Volvo s40 uygulamam

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Merhaba arkadaşlar bugün karşınıza s40 uygulaması ile çıkıyorum araç sahibi ben hiç pasta cila yaptırmadım dedi ancak kendisinden önce kasaba düşmüş yani ölçüm cihazı hiç inkar etmedi aracı detaylıca yıkadıktan sonra demirtozu ve kil uygulamsı yaptım sonrasında kaputla yaklaşık 3 saat süren mücadelem başladı ve aracın geri kalanını hesaplayamadım

Geçelim fotoğraflara

Aracın durumu bu şekildeydi

Sonrasında kil demirtozu temizliği ve boya ölçümünden yapıldı demirtozunu çekmeyi unuttum ancak kilden durumu bellidir kil sadece bir panelden çıkan görüntü

Sonrasında acı tabloyla karşı karşıya geldim tabi

Ölçümde değerler çok düşük çıkınca çoğu zaman ince pastayla çalıştım zaten çoğu paneli sıfıra yakın getirsemde bazı yerlerin boyası bitik olduğundan tam temiz bir yüzey olmayan yerler oldu

Kaputu kurtarabildiğim kadar kurtarınca diğer panellere geçtim

Yoğunluktan çoğu yerin öncesini çekemedim ama %50 fotoğrafları mevcut

Çiziklerin yoğunluğu haddinden fazlaydı açıkcası

Diğer panelleride bu şekilde çalışarak bitirdim (bittim)

Final fotoğrafları ile sonlandırayım seramik kaplama atılmış haliyle

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Ellerinize saglik...gece gündüz kadar fark var ilk ve son halinlen. Hangi ürünleri kullandiniz??
Teşekkürler uygun kombinasyonu tutturmak biraz zor oldu ilk başlarda açıkcası 501 denedim çok fayda etmedi kaputun durumu içler acısı olduğundan 3m yeşil kapak yaptım sonrasındaki yerlerede sarı kapak yer yer carwax k8 gibi değişik ürünler uyguladım ancak 501 gibi saçma sapan bir ürün görmedim 501-502 kombinasyonunu neye göre yapmışlar anlamadım 501 in bıraktığı çizi 502 alamıyor çok saçma sapan kombin

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, çok başarılı bir çalışma olmuş gerçekten. Profesyonel bir iş çıkarmışsın. Forumun adına yakışan bir uygulama olmuş .

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Teşekkürler uygun kombinasyonu tutturmak biraz zor oldu ilk başlarda açıkcası 501 denedim çok fayda etmedi kaputun durumu içler acısı olduğundan 3m yeşil kapak yaptım sonrasındaki yerlerede sarı kapak yer yer carwax k8 gibi değişik ürünler uyguladım ancak 501 gibi saçma sapan bir ürün görmedim 501-502 kombinasyonunu neye göre yapmışlar anlamadım 501 in bıraktığı çizi 502 alamıyor çok saçma sapan kombin
501 ile ilgili duyduğum olumsuz yorumlara bir yenisi eklenmiş oldu

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Maaşallah
Arabaya resmen hayat öpücüğü vermişsin :eek:
Yalnız araba bu kadar leş olunca 50:50 ler efsane olmuş
Tebrik ediyorum :alkis:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerinize sağlık. Boya bayağı yıpranmış.

Cesaret, konsantrasyon ve bilinçli uygulama ile araç kendine gelmiş.

Alkışlıyorum :alkis:

hendeser

Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
@bugrahongul Güzel çalışma.
Bir şey soracağım. Yeni boya ölçüm cihazı aldım arkadaşımın aracı 2012 sedefli beyaz mazda 3 de denedik boya 70-80 mikron kalınlığı çıktı sonra benim arabada 2011 megane opak beyaz denedim bende orijinal yerler 140-150 mikron çıktı. Şimdi bu mazdanın fabrika kalınlığı mı böyle düşük oluyor yoksa önceden polisaj mı yapılmış. Genelde kaç oluyor kalınlıklar.

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Mazda boyaları ince oluyor o sizin değeriniz gayet normal şöyle yapın kasaba düştüğünü farz edin ince olduğunu düşünüyorsunuz ya etek altları polisajda baskının zor olduğu yerleri ölçün ülkemizdeki çoğu kasaplar oraları ellemez bile :) bagaj tavan kaputçudur kendileri
@bugrahongul Güzel çalışma.
Bir şey soracağım. Yeni boya ölçüm cihazı aldım arkadaşımın aracı 2012 sedefli beyaz mazda 3 de denedik boya 70-80 mikron kalınlığı çıktı sonra benim arabada 2011 megane opak beyaz denedim bende orijinal yerler 140-150 mikron çıktı. Şimdi bu mazdanın fabrika kalınlığı mı böyle düşük oluyor yoksa önceden polisaj mı yapılmış. Genelde kaç oluyor kalınlıklar.

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
eline saglik buğra araba kendine gelmiş yeteneğini ziyan etme fikirlerini gerçekleştir

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Ellerinize sağlık , bu şahane uygulamalarin devamı gelecek mi:)