Yeni bir ürün yeni bir test gerektir diyip kolları tekrardan sıvadım. Nigrin amazon gönderimi durdurduktan sonra yeni ürün arayışı içinde bu ürünü bulup deniyelim dedik. Ürün asıl işi demir tozu sökücü, contamine remover gibi birşey yazıyor üstünde. Ürün ph nötr, kaportada da kullanılıyor, ve en güzel tarafı, ne nigrin nede dragons gibi kötü kokusu yok. Geçelim teste ne yaptı ne etti görelim dedim.
Ürün budur, renksiz şeffaf bir ürün. Kıvamıda jel gibi değil ama tam su gibide değil. Arada bir şey. Spreylerkende görülebilir.
İlk olarak kirli jantımızı verelim
Jantımız bu halde idi. İlk olarak dragonsu sıktım bir iki kol arasına.
Üsteki dragonsun püskürtülmüş ilk hali. Altaki ise sonax
Evet şimdi sıktık biraz bekleyelim ki iş görmeye başlasınlar. Yaklaşık 1 dk gibi bir süre bekledim.
Üsteki ürün dragons hali. Altaki ise sonax
Baktık güzel morardı filan birde su ile durulamak lazım, dragons yapışıyor fazla yoğun, sonax öyle değil hemen durulanıyor.
Üsteki ürün dragonsun yıkanmış hali, sonax altta veriyorum.
İkiside güzel iş gördü, şimdi sonaxı janta etkisi için bir de video çekeyim dedim. Akışkanlığı ve püskürtülme durumu daha net görünücektir.
Hazır denemişken kaportada denemeden de olmazdı onuda hemen test ettim.
Son olarakta jantta konple görmeden olmazdı.
İşin özetine gelirsek ben ürünü sevdim, kokusu diğerleri gibi kötü değil farklı. Bunda sonra alınır mı alınır diyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İlk olarak kirli jantımızı verelim
Üsteki dragonsun püskürtülmüş ilk hali. Altaki ise sonax
Evet şimdi sıktık biraz bekleyelim ki iş görmeye başlasınlar. Yaklaşık 1 dk gibi bir süre bekledim.
Baktık güzel morardı filan birde su ile durulamak lazım, dragons yapışıyor fazla yoğun, sonax öyle değil hemen durulanıyor.
Son olarakta jantta konple görmeden olmazdı.
İşin özetine gelirsek ben ürünü sevdim, kokusu diğerleri gibi kötü değil farklı. Bunda sonra alınır mı alınır diyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi