Valet pro apc beyazlaştırma problemi

enginnn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
-
Merhaba, forumda yeniyim. Kapı içi gibi alanların temizliği için Valet Pro APC satın aldım, ancak bilgi eksikliğim nedeniyle uygulama yaptığım yerler kuruduktan sonra eskisinden daha kötü bir hale geldi (beyazlaşma, kir gibi izler oluştu). Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? K2 ürünlerini inceledim f/p gibi görünüyor fakat hangisini kullanabilirim iç aksamda

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Ne oranda sulandırdınız bende kullanıyorum ama öyle bir problemle karşılaşmadım

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhaba, forumda yeniyim. Kapı içi gibi alanların temizliği için Valet Pro APC satın aldım, ancak bilgi eksikliğim nedeniyle uygulama yaptığım yerler kuruduktan sonra eskisinden daha kötü bir hale geldi (beyazlaşma, kir gibi izler oluştu). Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? K2 ürünlerini inceledim f/p gibi görünüyor fakat hangisini kullanabilirim iç aksamda
Araciniz marka model yili nedir

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Kapi.icleri tarafi sert plastik orda muhtelemen beyazlama yapmistir.

K2 OSKAR PLASTİK TEMİZLEYİCİ - Detay Deposu
Bu ürünle temizleyeceksiniz.

Cartainer FirmPro Turkuaz üçlü sentetik fırça seti - Detay Deposu
Bu ürünle.fircalayin.

K2 Polo Protectant 750ml iç plastik vinil kauçuk koruyucu mat görünüm - Detay Deposu

Tüm işlemler bittikten sonra bu ürünle koruma altina alacaksiniz.

Beyazlanma az kalir veya gitmezse Oskar adli ürünle tekrarlayin.

Söyledigim ürünler idealdir.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
1 litrelik VP apc bitirdim 1:10 sulandırma oranıyla sorun yaşamadım hiç

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Kapi.icleri tarafi sert plastik orda muhtelemen beyazlama yapmistir.

K2 OSKAR PLASTİK TEMİZLEYİCİ - Detay Deposu
Bu ürünle temizleyeceksiniz.

Cartainer FirmPro Turkuaz üçlü sentetik fırça seti - Detay Deposu
Bu ürünle.fircalayin.

K2 Polo Protectant 750ml iç plastik vinil kauçuk koruyucu mat görünüm - Detay Deposu

Tüm işlemler bittikten sonra bu ürünle koruma altina alacaksiniz.

Beyazlanma az kalir veya gitmezse Oskar adli ürünle tekrarlayin.

Söyledigim ürünler idealdir.
1.10 vp apc bile beyazlaştırmış ise bu üründe beyazlaştırmaz mı ?

hiç başıma gelmedi o yüzden tam bilemiyorum , fakat daha öncelerde KC GS nin beyazlaştırdığı duydum ve kendim de içte kullanmıyorum.

Önerdiğiniz marka var mı , pek fazla bilgim yok
Öte yandan ürün değil fakat şöyle bir önerim var. APC den sonra yüzeydeki kir ve kimyasalı önce ıslak bezle temizleyip sonrasında kuru bezle artığı alıp kurulayın. Çoğu yerde apc sonrası direkt kuru bezle silindiğini görüyorum ve yüzeyde kimyasal muhakkak kalıyor. Bunu önleme adına nemli - ıslak bezle önce kiri alıp sonra kurutmak gerektiğini düşünüyorum. Tahminimce yüzeyde kalan kimyasal da zamanla beyazlığa sebep oluyor

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
1.10 vp apc bile beyazlaştırmış ise bu üründe beyazlaştırmaz mı ?

hiç başıma gelmedi o yüzden tam bilemiyorum , fakat daha öncelerde KC GS nin beyazlaştırdığı duydum ve kendim de içte kullanmıyorum.

Öte yandan ürün değil fakat şöyle bir önerim var. APC den sonra yüzeydeki kir ve kimyasalı önce ıslak bezle temizleyip sonrasında kuru bezle artığı alıp kurulayın. Çoğu yerde apc sonrası direkt kuru bezle silindiğini görüyorum ve yüzeyde kimyasal muhakkak kalıyor. Bunu önleme adına nemli - ıslak bezle önce kiri alıp sonra kurutmak gerektiğini düşünüyorum. Tahminimce yüzeyde kalan kimyasal da zamanla beyazlığa sebep oluyor
Yok beyazlastirmaz Hazir direk ürün özellikle Plastikler için ideal,Islak bezle temizleyip tekrar kurulandiginda arkadan kusma yapabiliyor geri özellikle sert plastik kisimlar.

enginnn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
-
Purio yuda tercih edebilirsiniz ikiside guzel üründür
Merhaba Purio elime ulaştı uyguladım fakat herhangi bir temizlenme yok , yarın tekrar deneyeceğim , sanırım bu lekeler daha önce uygulanan kimyasallar yüzünden , isteğim kapı eşiğinde mat bir görüntü olması..

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhaba Purio elime ulaştı uyguladım fakat herhangi bir temizlenme yok , yarın tekrar deneyeceğim , sanırım bu lekeler daha önce uygulanan kimyasallar yüzünden , isteğim kapı eşiğinde mat bir görüntü olması..

Üzerine herhangi bir koruyucu yapmaniz lazim hocam Protectant tarzi yoksa.ne yapsaniz geri gelir arkadan