İnceleme Uygun Fiyatlı Yıkama Eldivenleri

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Geçenlerde vakit geçirmek için trendyolda geziniyordum, nasıl olduysa hiç aramadığım halde öneri mi dersiniz artık ne derseniz önüme yıkama eldivenlerinin görselleri düştü. Baktım görsellerde fena gözükmüyorlar, 3'lü alınca da fiyat yine makul seviyede kalıyor. Alayım bari bulunsun dedim. Sonra da bu fiyata kesin paketten salatalık çıkar diye de içime kurt düşmedi değil. Çok kısa sürede siparişler elime ulaştı. Bir heves bir baktım, mikrofiber bezleri dikip, üzerine lastik bir bileklik eklemişler alın size yıkama eldiveni. Vizontele filmindeki sahne aklıma geldi, şerefsizim benim aklıma gelmişti :D :D
Aklıma gelmişti de ne dikiş makinası var ne de öyle bir kabiliyet. Daha doğrusu hiç denemediğim için kendimi kabiliyetsiz olarak sınıflandırdım ama belki fırsat olsa yaparım da bilemiyorum :D :D
Neyse efendim, işçilik iyi değil ama fiyatını göz önünde tutunca aman boş ver diyebilirim. Tanesi 10 TL'ye gelen mavi renkli eldiven ile tanesi 13 TL olan antrasit ya da gri renkli eldiven arasında ne fark var hiçbir fikrim ve bilgim yok. Eldivenler astarsız, çok hafif ve emsalleri ile kıyaslanınca da epey küçük kalıyor diyebilirim. Benim parmaklarım elim uzundur, ha işte tam elime cuk oturdu desem yeridir.
Şimdi bu kadar bilgiyi sizlere videoda veremedim çünkü bugün huysuz bir köpek ile muhattap oldum. Gerçi, muhtemelen bundan sonra bu huysuz ile hep muhattap olmak durumunda kalacağım. Sinir hastası birşey, 3km ötede kedi görse hiç susmayacak şekilde havlayan, resmen kafa ütüleyen korkak bir Alman Kurt köpeğini yıkama yerine yakın bir yere bağlamışlar. Korkak diyorum çünkü oturduğum yerden sert bir şekilde SUS dediğimde kaçıp gidiyor :D Ya o beni ya da ben onu susturacağım , dur bakalım hangimiz baskın çıkacak :)
Neyse efem, merak edenler için videosu ve linkleri aşağıda. (olur da en azından bütçe kapsamında çok yıkama eldiveni kullanmak isteyen çıkar veya jantlara kullanmak isteyen çıkar, neyse işte siz değerlendirirsiniz artık :) )
https://www.trendyol.com/vizyon-par...-ve-kimyasal-uygulama-sungeri-gri-p-196187900
https://www.trendyol.com/vizyon-par...cila-eldiveni-antrasit-mikrofiber-p-118907886
https://www.trendyol.com/vizyon-par...cilalama-eldiveni-mavi-mikrofiber-p-171621679

Muhammed DEMİR

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Videoyu izledim. Buraya da yazayım dedim. Elinize, emeğinize sağlık. Allah kesenize bereket versin, bol kazanç nasip etsin. Vallaha siz bu videoları yayınlayınca parayı bizim için harcamışsınız gibi hissediyorum.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hakan Abi Eline Emegine Saglik Forum icin Ürün Alip Test Ediyorsun Arkadaslar Faydalansin Bilgilensin diye Takdire Sayan bir Gercek Bir Test Uzmani Detaycisin.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
İlk videoyu açınca "çizer mi la bu" dedim, sonra fiyatı görünce çizerse çizsin başka yerde kullanırız dedim. Bedava cidden teşekkürler. İçeriye Spritz sürerken veya jant, dış plastik temizliğinde kesinlikle kullanırım. Bim bezinin tanesi 5 TL olmuş 10 liraya çok uygun.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Boşuna test uzmani dememisiz abi sana :gulumsemex: Her kesime hitap eden testler geliyor. Fiyatı baya iyi. Teşekkürler efenim:opucukx:

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
aslında fıçanın giremeyeceği dar kollu jantlarda nasıl olur diye düşünmedim değil.
Malum jant eldivenleri biraz etli ve sert. Yine hem rahat edemeyip hemde tam içine girmiyor. Ama sanki bu eldiven yada bez her neyse ince ve dar olduğundan kolay hareket eder gibime geldi.

memory

Amatör Detaycı
Üye
İl
antalya
aslında fıçanın giremeyeceği dar kollu jantlarda nasıl olur diye düşünmedim değil.
Malum jant eldivenleri biraz etli ve sert. Yine hem rahat edemeyip hemde tam içine girmiyor. Ama sanki bu eldiven yada bez her neyse ince ve dar olduğundan kolay hareket eder gibime geldi.
hocam bu tarz bir eldiven aldım 2 yıkama sonrasında zımpara gibi oldu.