Virtue's Deta Tekerlekli Malzeme Arabası

drerdogan

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
Dostlar...
Arabayı yıkadığım yer ile depom arasında biraz mesafe vardı. Gir-çık, gel git ekstra yoruluyorum derken bu ürünü insta da gördüm. Biraz bakınırken %10 hb indirimi denk geldi, sizlere paket, montaj, ürün tecrübelerimi aktaracağım.

Ürünü hb üzerinden detaymarketimden aldım, kendi sitesinde 4250 iken 3825 e aldım.

Ürünün kendi ambalajı yok, streç Filme sarılıp normal bir koli ile 2parça halinde geldi. Biraz endişe verdi ama uzun parçaların ucunda hafif bir deformasyon harici sıkıntı olmamış.

Kutudan çıkan halleri şöyleydi

Ürün 7 numara anahtar ve alyan ile monte ediliyor. Tekerleri monte ederken ekstra pul kullanıyorsun. Montaj pratik değil ve vidalama, matkap kullanma imkanı da yok, tamamen el emeği, göz nuru

Şu elimde gördüğünüzden yaklaşık 80 adet vidalama yapıyorsunuz , küçük de olunca kısım kısım yaklaşık 2 saati buldu montaj.

Boş halı şu şekilde

Benim polisaj ile işim yok, kendi malzemelerimi derli toplu yanımda istediğimden aldım bunu, polisaj yapanların daha çok işini kolaylaştırır diye düşünüyorum.

Tekerleri metal ve kama marka, 2si frenli, 2 si normal ve baya sağlam.

En üst ve en alt tabla derin, orta kısmen daha sığ derinlikte.

Doldurduğum hali de şu şekilde dostlar.

Yorumlarım ise...
Statik boya kullanılmış, biraz çizilmeye karşı hassas gibi, biraz da leke kalacak gibi, günler gösterecek bunu.

Ürünler eğim olduğunda üzerinde iyi kayıyor, muhtemelen az kullandığım bir bez atarım altlarına, hem leke hem kaymanın önüne geçerim.

Ağır ve kaliteli olduğunu hissettiriyor, uzun süre kalır bizimle.

Uzun kenarlarında aparat, şişe yerleri var, güzel olmuş, kısa kenarlara da polisaj makinası olmayanlar için askı, yine şişe yeri olabilirdi.

Şimdilik tecrübelerim bu şekil, tavsiye ediyorum genel olarak, sorunuz olursa beklerim.

Eaglemre

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hayirli olsun hocam, gule gule kullanin. Bayiliyorum boyle duzenli seyleri gormeye :) bu urunu kendiniz yaptirmaya kalksaniz en az 3 kat fiyata yaptiririrsiniz. Tekrardan gule gule kullanin :)

ruudvan

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
Hayirli olsun hocam, gule gule kullanin. Bayiliyorum boyle duzenli seyleri gormeye :) bu urunu kendiniz yaptirmaya kalksaniz en az 3 kat fiyata yaptiririrsiniz. Tekrardan gule gule kullanin :)
ben bir arkadaşım istiyor diye 1 ona 1 kendime yapmıştım.
3 katı çıkmaz ya toplu istenirse bende benzer fiyatlara yapar veririm.
anlamayan biri gelip bana bundan yap derse onun kafa patlatması malzemeden daha çok tutuyor orası ayrı.

drerdogan

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
ben bir arkadaşım istiyor diye 1 ona 1 kendime yapmıştım.
3 katı çıkmaz ya toplu istenirse bende benzer fiyatlara yapar veririm.
anlamayan biri gelip bana bundan yap derse onun kafa patlatması malzemeden daha çok tutuyor orası ayrı.

Sizin masanız da güzel olmuş, elinize sağlık. Belki bu başlık altında insanlar size ulaşıp sipariş de verebilirler. Hangi ildesiniz mesela?

ruudvan

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
Sizin masanız da güzel olmuş, elinize sağlık. Belki bu başlık altında insanlar size ulaşıp sipariş de verebilirler. Hangi ildesiniz mesela?
ben istanbuldayım. bana dışardan ulaşıp birileri bu üründen sipariş edemez herhangi bir satış yada reklam kanalım yok. bu konuyu ticari duruma hiç sokmadım.ama foruma yardımcı olmak adına üretirim tabi sonuç problem çözme adına.

bunlardan da yapmıştım.

s-Works

Firma Yetkilisi
Üye
Bende kullanıyorum. Gayet kullanışlı. İş yerinde raf ihtiyacı olmadan hem polisaj hem de iç temizlik malzemeleri tek araba ile çözülebiliyor.
Boyasında bende sorun olmadı . Gayet düzgün.