Satış Tw Black Box Finish Kit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BSI

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Merhabalar. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde sonuçlanan bir yarışmamız olmuştu. Öncelikle söz konusu ürünü bu yarışmadan kazandığımı belirtmek isterim.

Bu yarışma için emek ve zaman harcayan, hediyeler için destek olan ve diğer katılımcı herkese çok teşekkür ederim.

Ödüle gelince, böyle bir hediyeyi kullanmayı çok isterdim ama maalesef aracım beyaz... Keşke bir siyah aracım olsaydı dedirtmedi değil.. :utandımx:

Özetle tamamen siyah araçlara yönelik olan bir ürün olduğu ve bende de tam tersi beyaz bir araç olduğu için satıp başka ekipmanlara kaynak oluşturmak isterim.

Fiyata gelince yurtiçi sitelerinde bir fiyat bulamadım... Amazon'da 13$+34$ kargo, ebay'de ise kargo hariç 25£ gibi rakamlara rastladım. Ürünler ve fiyatlar hakkında bilgi sahibi bazı arkadaşlara danıştıysam da net bir rakam söyleyemediler.

Hediye olduğu içinde şu fiyatı istiyorum diyemiyorum açıkçası... Fikir sahibi olan arkadaş varsa veya bu hediyede katkısı olan arkadaş net biliyorsa fiyat konusunu onlara bırakabilirim.

Ürün fotoğrafları şu şekilde:

Tekrar yarışma ve hediye için herkese teşekkür ederim.

Umarım birilerinin işine yarar.

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Merhaba beni yanlış anlamazsanız kendimce fikrimi söylemek isterim bu konu hakkında. Size bir yarışmadan hediye verilmiş haketmişsiniz yani. Bu ürünle ne yapmak istediginize karar vermek en dogal hakkınız ama bu satmak olmamalı bence. Bu ürüne sonuç olarak ücret ödemediniz ve ücret talep ediyorsunuz bu beni rahatsız etti acıkcası ve dile getirmek istedim. Aracınız beyaz bir araç kullanamayacaksınız ee napılcak bu ürün diye düsünüp hemen satmak birinci planda olmamaliydi. Sozde yeni bir yarışmaya sponsor olabilirsiniz. Cekilişe destek verebilirsiniz. Bu ürünü merak eden bir forumdaşımıza hediye edebilirsiniz. Yani takdir sizin tabiki ben sadece kendi fikrimi soylemek istedim.

BSI

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Merhaba beni yanlış anlamazsanız kendimce fikrimi söylemek isterim bu konu hakkında. Size bir yarışmadan hediye verilmiş haketmişsiniz yani. Bu ürünle ne yapmak istediginize karar vermek en dogal hakkınız ama bu satmak olmamalı bence. Bu ürüne sonuç olarak ücret ödemediniz ve ücret talep ediyorsunuz bu beni rahatsız etti acıkcası ve dile getirmek istedim. Aracınız beyaz bir araç kullanamayacaksınız ee napılcak bu ürün diye düsünüp hemen satmak birinci planda olmamaliydi. Sozde yeni bir yarışmaya sponsor olabilirsiniz. Cekilişe destek verebilirsiniz. Bu ürünü merak eden bir forumdaşımıza hediye edebilirsiniz. Yani takdir sizin tabiki ben sadece kendi fikrimi soylemek istedim.
Merhaba... Mesajınızı yeni gördüm.... Cevap yazmak istedim...

Açıkçası ben de durumun böyle anlaşılabileceğini düşündüğüm için öncelikle yarışmayı düzenleyenlere sonrasında hediyeye sponsor olan arkadaşa bu durum ile ilgili bilgilendirme yaptım... Sağolsun özellikle sponsor olan arkadaş samimi bir şekilde bu bir hediye olsaydı belki biraz alınabileceğini ancak yarışmadan kazanılan bir ürün olduğu için herhangi bir yanlış anlamanın olmayacağını söyledi.

Hediye gelen veya yarışmadan kazanılan bir ürünün de başka birine hediye veya ödül olması bence çokta doğru değil... Bahsettiğiniz tercihlerin hiç biri ile bana ilerde yarışmadan kazanılan bir "hatıra" kalmayacak... Maalesef değişim kartı olan bir şey değil ki gidip mağazadan yerine üzerime olan başka bir ürün alayım... Lütfen sizden ricam konuya böyle bakın... Bende bu konularda hassasımdır inanın... Bu malzemeyi satıp yerine bir kova veya başka bir malzeme alabilirsem ilerde onun için bunu yarışmadan kazanmıştım diyebilirim...

Bu arada farkettiyseniz de herhangi bir fiyat yazmadım... Umarım anlaşılabilmişimdir. :)

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Yarışmaya bizde katılmıştık ürünü satarak bizim hakkımıza da girmiş oluyorsunuz siz katılım saglamamış olsaydınız belkide bizde nasiplenecektik hediyelerden bence keske satmak yerine sizde birisine arkadaşınıza eşinize dostunuza hediye etseydiniz daha makbule olurdu hediyeyi satış birazcık acı olmuş sahsım adına bu düşüncedeyim verilen bir hediye var burda hediyeyi satmak biraz abest geldi bana ürün sizin mal sizin sizin tercihiniz tabi ona da saygım var

BSI

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Yarışmaya bizde katılmıştık ürünü satarak bizim hakkımıza da girmiş oluyorsunuz siz katılım saglamamış olsaydınız belkide bizde nasiplenecektik hediyelerden bence keske satmak yerine sizde birisine arkadaşınıza eşinize dostunuza hediye etseydiniz daha makbule olurdu hediyeyi satış birazcık acı olmuş sahsım adına bu düşüncedeyim verilen bir hediye var burda hediyeyi satmak biraz abest geldi bana ürün sizin mal sizin sizin tercihiniz tabi ona da saygım var
Dostum amacım herhalde halen net anlaşılamadı? Satıp paraya çevircek olsam bu dediğiniz doğru olabilirdi ancak tekrar söyleyeyim... Hiç bir şekilde kullanamayacağım bir ürünü satıp, kullanabileceğimi almak istiyorum... Hakka girmek ithamı çok acımasız olmuş... Hediye olarak belirtilen diğer tüm ürünlerden mevcut... Bunu da değerlendiremiyorum... Bu mantıkla yarışmaya katılmamalıydım...

E katılmışsın, kazanmışsın ozaman bir jest yapsaydın... Eğer böyle de düşünüyorsanız; yarışma şartlarında da olduğu gibi bu işi amatör olarak yapan, herkes gibi bütçem elverdiğince aldığım malzemeleri kullanan birisiyim. Emek harcayarak katıldığım yarışmadan kazandığım bir ödülü değerlendirmek istiyorum... İçimizde öyle arkadaşlar vardır, kendilerine de müteşekkirim, ancak ben bunu hediye edip ihtiyacım olan malzemeye bütçe ayırmaktansa bu ürünün yerine onu almayı, bunu da yarışmadan kazanmıştım demeyi tercih etmiştim...

Şu durumda ürünü satamayacağım... Yönetimden ricamdır konu kapanabilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...