Turtle wax hybrid ceramic solutions

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Merhaba arkadaşlar bugün 5.25 konuğumuz oldu bende turtle wax ceramic hybrid solutions serilerini denedim

Ceramic Wet wax
Ceramic polish&wax
Ceramic sprey coating ürünlerini denedim

Uygulama yapacak arkadaşlar tabiki benim gibi kullanmayacaktır ben sadece ürünün hiç bir yüzey hazırlanmadan neler yaptığını gözlemlemek istedim öncelikle şunu belirtmeliyim hepsi su iticilikte iyi ancak dayanımda sprey coating üzerine yok çünkü demirtozu kil temizliğine rağmen yüzeyde kalmıştı ve o seramiğin yarattığı derinliği de vermeyi ihmal etmedi wet wax'da güzel olan ıslak yüzeye teması ile su itmeye başlıyor polish&wax ise bildiğimiz 3in1 ürünü ancak su iticiliği ve derinliği çok hoş kanalıma video olarak attım ürünle ilgili denememi istediğiniz bişey olursa yazabilirsiniz video olarak çekebilirim

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Merhaba arkadaşlar bugün 5.25 konuğumuz oldu bende turtle wax ceramic hybrid solutions serilerini denedim

Ceramic Wet wax
Ceramic polish&wax
Ceramic sprey coating ürünlerini denedim

Uygulama yapacak arkadaşlar tabiki benim gibi kullanmayacaktır ben sadece ürünün hiç bir yüzey hazırlanmadan neler yaptığını gözlemlemek istedim öncelikle şunu belirtmeliyim hepsi su iticilikte iyi ancak dayanımda sprey coating üzerine yok çünkü demirtozu kil temizliğine rağmen yüzeyde kalmıştı ve o seramiğin yarattığı derinliği de vermeyi ihmal etmedi wet wax'da güzel olan ıslak yüzeye teması ile su itmeye başlıyor polish&wax ise bildiğimiz 3in1 ürünü ancak su iticiliği ve derinliği çok hoş kanalıma video olarak attım ürünle ilgili denememi istediğiniz bişey olursa yazabilirsiniz video olarak çekebilirim

Ceramic baya sağlam duruyor yüzeyde. Wetcoat gibi su üzerinde etki göstermeside ayrıyetten güzel. @omrslhmms yaşadın.:D

Şampuanını acaba diğer cilalı şampuanlarla kıyaslayabiliriz belki imkanın varsa ustam
Ellerine sağlık:alkis:

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Tabi ceramic şampuanı var onuda denerim kıyaslamamı istediğiniz bi şampuan varsa wax katkılı şampuan bayadır kullanmıyorum meguiars wash&wax var sanırım sadece

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Tabi ceramic şampuanı var onuda denerim kıyaslamamı istediğiniz bi şampuan varsa wax katkılı şampuan bayadır kullanmıyorum meguiars wash&wax var sanırım sadece

Yok elinizde varsa diye merak ediliyor sonuçta kışın kullanılıyor dar zamanda. İlk etapta aklıma gelenler koch nms, ad banana, sonax turuncu, 3d washwax gibi

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emeğinize sağlık TW çıkardığı 3-4 farklı ürünle oldukça kafa karıştırdı aydınlatıcı sonuçlar geleceğine eminim :)

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Özgür ceramic wax tam olarak prof işini çok iyi yapıyor kesinlikle değerlendirilir

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
Alacak olan arkadaşlar trendyolda indirimli şuan.ben n11 den kupon indirimi ile aldım lakin trendyolda fiyat cazip.12 ay koruma vaat ediyor.3 ay kalsa bile yeterli.

Son düzenleme:

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ellerinize sağlık. Çok keyifli bir test olmuş :)Konumda testini yaptığım dry&shine rinse wax varken wet wax tercih edilmez diye düşünüyorum.
Ceramic sprey coatingi camda deneyip video çekme şansınız var mı?

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Tabiki ön hazırlığını yapıp size bir video hazırlayım youtube da paylaşırım buraya da atarım

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Tabiki ön hazırlığını yapıp size bir video hazırlayım youtube da paylaşırım buraya da atarım

Çok teşekkürler, fırsat olursa. Olmazsa önemli değil. Belki yeni yağmur kaydırıcımız ceramic sprey olur :)

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Elinize sağlık, keyifli ürünler. Acaba polisajdan çekinenler için aio ürün alternatif olabilir mi? Sprey seramik çok çok başarılı bir ürün 6 ay koruma vaadi var. Özellikle şampuanı ile yerine getirir diye tahmin ediyorum 1 hafta oldu uygulayalı hala ilk günkü gibi. Kışın uygulanması hızlı ürünler daha iyi. Merak ettiğim pempe serisi var 3in1 detaliler bize gelmedi.

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Alternatif olabilir diye düşünüyorum bunu honda verniğin de de uygulayabilirdim bmw seçtim biraz daha objektif olsun diye

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Elinize sağlık , son dönemde özellikle turtle wax bir sürü yeni ürün çıkarmış sanırım. Cebimizdeki son kuruşa kadar almadan durmayacaklar heralde :D .

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Elinize sağlık , son dönemde özellikle turtle wax bir sürü yeni ürün çıkarmış sanırım. Cebimizdeki son kuruşa kadar almadan durmayacaklar heralde :D .
Hafta içi bir kaç deneme daha yapacağım bu ürünler ile ilgili