Twisted dublex havlu

Eser

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Merhaba
purestar duplex twist towel havlu ilk kullanımımdı, aracı güzel kuruladı saatler sonra aracın tavanında ufak ufak su lekeleri vardı, aracı kurulama ya camlardan başlayıp tavana geçmiştim, acaba bu arada sular kurudu mu ya da ben neyi hatalı yapmış olabilirim

Teşekkürler

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ben havluyu veya bezlerim her seferinde ilk kullanımdan önce 15 dkde yıkıyorum aşırı az bir baskı ile tarıyorum. Ancak ilk yıkama problemi olacağını düşünmüyorum, lekeler su lekesi mi? Yoksa şampuan lekesi mi?

Eğer su lekesi ise belki küçük bir ihtimal su kireçli olduğu için olabilir çünkü başıma gelmişti.

Kullandığınız havlu normal bir aracı çok rahat kurulayabiliyor, üstadlar da yorumunu yapsın bakalım.

Son olarak tavan da cila benzeri koruma ürünü varmıydı?

Eser

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Şampuan koch chemie nano magic shampoo ve araca geçen hafta glaze ve sealant yapmıştım

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Merhaba ;

1) İlk yikamasini yapin ,deterjana gerek yok 15 dakikalik bir programda yikayin .

2) Havalar ısındı, bu sebepten gunesin altinda veya araç sıcakken kurulamayin . Cok hizli araç kurudugu için su veya kireç lekeleri kalir .

3) Kaportayi dublex ile kurulayin.
Camlarda hafif nemli cam bezi kullanin.

Twist bezler su emme kapasitesi ve leke birakmamasiyla meşhur ürünlerdir.Üstteki maddelere dikkat ederseniz sorununuzun ortadan kalkacagindan eminim.

Eser

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Bastırarak silmelimiydim diye düşündüm sonra belki iz olmazdı diye

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hocam bastırmayla ız olacağını düşünmüyorum. Çizme riski sadece olur. Benim 1 yılı geçti kullanıyorum. Perwoll sarı ve beyaz sirke ile sürekli yıkıyorum. Performans kaybı da gözlemlemedim, olsa bile bariz gözle görülür bir fark yok hocam.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
havalar ısındı araç üzerinde su damlacıkları güneşten hemen buharlaşıyor ve yıkama yaptığınız yerin suyu çok kireçli de olabilir. havluyu bende kullanıyorum herhangi bir problem yok

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aynı sorunu ben de yaşadım lakin bu sorun havludan kaynaklı değil çünkü gyeon silk dryer da kullandım onda da oldu sebebi hava sıcak şampuan kuruyor veya sulardaki kireç. Aracın yüzeyi soğuk olsun ve gölgede aracı yıkayın