Ürünleri Sen Üretiyor Olsaydın?

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Merhaba Değerli Detail Forum üyeleri, İmkanınız olsaydı ve detail ürünlerini siz üretiyor olsaydınız veya Ünlü Firmalara belirli ürünleri ürettiriyor olsaydınız hangi ürünü hangi firmaya ürettirirdiniz? Neden bu firmayı tercih ederdiniz? :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Kalite/Reklam/Bulanabilirlik/Fiyat-Performans/Uygulama Kolayligi Kriter Olmali

Ben Kesinlikle Meguiars i Secerdim Global Anlamda En Büyük Detailing Şirketi Ürünleri Genel Anlamda Amatörler hariç Profesyonel Ürünlerinin fiyati uygun Bulunabilirlik Açisindan çok iyi durumda o yüzden Tercihim bu Markadan yana olur.
Suan Meguiars Türkiye de Satis Fiyatlari Malesef Dolar Kuru Üzerinden satiş yapiliyor 10 Dolarlik Ürün Kdv vs Dahil Ortalama bizim Perakende Alma fiyatimiz 250₺ ye Tekamül ediyor buda ciddi bir rakam o yüzden cok da düsünecek bir durum söz konusu degil Sartlar Degismeyecek Pahali veya Ucuz İllaki Alip kullaniyoruz.

Kesinlikle Polisaj Pedlerini Meguiars a Ürettirirdim.12 Yillik Tecrübeme istinaden Daha iyisine denk gelemedim En Yakin Rakibi Lake Country Bu İsin Vakkasu.

Kati Wax/Sealant/Glaze Pinnacle, Blackfire,Wolfgang Firmasina Ürettirirdim Kalite Olarak Vakko Diyorum.

(Zymöl e Ürettirmek İstemem Fiyatinin Kalitesi Kesinlikle Degil Dogal İcerik Olmasi Cok ta Önemli Degil )

ErkanBener

Amatör Detaycı
Üye
İl
Gaziantep
Bende Eğer Üretim Yaptirsaydim @Adam’s Garage gibi Korelilere yaptırdım Havlu,Bez,Eldiven vs

Katı Wax Sefa Ustamin tavsiyesine İstinaden Dodo Juice yide Tercih ederdim Supernatural serisi başarılı
Zymol Konusunda katılıyorum Aldığım Carbon ve Creame göre Creame Güzel çıktı Aracım Beyaz CLS350 iyiydi Yalnız Carbon u beğenmedim zaten koyu renkli araçlar içinmiş almış bulunduk

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Merhaba Değerli Detail Forum üyeleri, İmkanınız olsaydı ve detail ürünlerini siz üretiyor olsaydınız veya Ünlü Firmalara belirli ürünleri ürettiriyor olsaydınız hangi ürünü hangi firmaya ürettirirdiniz? Neden bu firmayı tercih ederdiniz? :)
Hızlı cila üretirdim ve tercihim Soft99 markası olurdu :)

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yan ürünleri (şampuan, demir tozu, iç trim koruyucu, lastik parlatıcı, deri temizleyici vs) gyeona ürettirirdim.
Bez havlu işi koreli olsun yeter:sırıtan1:
Seramik için yine koreliler önde gibi, tac system, gyeon, carpro hep koreli zati:)
Cam temizleyici, cam suyu, seramikli hızlı cilayı sonaxa ürettirebilirim(sonax extreme ceramic quick detailer ve csv si testlerde iyi görünüyor kullananların da yorumlarını beklerim:))