Merhaba arkadaşlar bu gün aracımı ön yıkama ardından çift kova yöntemi ile yıkadıktan sonra zamanım olmadığı için sadece kaputa tonyin graphene wax uyguladım. Aracımın kaportasında hiç bir şekilde farklı bir ürün yoktu, su olduğu gibi kaportaya yapışıyordu. Ama 3 ay önce 3 aşamalı profesyonel pasta polish uygulaması yapılmıştı bununda bilgisini vermek istedim. Aracımı zaten parlak olduğu için aşırı bir parlaklık vermedi, fakat yinede parlaklık fark edilir derecede, kaportadaki kadifemsi doku çok hoş. Ben Hidrofobisini çok başarılı buldum bu arada su damlacıkları top top oluyor ve akıp gidiyor kaportada durmuyor kurulama aşaması çok çok kolaylaşıyor. Normal şartlarda kaportaya uygulanıp 15dk kürleşme süresi varmış, yabancı kaynaklardan bu bilgiye ulaştım. Benim acelem olduğu için 3-5dk anca bekleyebildim hemen arkasından cila beziyle 2-3 sefer sildim ve parlak kaygan bir yüzey oluştu, araç simli metalik renk olduğu için rengarenk tüm simleri ortaya çıkardı çok hoş bir görüntü oldu. Henüz yeni uyguladığım için dayanım süresi ile ilgili hiç bir fikrim yok fakat minimum 2-3 ay kalmasını bekliyorum, daha aşağısında bir dayanım sergilerse beni üzer. Kaputta dayanım süresini gözlemledikten sonra komple araca uygulamayı düşünüyorum şimdilik benden bu kadar merak ettiğiniz bir şeyler varsa sorabilirsiniz.
Sırasıyla uygulama ve sonrası parlaklık hidrofobi fotoğrafları ekledir.
Sırasıyla uygulama ve sonrası parlaklık hidrofobi fotoğrafları ekledir.