The Collection Wash Mitt İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Selamlar Nasilsiniz?

Maglum Havalarin sogumasiyla detaydan istemesekde ufaktan geri kalabiliyoruz ancak en cok detay Malzemeleri Genelde Kiş ın Firmalar tarafindan kampanyali satislara sunuluyor ve bizlerde alip stoklamaya devam ediyoruz bu bir gercek :):saskin::saskin:

İnceleme konusu @Tonyukuk07 den görüp aldigim Wash Mitt Yani Yikama Eldivenleri Sagolsun kendine aldiklarini bana gönderdi :) Wash Mitt leri kullaninca Kendi yorumumu paylasmak istedim çünkü Stok Paylastigimda 20/25 e yakin bir özel istek oldu soru soruldu nedir,nasildir,nasil bir üründür ve fiyati nedir gibi sorularda gelince dedim forumda paylasayim herkez görsün belki @Tonyukuk07 sesimizi duyar devamini getirir :saskin:

Ürün İncelemesi

27x20 Boyutlarinda Uzun Tüylü Gri/Beyaz Renkte
İç yapisi Mikrofiber İcerisinde Sünger yok.
Guzel bir Firma Amblemi var
Fiyati:Suan ki Kur Döviz ile 135/155 Tl arasinda

Test Aşamasi

Yikama Aşamasinda Meg Shampoo Plus kullaniyorum Köpürmesi ve Parlakligi cok güzeldir.

The Collection Wash Mitt Uygulama Videosu

Meguiars Shampoo Plus Köpük Performansi

Arkadaşlar Test Sona Ermistir.Ben Eldiveni Begendim Yikama yaparken agirlasmiyor ve Su cekmiyor rahat kullanimi var yüzeyde İslem bitiminde kurutmasi cok kolay Gyeon ve Workstuff eldivene göre ince icerisinde sünger olmadigi icin o eldivenlerden ayirt edici özelligi icerisi twist havlu tipinde Workstufftan yumusak bir yapida fiyat olarak ürün gercekten iyi kesinlikle çinli lucallan tarzi eldivenlerden cok iyi coklu eldiven secenegi icin gayet iyi bir ürün uzun donem testini yapabilirsek paylasirim simdilik hoscakalin :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler kardeşim eldiveni beğendim. Uzun tüylü koyun yünü eldivenle kıyas yapmak lazım. Köpükde efsane olmuş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@Sefa46 Emeğine ve paylaşımına sağlık :) Fiyatı uygun olursa alabilirim :) Zira, koyun tüyü yıkama eldivenim sizlere ömür olma yolunda hızla ilerliyor.

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Kesene bereket sefa hocam. Test için teşekkür ederiz merak edenlerdendim:)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Dostum Eline Saglik Güzel mis Eldivenler :) Test icin de ayrica Tesekkurler
Test için teşekkürler. Satış konusu açılırsa görürüz inşallah :)
Test için teşekkürler ellerine sağlık
Kur düşerse değerlendirelim :) Test için teşekkürler abii :)
@Dragstar,
@Sefa46 Emeğine ve paylaşımına sağlık :) Fiyatı uygun olursa alabilirim :) Zira, koyun tüyü yıkama eldivenim sizlere ömür olma yolunda hızla ilerliyor.
Kesene bereket sefa hocam. Test için teşekkür ederiz merak edenlerdendim:)
Arkadaslar herkez e ayri ayri Tesekkur ederim yorumlariniz ve ilginiz icin aslinda fiyat bu sartlarda bana uygun geldi Gyeon suan 400₺ civarlarinda satiliyor en yakin Fiyat Rakibi Workstuff 175 tl ye bakalim sureç neyi gösterecek :)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
@Sefa46 eline sağlık Sefa hocam görüşlerin benim için önemliydi bizi ürün hakkında tecrübe ederek bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
İnceleme için teşekkürler Sefa hocam. :alkıssx: Yün yıkama eldivenlerindense bu tip yıkama eldivenleri daha çok hoşuma gidiyor benim.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline koluna sağlık, basılır pardon alınır olucakdı :)
eline sağlık knki çoklu eldiven için iyi bir seçenek gerçekten
@Sefa46 eline sağlık Sefa hocam görüşlerin benim için önemliydi bizi ürün hakkında tecrübe ederek bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. :)
İnceleme için teşekkürler.
İnceleme için teşekkürler Sefa hocam. :alkıssx: Yün yıkama eldivenlerindense bu tip yıkama eldivenleri daha çok hoşuma gidiyor benim.
İlgi ve alaka icin tesekkurler arkadaslar :)