Turtle wax ceramic sprey coat, vonixx blend, sonax bsd testi.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Herkese merhaba elimde bulunan sık sil tarzı ürün ama koruma vaad eden ürünleri test etmek istedim.

Test öncesi daha adil ve gerçekçi olması işin yüzeye sonax np 3-6 ile temizlik polisajı yaptım ve arkasından m700 ile temizledim.

Turtle wax ceramic sprey coat yeni nesil sprey sentetik polimer sio2 wax karışım bir ürün.

Vonixx blend turtle wax gibi sılıca carnauba karışımı bir sık sil ürün.

Sonax bsd ürün yaklaşık 5 yıldır piyasada olan koruma ve su iticiliğini her zaman beğendiğim bir ürün.

Ürünlerin bağaj kapağında dağılımı bu şekilde.

Uygulamada her bir ürün için ayrı bez kullandım. Uygulama sonrası hava kapalı olduğu için parlaklık belli olurmu bilmiyorum ama yinede foto koyalım.

Turtle wax

Vonixx blend

Sonax bsd

Uygulama sonrası ilk izlenimim parlaklık olarak benim gözlemim vonixx carnauba yım diyor ve parlaklık olarak kendini belli etti. Diğer ikili birbirine yakın geldi ama sonax az farkla daha parlak.

Yüzey kayganlığı olarak vonixx ve turtle wax birbirine çok yakın ama yine vonixx daha kaygan bir final veriyor. Sonax diğerlerinin tam tersi final kayganlığı hiç yok.

İlk yorumum bu şekilde ilerleyen günlerde ürünler kürleştikten sonra su iticilik boncuklanma ve dayanıklılık testimiz devam edecek.

DENİZLİ

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Emeklerine sağlık Süleyman abi, Vonixx Blend her zaman aklımdaydı. :) Parlaklık konusunda hiç şaşırtmadı zira waxıda çok güzel.
Su iticiliğini merakla bekliyorum. :)

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık :) Kesene bereket :)
Boncuklanma videoları/fotoğraflarını merakla bekliyorum :)
Sonax'ın kaygan yüzey yaratmaması ve trafik filmini, çamuru mıknatıs gibi üzerine çekmesinden dolayı malesef sevemedim.
Teşekkürler Hakan takibe devam edeceğim bakalım.

Elinize saglik suleyman hocam bekliyorum sonuclari :)
Teşekkürler Sefa

Bu tür özellikle uzun dönem karşılaştırmalarına hayranım. En merak ettiğim konu idi çok fazla seçenek var. Konuyu takipteyiz, elinize emeğinize sağlık :)
Teşekkürler

Eline sağlık kesene bereket abi,mücadeleyi takip edelim :)
Teşekkürler Can

Sonuçlarını merakla beklediğim bir karşılaştırma oluyor. Kış, soğuk dinlemeden forumumuz karşılaştırma ve testlere ev sahipliği yapıyor. Teşekkürler Süleyman abi. Ellerine sağlık. :nazar::alkıssx:
Teşekkürler tüm üyelerimizin katkılarıyla ve paylaşımlarıyla her geçen gün dahada büyüyen Türkiye nin en kapsamlı en fazla test olan forumu olmaya devam edeceğiz.

DENİZLİ

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Kesenize bereket.
Güzel karşılaştırma olacak sonucu merakla bekliyorum. Bsd ve tw trafik filmi bakımından karşılaştırırsanız mutlu olurum, yağmur yaş görürse eğer.
Teşekkürler Ömer önümüzdeki günlerde ürünleri her yönüyle incelemeye devam edeceğim.

Teşekkürler Üstad

Eline sağlık Sensei, Vonixx ı oldukça merak ediyorum ama parlaklığı ilk izl3nim olarak iyi geldi
Teşekkürler master vonixx i bende beğendim.

Abi eline sağlık. Vonixx'i cleanyourcar'dan mı aldınız?
Teşekkürler Emre den almıştım.

DENİZLİ

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeklerine sağlık Süleyman abi, Vonixx Blend her zaman aklımdaydı. :) Parlaklık konusunda hiç şaşırtmadı zira waxıda çok güzel.
Su iticiliğini merakla bekliyorum. :)
Teşekkürler Sercan parlaklığı beğendim bakalım devamı nasıl olacak.

Hocam kesenize bereket, sonuçları merakla bekliyorum :)
Teşekkürler

Evet benim en merak ettiğim boncuk kısmı bakalım ne olacak özellikle turtle wax ve vonixx boncukta bsd ile karşılaştırmasını çok merak ettim
Teşekkürler Çağrı bu konusa Bsd ye rakip olabilecekler mi bakalım.

Ellerine sağlık Süleyman abi. Vonixx blendi geçen sene almaya niyetlenip vazgeçmiştim :) Sonucu merakla bekliyorum
Teşekkürler Berkay ilk izlemim olarak beğendim.

Sonuçlar merakla bekleniyor pîrim:D
Ellerine sağlık
Teşekkürler Hurşit

DENİZLİ