Karşılaştırma Turtle Wax Ceramic Polish Wax&Vonixx Blend All İn One Karsilastirmasi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Selamlar Nasilsiniz?

Bugün kü Test Konuklarimiz Vonixx Blend All İn One ve Turtle Wax Ceramic Polish Wax Ürün ü İkiside Ayni Kategoridedir.Vonixx i Gecen Hafta Test Ettim ve Çok Begenilmişti Turtle Wax in da Testini yapan olmamis yine Detailforum Farkiyla ben edeyim dedim hatta ikisini karşilastirma yaparak Başlayalim Haydi :)

Ürünler Hakkinda Bilgiler

Vonixx 500 Ml 395₺
Turtle Wax 500 ML 310₺
Kokulari ikiside birbirine benzer Sentetiksi bir Koku var.
Ambalaj Olarak İkiside Güzel Ancak Turtle Wax in Ambalaji daha dayanikli Vonixx ortadan bastirinca kirilacak gibi duruyor.

Teste Başliyoruz Arkadaşlar

Aracimiz Gri Renk ve Hologramli bir yüzey e sahip Video ve Resimden anlasilmaktadir.

Motor Kaputunu İkiye Böldüm 50/50 Olacak Sekilde.

Shine Mate Orbital Polisaj Makinasi
Meguiars XTRA Cut Disc Pasta Pedi

Test e İlk Olarak Turtle Wax tan Başliyorum

Silmesi çok rahat Premium Polish Gercekten güzel silme yapiyor ince yapisi sayesinde cok güzel calisiyor.

Vonixx ile devam ediyoruz test e

Uygulama Finalleri

SONUÇ

Uygulama Yapmadan Öncesi

Uygulama Yaptiktan Sonrasi

SU TESTİ

Test Sona Erdi Arkadaşlar.

Her İki Üründe Başarili Vonixx bir tik daha iyi gibi ancak Turtle Wax la Biraz daha çalisirsam ayni seviyeye gelecek durumda ikisine de ortalama 4 Dakika calistim esit zaman dilimi olsun diye İki Üründe Su Testinde Başarisiz birbirinden farki yok Üzerine Saglam bir Hybrid Wax güzel olur.Adams Garage nin Polish Bezine zaten diyecek birsey yok Kalite ortada Fiyat olarak iyi daha düsük kaliteyi bile bu fiyata almak zor Degerlendirmem bu kadar Arkadaşlar

Kendinize İyi Bakin Bir Sonraki Testimizde görüsmek üzere saglicakla kalin.

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Hocam eline sağlık test için teşekkürler :)
Vonix daha iyi gibi geldi bana
Ped hakkında yorumlarını bekliyorum:)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Test için teşekkürler Sefa. Gördüğüm kadarıyla Su iticilik olarak Ürünler tek başına yeterli gelmeyecek gibi üzerine bir kat daha koruma istiyor.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eline sağlık Sefa Hocam :) Turtle Wax şişelemesi bana hep market ürünü hissiyatı veriyor :D Sonuçlar güzel gözüküyor + Sülemyan abiye katılıyorum :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam eline sağlık test için teşekkürler :)
Vonix daha iyi gibi geldi bana
Ped hakkında yorumlarını bekliyorum:)
Kardesim merhaba Vonixx bir tik iyi ancak Turtle da biraz daha calisirsam Vonixx i yakaliyor
Meguiars Mikrofiber Ped Piyasa da ki En Kaliteli Pedler arasinda ilk 3 tedir emin ol dayanimi saglam ve çabuk sonuca götürüyor Ped Konusunda Lake Country/Meguiars/Scholl diyorum @Hakankılıç yanlismiyim Hocam :)

Vonix Ucuz Olsaymış :) Eline Sağlık Knka
Kanki Ucuzlar ya O paraya kimse almaz mecbur ucuzlatirlar.

Eline sağlık abi. Yine güzel bir inceleme olmuş.
Tesekkurler.kardesim Daha güzel testlerde yakinda bizlerle :)

Test için teşekkürler Sefa. Gördüğüm kadarıyla Su iticilik olarak Ürünler tek başına yeterli gelmeyecek gibi üzerine bir kat daha koruma istiyor.
Tesekkurler abi tek baslarina koruma da yetersiz kalacaklar ondan kesin eminiz üzerine ya güzel bir carnauba wax iyi gider:)

Eline sağlık Sefa Hocam :) Turtle Wax şişelemesi bana hep market ürünü hissiyatı veriyor :D Sonuçlar güzel gözüküyor + Süleyman abiye katılıyorum :)
Tesekkurler hocam valla emin olun Turtle Wax lar piyasadaki F/P konusunda en iyi ürünler Ambalajlari kaliteli Vonixx ten iyi ambalaj konusunda ya İndirim olmasaydi Vonixx in yüzüne bakan yoktu :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Emeğine sağlık abii , vonixx için kredi mi çekiyoruz :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara