İnceleme Tls Deri Kalkanı Extra Mat

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben de almayı planlıyorum. İncelemeden anladığım kadarıyla iyi ürün. :) Yıllardır colourlock kullanıyordum, bitti sayılır. Bu ürüne geçeceğim bakalım.

BahadirA.

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Arkadaslar selam,biraz hort gbi olacak ama konudaki urunu aracici plastik aksamlarda mat goruntu ve koruma amaciyla kullanabiliyoruz degil mi dogru anladim?

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dorukkutluay

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Arkadaslar selam,biraz hort gbi olacak ama konudaki urunu aracici plastik aksamlarda mat goruntu ve koruma amaciyla kullanabiliyoruz degil mi dogru anladim?

Aracınızın içindeki tüm plastik, suni deri ve doğal deri yüzeylerde keyifle kullanabilirsiniz.

Tek tavsiye etmeyeceğim kısımlar soft touch olarak bilinen plastiklerdir. Bu plastiklerin üzerinde ki kaymayı engelleyen tuse deri kalkanı uygulandığında değişecektir.

BahadirA.

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Aracınızın içindeki tüm plastik, suni deri ve doğal deri yüzeylerde keyifle kullanabilirsiniz.

Tek tavsiye etmeyeceğim kısımlar soft touch olarak bilinen plastiklerdir. Bu plastiklerin üzerinde ki kaymayı engelleyen tuse deri kalkanı uygulandığında değişecektir.
Cok tesekkurler

Dorukkutluay

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
@Dorukkutluay Doruk abi merhaba,
TLC deri kalkanı ve deri koruyucunun (raf ömrü) hakkında bilgi alabilir miyim..? Saygılar..

Soğuktan, sıcaktan, ısı ve ışık kaynaklarından koruduğunuzda satın aldıktan sonra 1 yıl desek de biz yıllardır bozmadık ☺️

Uzun süre sabit kaldığında ayrılma olabiliyor. Böyle bir durumda kullanımdan önce çok iyi çalkalanması oldukça önemlidir

Omerfru

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba hocam bir sorum olucaktı kafamı karıştırdı. Mat deri koruyucu ile mat deri kalkanı arasında ne gibi bi farklılık var acaba ve hangisini alsam daha iyi olur. Aracım 2021 civic tüm koltuklarım deri uygulamayı onda yapacağım. Bilmediğimden sormak istedim yardımcı olurmusunuz acaba

Dorukkutluay

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Merhaba hocam bir sorum olucaktı kafamı karıştırdı. Mat deri koruyucu ile mat deri kalkanı arasında ne gibi bi farklılık var acaba ve hangisini alsam daha iyi olur. Aracım 2021 civic tüm koltuklarım deri uygulamayı onda yapacağım. Bilmediğimden sormak istedim yardımcı olurmusunuz acaba
05413556018 numaralı telefondan beni arar mısınız?

fer

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
arkadaşlar aylar sonra kullanıcı yorumları nasıl?
suni deri, direksiyon ve özellikle iç trimlerde(göğüs, kapı içi ve eşikler) uzun dönem performansı nasıl TLS ekstra mat deri kalkanının