Trabzon'dan Merhabalar

erenkrkl

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Herkese selamlar, iyi forumlar dilerim.
20 yaşındayım, mimarlık 3. sınıf öğrencisiyim.
Siyah FD6 Honda Civic aracım var. 
Aslında yönetici arkadaşların, abilerin hepsini tanıyorum farklı platformlardan, siteyle karşılaşmam çok tesadüfi oldu. Emeğinize sağlık arayüzüyle çok başarılı gözüküyor.
Bol detaylar  ;)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Türkiye
@erenkrkl  Hoşgeldin eren, bizde seni tanıyoruz. Forumu nasıl buldun merak ettim :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

erenkrkl

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Pro' Alıntı:
@erenkrkl  Hoşgeldin eren, bizde seni tanıyoruz. Forumu nasıl buldun merak ettim :)
Amazon ile ilgili bir şey arıyordum, google sayfasında 'dragstar' gözüme çarptı, Süleyman abi sormuş '' amazondan i-parcel ile gelen kargolar, Türkiyede kim tarafından teslim ediliyor'' diye. Forumun ismine baktım, Allah Allah dedim böyle bir forum mu varmış haberimiz yok, açtım kapıyı daldım içeri :) Baktım herkes burada, yönetici mi ararsın kurucu mu  :) Dedim detay forumunun çayını içmeden olmaz,  inşallah uzun ömürlü, şüphe yok ki saygılı bir forum olur, tekrar hayırlı olsun  :)

Sanıyorum senin sorun arayüzle ilgili ama :) Henüz çok kurcalamaya vaktim olmadı, ama herşeye kolay ulaşılabilir gözüküyor, duyurular kısmı güzel olmuş, son konular felan renkli, güzel olmuş eline sağlık :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Türkiye
erenkrkl' Alıntı:
Pro' Alıntı:
Amazon ile ilgili bir şey arıyordum, google sayfasında 'dragstar' gözüme çarptı, Süleyman abi sormuş '' amazondan i-parcel ile gelen kargolar, Türkiyede kim tarafından teslim ediliyor'' diye. Forumun ismine baktım, Allah Allah dedim böyle bir forum mu varmış haberimiz yok, açtım kapıyı daldım içeri :) Baktım herkes burada, yönetici mi ararsın kurucu mu  :) Dedim detay forumunun çayını içmeden olmaz,  inşallah uzun ömürlü, şüphe yok ki saygılı bir forum olur, tekrar hayırlı olsun  :)

Sanıyorum senin sorun arayüzle ilgili ama :) Henüz çok kurcalamaya vaktim olmadı, ama herşeye kolay ulaşılabilir gözüküyor, duyurular kısmı güzel olmuş, son konular felan renkli, güzel olmuş eline sağlık :)
Yok ben siteye nasıl ulaştıgını kast etmiştim ama arayüzde olurdu :D , ilgine teşekkür ederiz aramızda aktif olmanı temenni ediyoruz. Ekip galaksi gibi sende farkındasındır yıldızları topladık buraya, daha iyi işler başarmak, üye yandaşı bir forum olmak gayesindeyiz.. Tekrar hosgeldın bol paylasımlarını beklıyoruz  ;)

Eraycan

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ordu
erenkrkl' Alıntı:
Aslında yönetici arkadaşların, abilerin hepsini tanıyorum farklı platformlardan, siteyle karşılaşmam çok tesadüfi oldu. Emeğinize sağlık arayüzüyle çok başarılı gözüküyor.
Bol detaylar  ;)
Eren hos geldin kardesim keyifli forumlar :)

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@erenkrkl hoş geldin. Keyifli forumlar.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eren hoşgeldin, senide aramızda görmekten mutluluk duyduk. Dediğin gibi bol detaylı, saygılı ve uzun soluklu bir forum olacak inşallah.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Aramıza hoşgeldin keyifli forumlar.

Sent via my iphone 7 using Tapatalk from DENİZLİ

erenkrkl

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Eraycan' Alıntı:
erenkrkl' Alıntı:
Bol detaylar  ;)
Eren hos geldin kardesim keyifli forumlar :)
Sağol abi hoşbulduk :)

erenkrkl

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon
onurçiko' Alıntı:
Eren hoşgeldin, senide aramızda görmekten mutluluk duyduk. Dediğin gibi bol detaylı, saygılı ve uzun soluklu bir forum olacak inşallah.

Teşekkürler abi hoşbuldum, bu kadroyla şüphesiz  :)

erenkrkl

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon
MuratYARDIM' Alıntı:
@erenkrkl  aramiza hos geldiniz. Bende trabzonluyum :)
Sağolun hoşbulduk, hemşerileri görmek güzel oluyor, böyle yerlerde pek sık karşılaşamıyoruz genelde  :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Aramiza hoşgeldiniz. Keyifli forumlar dilerim..

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi