Öncelikle video ve inceleme için teşekkürler.
Nacizane birkaç eleştirim olacak, yanlış anlmanı istemem, yapıcı eleştiriler.
Öncelikle yapmur yağıyor, araba kirleniyor o yüzden detay yapmıyorum, zaten ürün boşuna gidiyor görüşüne katılmıyorum. Böyle bir mantık detay mantığına tamamen ters, zıt bir durum. Kullandıpımız ürünlerin amacı zaten aracımızı kötü hava şartlarından mümkün olduğunca korumak. Ayrıca zaten adı üstünde ürün hızlı cila. Yada quick detailer yada quick wax. Yani hızlı, pratik kullanmak için. Tamam hava şartlarından dolayı polisaj yapamıyorum, wax uygulayamıyorum, seramaik yapamıyorum dersin buna birşey diyemeyiz. Bu uygulamalar zaman isteyen ağır uygulamalar fakat yıkama sonrası 5 dakikanı bile almayacak bir uygulamaya boşuna demek abesle iştigal. O kullandığın ürünü aracına uygulaman en fazla 5 dakikanı alır, o kadar bile almaz. İzleyenleri yanlış yönlendirecek bir yorum olmuş bu dediğin. Videonu izleyen bu işlerden hiç anlamayan bir adam kışın ben hiçbirşey yapmayayım boşuna olur zaten sonucunu çıkarabilir.
İkincisi ürünü yanlış uyguluyorsun. Kullandığın ürün ıslak yüzeye uygulanan bir ürün. Kaportaya aynı şekilde uygulamamanı tavsiye ederim. Aracını yıkadıktan sonra kurulamadan panel başına 2-3 fıs yapıp kurulama işlemine devam edecesin.
Videoda sonuç yok, yani uyguladıktan sonra yağmulu havada bir sürüşle tamamlasan video amacına ulaşırdı diye düşünüyorum.
Gerçekten daha iyi ve daha doğru bilgiler vermen adına yazdım bunları. Umarım yanlış anlmazsın.