Traş fırçasından detay fırçası yapımı.

PcCoPaT

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Az önce komşu dükkanda muhabbet ederken, Gözüme kuşlar için kafese konulan kuş tüneği çarptı köşede. Dedin bunu traş fırçasına takıp detay fırçası yapılır :D .Pimapen dükkanı olduğu için matkap vs de vardı.hemen bi tane traş fırçası aldım :).kahve içmeye girdim detay fırçam oldu :D.

önce 5 lik olması lazım daha küçük bi uçla delik açtım. arkasındanda 10luk uç ile deldim kuş tüneğini kısaltıp ucunu Taş motorunda incelttim biraz tutkal ile takıcaktım fakat nasıl denk geldiyse denemek için taktım ve geri çıkartamadım :):D

Biraz iri sanki ama :) motor temizliği kapı aralarını fırçalarken kullanılır. Tünekten kalan kısmıda evde koyun yününden Wheel Woolies wooden yapmayı deneyeceğim.

Son düzenleme:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Az önce komşu dükkanda muhabbet ederken, Gözüme kuşlar için kafese konulan kuş tüneği çarptı köşede. Dedin bunu traş fırçasına takıp detay fırçası yapılır :D .Pimapen dükkanı olduğu için matkap vs de vardı.hemen bi tane traş fırçası aldım :).kahve içmeye girdim detay fırçam oldu :D.

önce 5 lik olması lazım daha küçük bi uçla delik açtım. arkasındanda 10luk uç ile deldim kuş tüneğini kısaltıp ucunu Taş motorunda incelttim biraz tutkal ile takıcaktım fakat nasıl denk geldiyse denemek için taktım ve geri çıkartamadım :):D

Biraz iri sanki ama :) motor temizliği kapı aralarını fırçalarken kullanılır. Tünekten kalan kısmıda evde koyun yününden Wheel Woolies wooden yapmayı deneyeceğim.
Böyle böyle başlıyoruz işte benimde ilk fırçam bundandı ve ondan sonra workstuff da alsanız bunun tadını vermiyor:alkis:ellerine sağlık

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Harika olmuş, elinize emeğinize fikrinize sağlık Kullanim tecrübelerinizi ve testini de mutlaka bekliyor olacagim.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@PcCoPaT, bey elinize saglık. onemli olan fikirlerin uyanması. olgunlaşma istegi doguracak yer zati burası gerisi sizde akar bu işler elinizden gitgide.

iyi detaylar.

PcCoPaT

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Harika olmuş, elinize emeğinize fikrinize sağlık Kullanim tecrübelerinizi ve testini de mutlaka bekliyor olacagim.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saolun. Bi abimiz Passat B8 aldı arabanın çok işi var ilk karantinada test edicez fırçayı :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ellerinize sağlık, dıy ürünlerini başlayanlar her zaman detay fırçası ile başlıyor ilerde daha güzel şeyler bekliyor herlalde. :)

bsalih

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Sakarya
Bende boya fırçalarına baktım h.sonu Koçtaş ta. Hatta uzun saplı olanları da vardı.