Valet Pro Bilberry İncelemesi (RTU versiyon incelemesi eklendi)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ürünü hemen hemen çoğunuz kullanmıştır. Kullanmayıp merak edenler için saf halde kullanımı, içeriği, pH değeri ve temizlik imkanı nedir ne değildiri göstermek amaçlı 10dk'lık bir video hazırladım.
İlerleyen günlerde ürünün önerilen sulandırma oranlarında neler yapıp yapamadığını ve sulandırıldığında da pH değeri değişip değişmediğini gösteren videoları da ekleyeceğim.
Yavaşça aşağıya bırakıyorum :)

Bir de kullanıma hazır olan versiyonu kullandım. pH değeri yine 14 ve malesef fırçasız ancak kirlerin kabasını alabiliyor.
İzlemek isteyenler için video aşağıda :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam elinize saglik benim nacizane gorusum bir janta Firca degmeden hicbir jant temizleyici veya Demirtozu Temizleyicileri Tam olarak performans gosteremiyor bircok firmanin urunlerini denedim daha tek basina tam temizleyen olmadi :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hocam elinize saglik benim nacizane gorusum bir janta Firca degmeden hicbir jant temizleyici veya Demirtozu Temizleyicileri Tam olarak performans gosteremiyor bircok firmanin urunlerini denedim daha tek basina tam temizleyen olmadi :)
Aslında en güzeli pH dengeli, soydum hidroksit içermeyen ve fırça isteyen bir ürün kullanmak. Bu adamların kanalalrındaki videolara bakınca vay be diyorsun ama gerçekte sonuç farklı oluyor :(

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Kesene bereket, izledik beğendik:)

Bu ürün ilk jant temzileyicimdi, vakti zamanında çok fazla tavsiye edildiği için almıştım, zararsız işini yapan ürün niyetine kullandık:)

Sonuç işini yapıyor mu yapıyor ama zararsız kısmı yanlış olur biraz. Ürün koruma düşmanı ayrıyetten saf kullanmışsınız bilmediğimden ötürü bende 1 litrelik olanlardan alıp saf kullanmıştım. Uzun dönemde ciddi ses yapmaya başlıyor ürünü saf kullanmak. 1e5 de kullansak aynı temaslı temizlik gerektiriyor.

Ürünün etkisini artırmak için tavsiye, bir miktar demirtozu temizleyici karıştırmak cgwheel cleaner etkisi yaratıyor benim çok hoşuma gitmişti:)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Kesene bereket, izledik beğendik:)

Bu ürün ilk jant temzileyicimdi, vakti zamanında çok fazla tavsiye edildiği için almıştım, zararsız işini yapan ürün niyetine kullandık:)

Sonuç işini yapıyor mu yapıyor ama zararsız kısmı yanlış olur biraz. Ürün koruma düşmanı ayrıyetten saf kullanmışsınız bilmediğimden ötürü bende 1 litrelik olanlardan alıp saf kullanmıştım. Uzun dönemde ciddi ses yapmaya başlıyor ürünü saf kullanmak. 1e5 de kullansak aynı temaslı temizlik gerektiriyor.

Ürünün etkisini artırmak için tavsiye, bir miktar demirtozu temizleyici karıştırmak cgwheel cleaner etkisi yaratıyor benim çok hoşuma gitmişti:)
Sağolasın, umarım ses yapmaz. Yaparsa artık balata temizleyici neyin kullanmak durumunda kalırım tabi buda geçici çözüm olur :(
Ben açıkçası bu ürünü başka ürün ile karıştırmadan bitirip bir daha da almak istemiyorum :)

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
@SubaruOutback, video izlendi like bırakıldı, elinize emeğinize sağlık,
açıkçası bende temassız jantın tam olarak temizleneceğine inanmayan kesimdenim, videodaki görüntüye bakınca aslında dış kısmı oldukça temiz duruyor ama kağıt havlu testinde sanırım özellikle aralardaki kirler ortaya çıktı.
Saf olarak uygulamanın ürünün etkisini düşürmüş olma ihtimali var mı acaba?
Birde imkanınız olursa Flowey R1 testi bekliyoruruz sizden

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
@Ömer88,
Güzel fikir. Demirtozu sökücü ile karıştırmak .

@SubaruOutback, Abicim sana yeni video yolu gözüktü. Hadi bakalım ;)))

bende valet Pro billbery ve Dragon breathe var. Karıştırsam bi problem olur mu acaba ?
Hiç bir problem olmaz, ben fb ile karıştırıyordum azar azar hocam kendime yetecek kadar yapıyorum fazlası bekletince zararlı olabilir:)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@SubaruOutback, video izlendi like bırakıldı, elinize emeğinize sağlık,
açıkçası bende temassız jantın tam olarak temizleneceğine inanmayan kesimdenim, videodaki görüntüye bakınca aslında dış kısmı oldukça temiz duruyor ama kağıt havlu testinde sanırım özellikle aralardaki kirler ortaya çıktı.
Saf olarak uygulamanın ürünün etkisini düşürmüş olma ihtimali var mı acaba?
Birde imkanınız olursa Flowey R1 testi bekliyoruruz sizden
Çok teşekkür ederim :) Kağıt havlu testinde özellikle jant kolları arasındaki kirler ortaya çıktı :) Saf olarak kullanılabilir yazmışlar bende sulandırma dan kullanıldığında neler yapabilir onu gözlemlemek istedim. :)
Sulandırma önerilerine göre de denemeler yapıp ürün ile vedalaşmayı düşünüyorum. Sodyum hidroksiti sevmiyorum :(

orhann490

Usta Detaycı
Üye
İl
AYDIN
Elinize sağlık bu ürünü çoktandır kullanıyorum bitmedi hala :) R1 ile karıştırıp kullanıyorum açıkçası hayal kırıklığı yaratan bir ürün değil fakat bi o kadar da beğenilmeyen bir ürün şahsi fikrim parasının ederimi bilmiyorum fakat beğenilmeyecek kadar kötü bir ürün değil. Video gayet güzel olmuş.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Elinize sağlık bu ürünü çoktandır kullanıyorum bitmedi hala :) R1 ile karıştırıp kullanıyorum açıkçası hayal kırıklığı yaratan bir ürün değil fakat bi o kadar da beğenilmeyen bir ürün şahsi fikrim parasının ederimi bilmiyorum fakat beğenilmeyecek kadar kötü bir ürün değil. Video gayet güzel olmuş.
Açıkçası, beklentim yüksekti ama beklentimi pek karşılamadı. Toplamda 3 adet bilberry vardı. Kaldı geriye bu videodaki ve henüz kullanmadığım bir şişe daha. İki şişe de bitsin, bir daha alacağımı sanmıyorum. :)
Videoyu izleyip, beğendiğiniz ve desteğiniz için teşekkür ederim :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, test için teşekkürler. Hiç sevmediğim bir ürün, koruma düşmanı. Araç yüzeyinden korumayı sökmek için kullanıyorum, bu konuda başarılı.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
@SubaruOutback, bende dragon breathe ile billbery aldım birer litre . Yakında bitecek. İlk defa bi araba ürünüm bitecek. Çok hoş bi duygu :)

bende 7-8 tane cila sprey var. Şimdi niye aldım diyorum pişmanım

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Test için teşekkürler efem, ben de başarısız buluyorum ürünü, dragons neredeyse temassız temizlik sağlıyor pahalı olsa da janta temas yapmaya üşendiğim için dragonstan devam edeceğim sanırım:)