Arkadaşlar Selamlar Nasilsiniz?
Bugün kü Test Konuklarimiz Vonixx Blend All İn One ve Turtle Wax Ceramic Polish Wax Ürün ü İkiside Ayni Kategoridedir.Vonixx i Gecen Hafta Test Ettim ve Çok Begenilmişti Turtle Wax in da Testini yapan olmamis yine Detailforum Farkiyla ben edeyim dedim hatta ikisini karşilastirma yaparak Başlayalim Haydi
Ürünler Hakkinda Bilgiler
Vonixx 500 Ml 395₺
Turtle Wax 500 ML 310₺
Kokulari ikiside birbirine benzer Sentetiksi bir Koku var.
Ambalaj Olarak İkiside Güzel Ancak Turtle Wax in Ambalaji daha dayanikli Vonixx ortadan bastirinca kirilacak gibi duruyor.
Teste Başliyoruz Arkadaşlar
Aracimiz Gri Renk ve Hologramli bir yüzey e sahip Video ve Resimden anlasilmaktadir.
Motor Kaputunu İkiye Böldüm 50/50 Olacak Sekilde.
Shine Mate Orbital Polisaj Makinasi
Meguiars XTRA Cut Disc Pasta Pedi
Test e İlk Olarak Turtle Wax tan Başliyorum
Silmesi çok rahat Premium Polish Gercekten güzel silme yapiyor ince yapisi sayesinde cok güzel calisiyor.
Vonixx ile devam ediyoruz test e
Uygulama Finalleri
SONUÇ
Uygulama Yapmadan Öncesi
Uygulama Yaptiktan Sonrasi
SU TESTİ
Test Sona Erdi Arkadaşlar.
Her İki Üründe Başarili Vonixx bir tik daha iyi gibi ancak Turtle Wax la Biraz daha çalisirsam ayni seviyeye gelecek durumda ikisine de ortalama 4 Dakika calistim esit zaman dilimi olsun diye İki Üründe Su Testinde Başarisiz birbirinden farki yok Üzerine Saglam bir Hybrid Wax güzel olur.Adams Garage nin Polish Bezine zaten diyecek birsey yok Kalite ortada Fiyat olarak iyi daha düsük kaliteyi bile bu fiyata almak zor Degerlendirmem bu kadar Arkadaşlar
Kendinize İyi Bakin Bir Sonraki Testimizde görüsmek üzere saglicakla kalin.
Bugün kü Test Konuklarimiz Vonixx Blend All İn One ve Turtle Wax Ceramic Polish Wax Ürün ü İkiside Ayni Kategoridedir.Vonixx i Gecen Hafta Test Ettim ve Çok Begenilmişti Turtle Wax in da Testini yapan olmamis yine Detailforum Farkiyla ben edeyim dedim hatta ikisini karşilastirma yaparak Başlayalim Haydi
Ürünler Hakkinda Bilgiler
Vonixx 500 Ml 395₺
Turtle Wax 500 ML 310₺
Kokulari ikiside birbirine benzer Sentetiksi bir Koku var.
Ambalaj Olarak İkiside Güzel Ancak Turtle Wax in Ambalaji daha dayanikli Vonixx ortadan bastirinca kirilacak gibi duruyor.
Teste Başliyoruz Arkadaşlar
Aracimiz Gri Renk ve Hologramli bir yüzey e sahip Video ve Resimden anlasilmaktadir.
Motor Kaputunu İkiye Böldüm 50/50 Olacak Sekilde.
Shine Mate Orbital Polisaj Makinasi
Meguiars XTRA Cut Disc Pasta Pedi
Test e İlk Olarak Turtle Wax tan Başliyorum
Silmesi çok rahat Premium Polish Gercekten güzel silme yapiyor ince yapisi sayesinde cok güzel calisiyor.
Vonixx ile devam ediyoruz test e
Uygulama Finalleri
SONUÇ
Uygulama Yapmadan Öncesi
Uygulama Yaptiktan Sonrasi
SU TESTİ
Test Sona Erdi Arkadaşlar.
Her İki Üründe Başarili Vonixx bir tik daha iyi gibi ancak Turtle Wax la Biraz daha çalisirsam ayni seviyeye gelecek durumda ikisine de ortalama 4 Dakika calistim esit zaman dilimi olsun diye İki Üründe Su Testinde Başarisiz birbirinden farki yok Üzerine Saglam bir Hybrid Wax güzel olur.Adams Garage nin Polish Bezine zaten diyecek birsey yok Kalite ortada Fiyat olarak iyi daha düsük kaliteyi bile bu fiyata almak zor Degerlendirmem bu kadar Arkadaşlar
Kendinize İyi Bakin Bir Sonraki Testimizde görüsmek üzere saglicakla kalin.