Merhaba. Garajım için tornador gun tabanca ve hava kompresörü alma niyetindeyim . Fakat daha önce hiç kullanmadım ve tecrübem yok. Hava kompresörü kaç şt kaç bg cinsinden olmalı ki rahat kafa agrıtmayan bir kompresör ile detay calısabilirim. Tornador gun tabanca ne marka olmalı teşekkürler .
500lt komprosörle würth top gun ı kullanıyorum.8-10 bar aralığında çalışmasına gereksinim duyuyor ve verimli çalışıyor.oldukça hava harcıyor.havayı o aralıkta tutmak için komprosör sık sık çalışıyor.komprosör 5bar a düştüğünde top gun bayılıyor.
Ben 15 gün önce bu kompresörden aldım.Çok sessiz.O konuda oldukça başarılı.Ama 50LT olduğu için havası çabuk bitiyor.Ben sadece ayna altlarından akan su için, kapı kolları için ve arada boya yapmak için aldım.İşimi görüyor.Fiyatıda uygun.
Merhabalar, bende de 24 Litre kompresör mevcut, forumda 100lt altı üzer demişsiniz. Bende elimdeki imkanları kullanıyim diyorum. Tornador kullanmak benim için bir işkence mi olur? Hiç tornador işlerine girmesem mi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhabalar, bende de 24 Litre kompresör mevcut, forumda 100lt altı üzer demişsiniz. Bende elimdeki imkanları kullanıyim diyorum. Tornador kullanmak benim için bir işkence mi olur? Hiç tornador işlerine girmesem mi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@Dragstar Hocalarım bu tornado nedir, ne işe yarar, nasıl kullanılır, içine ne konur bir anlatan olursa sevirim, hızlı soru cevaba yazdım kimse cevaplamadı? Aliexpresste 50 liraya var alınır mı ayrıca?