldiveni. 70 Tlye gelmişti fiyatına göre cidden güzel severek kullanıyorum

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
İbrahim selamlar şöyle baktigimda aslinda parasinin ürünleri.

Firca Konusuna gelince Cartainer ler gayet iyiydi.yeniden stoklara girdiginde fiyatlar.artmazsa hala F/P.üzerinden kaliteli fircalardir.

Temu da ki Buyuk Jant Fircasi kullanisli.degil bir cok.aracin lastik arasina girmiyor.

Valla.ben alinacak bisey bulamadim :terlisırıtan:

Mikrofiber grublarini önermem çin mali olanlar.iyi olmuyor.

Zamaninda aliexpressten çok aldik uygunken ama kesinlikle.Koreli urunlere yaklasamazlar.

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
İbrahim selamlar şöyle baktigimda aslinda parasinin ürünleri.

Firca Konusuna gelince Cartainer ler gayet iyiydi.yeniden stoklara girdiginde fiyatlar.artmazsa hala F/P.üzerinden kaliteli fircalardir.

Temu da ki Buyuk Jant Fircasi kullanisli.degil bir cok.aracin lastik arasina girmiyor.

Valla.ben alinacak bisey bulamadim :terlisırıtan:

Mikrofiber grublarini önermem çin mali olanlar.iyi olmuyor.

Zamaninda aliexpressten çok aldik uygunken ama kesinlikle.Koreli urunlere yaklasamazlar.
Abi fiyatları uçmuş ben aldığım da bunların belkide yarı parasına aldım. Büyük Jant fırcası ölcüsü olarak parlatanadamlarınkine benziyor bunu tercih edebilirler diye attım şu anda fiyatlar eskiye göre artmış durum da

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Aşağıdaki linkte bulunanı 143,71 + vergi şeklinde aldım. Tatildeydim, dün gece döndüm ve bugün Jeep Compass'ın ön camına yerleştirdim. Tam oturdu.

Fakat Temu'da fiyatlar devamlı artışta. Talep çok fazla anlaşılan.

Şemsiye Güneşlik

kaptik_virusu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben de kontrol ettim şimdi, geçen aya göre ortalama %20-30 artmış fiyatlar. %100 artan da var, hiç değişmeyen de var. Kafasına göre. Bazı kurulama bezlerini önerecektim ama pek bir esprisi kalmamış

yunusaktas91

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Tek seferde 5 adetten fazla sipariş veren oldu mu? Sepette elektronik olmayan 14 parça ürün var, gümrükte sorun çıkma ihtimali nedir?

Citrinekarma

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir

Temu para iademi gerçekleştirdi ama ürünler bugün geldi. Bedavaya 700₺lik ürün almış oldum. Teşekkürler temu

axellus1

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa

Temu para iademi gerçekleştirdi ama ürünler bugün geldi. Bedavaya 700₺lik ürün almış oldum. Teşekkürler temu

Belirtilen sürede gelmezse iade yapıyorlar. Hatta aldığınız ürünler daha sonrasında indirime girerlerse arada ki farkı da talep doğrultusunda iade ediyor. siparişinizi tamamlamadan farkla ilgili talepte bulunursanız onu da alırsınız.

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
henüz temudan alışveriş yapmamış biri olarak uygulamaya giriyorum sepetime bir sürü ürün ekleyip ekleyip vazgeçiyorum. Aldığınız ürünlerin linkleri ile beraber beğenip beğenmediğinizi yazsanız veya 5 üzerinden puan verseniz süper olur :)

emretfn

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya
https://share.temu.com/tuMsJlYf7cA
Mikrofiber jant fırçası: Ürünün sapı plastik olduğu için ve kargoda poşete zorla sığdırdıkları için geldiğinde sapı biraz eğriydi ama büyük bir sorun değil. Kalitesine gelecek olursak fiyatına göre hissiyat olarak fena değil. 4/5 puan veririm.

https://share.temu.com/TdhqcFfkh8A
Mikrofiber jant eldiveni: kalitesiz hissettiren bir ürün değil. Açıkcası bundan yana bir şikayetim yok. 5/5 verirdim ne de olsa zaten jant temizliyoruz fiyatına göre düşününce bu puanı veriyorum.

https://share.temu.com/8qirF3GVc8A
Jant lastik fırçası: Bu ürün aralarında en beğendiğim ürün oldu. Lastikleri fırçalamak için kullanıyorum. Malzeme kalitesi güzel. 5/5 verirdim. (Ben bu fiyatın yarısına almıştım.)

https://share.temu.com/SQdCwBnLAAA
Yumuşak detay fırçaları: Bunların kılları dökülüyor, plastik kaliteside iyi değil. 3/5 falan veririm. Bunları alana kadar cartainer ‘ın fırçalarını almak mantıklı sanırım.