Volvo V90 Cross Country Uygulamalarım

erguel

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@erguel Yeni zuzu hayırlı olsun :) Yanlış anlama ama C'den sonra Rolls Royce etkisi yaratmış olabilir. Zira ben bayide bırak C'yi E kasa'nın içine bile sığamamıştım. Volvo S90 ve V90 bildiğin salon salomanje :) Pederde S90 var. Ama ben SW kasa sevdiğimden pedere V90 CC aldırmaya çalışmıştım ama gerek yok demişti. Halen benimde aklım V90 CC'de. :)
Yanlız, bu makinelerde sinir illet olduğum bir durum var; o da göstergede hararet göstergesinin olmaması. :( Umarım gizli özelliktir ve serviste yazılım ile açılabilir.
Küçük göstergeli olanda da devir göstergesi yok. İlla bir göstergeden kısmışlar. Öte yandan, 235 Hp'i de gerektiğinde kullanabilmek gerçekten insanın suratında anlamsız bir gülümseme bırakıyor. :)

Bu arada, biz ilk bakımı için panedemiden hemen önce 1.900 TL ödemiştik. Ben aynı rakamı Dacia'yı yetkili servise götürdüğümde ödüyorum :) (Zaten şu şartlarda Dacia'nın da ekonomikliği falan kalmadı.)
Doğru söylüyorsunuz hocam. W212 E kasa da mevcut bizde ama S90 ondan daha konforlu geldi bana. Zaten w205 C kasa için bir şey demiyorum, inşallah bir daha yolumuz kesişmez. Ekonomik desen ekonomik değil, bassan gitmiyor. Yok adblue arızası, yok egzos basınç sensörü arızası derken sıfır araba ile servis servis dolaştırıyor arabayı.
Çevremde station aldığım için çok eleştirildim ama cidden SW'nin tadına bakan inemiyormuş cidden... Bu arada Volvo yetkili servisleri benim bu zamana kadar gördüğüm servisler arasında en iyisi diyebilirim.

erguel

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Vay vay vay neler var burada ya. Hayırlı olsun öncelikle. Allah kaza bela vermesin. :nazar:

Bu başlık altında bu aracı takip etmek zevkli olacak. Ellerinize sağlık :alkis:
Amin hocam Allah razı olsun. Teşekkür ederim.
Hayırlı olsun yeni aracınız, çok güzel uygulamalar bizi bekliyor. :) Şimdiden heyecanlandım. :heyecan:
Ben de yeni uygulamaları bir o kadar heyecanla bekliyorum :) Sağolun.
@erguel, hayırlı olsun:nazar: elinize sağlık
Çok teşekkür ederim.
Yeni aracınız hayırlı olsun, kazasız, belasız, güzel günlerde kullanın. Araç zaten şahane, sw olunca daha da ilgi çekici benim için. Bol bol uygulama bekliyoruz, bu güzellikten mahrum etmeyin bizi.:)
SW severleri forumda görmek çok mutlu edici. Sağolun hocam.
Hayırlı olsun aracınız güzel günlerde binin :) araçtan çıkan deri temizlik kitleri işe ebony uygulama kısmı bence paylaşımın en hoş kısımları.
Araçtaki deri temizlik kitini kullansam mı kullanmasam mı diye çekindim ilk başta, kıyamadım ama baktım son kullanma tarihi var kullandım gitti.
Yeni araç hayırlı olsun, kaza bela uzak olsun.

Bir SW hastası olarak en çok beğendiğim modellerden biri de bu. Harika bir seçim, güzel günlerde kullanın, bunu girizgah sayalım çok çabuk bitti :)
Daha uzun konular gelir inşallah. Çok sağolun hocam.
Öncelikle hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
Eline sağlık, özledik seni. Sams i ben çok beğendim, meg' den ve tosba nın ürülerinden daha çok hoşuma gitti. Boncuklama performansıda gayet başarılı, güzel açı veriyor.
Ebony seçiminde yerinde olmuş.
Araba şahane, güzel de bir uygulama olmuş.
Vallahi başkan almıştı abi, ne olduğunu uygulamadan evvel öğrendim. Başkana güven tam, o malın iyisini alıyor. İnşallah forumda daha aktif olurum, bayağı da kalabalıklaşmışız bea.

"Stationları Sevin" düsturunun tam karşılığı bu işte. Elinize sağlık. Araca yakışan ürünlerle çok güzel bir uygulama olmuş. Kazasız belasız günlerde kullanın.
Allah razı olun çok teşekkür ederim.
Vay hocam sessizlik böyle bozulacaklmış demek ki :) çok güzel bir seçim olmuş maşallah :nazar: ağız tadıyla binmek nasip olsun kazasız,belasız :)
Hocam yoğunluktan yeni araba hevesi bile yaşayamadık dünyanın başına gelmeyen kalmadı :)
:nazar:
Maşallah araç hayırlı olsun. İlk temizliğinden sonra yakışıklılığı ortaya çıkmış
Sağolun hocam.
Maşallah :nazar::nazar:, yeni aracınız hayırlı olsun, V90'ları çok beğeniyorum ne zaman görsem arkamı döner bakarım :)
Allah razı olsun hocam.
Elinize kolunuza emeğinize sağlık
Çok sağolun
@erguel maşallah araç şahane, çok sevdiğim bayıldığım bir araç :) bolca uygulama paylaşırsanız çok çok sevinirim :)
İnşallah vakit buldukça paylaşımlarım gelecek. Sağolun.
@erguel Hayırlı olsun Erdem, Kazasız belasız kullanın insallah. Uygulamayla sahalara dönmende şahane,ellerine sağlık :)
Sağolasın adminim. Nice güzel paylaşımlara inşallah.
Yeni araç hayırlı olsun özletme kendini uygulamaların devamını bekliyoruz.
Abi çok teşekkür ederim, fırsat buldukça uygulamalara devam.
Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Yeni tasarımlarıyla artık Volvonun sedan, station arabaları bile tank gibi gözüküyor :) Sams rakiplerine göre güzel bir ürün :)
Aynen hocam tank gibi duruyor fakat park ederken filan ilk başta biraz zorlamadı değil. Allah razı olsun, daha iyisi sizlerin olsun.
Hayırlı uğurlu olsun yeni aracınız, Kazasız belasız kullanın inşallah. Ülkemizde maalesef swlerin kıymeti pek bilinmiyor ama bu sw şanslı ellere düşmüş maşallah :):nazar:
Amin hocam, sağolun. İnşallah bu SW'yi uygulamalarla mutlu edebiliriz :D
Hayırlı olsun yeni aracınız güle güle kullanın , çok beğendiğim bir model :) .
Polisajı biraz uzun sürebilir ama değer :D
Hocam inan bazen yıkıyorum arabayı, o bana bakıyor ben ona... Diyorum sen C'yi filan polisajda bu kadar yorulduysan bunda neler olur kimbilir... Artık göreceğiz. Çok teşekkürler.
Merhaba, yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin inşallah.
Amin hocam çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Hocam hayırlı olsun. Çok yerinde bir tercih. Hele ki CC olması muhteşem..

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Off sw asalet kokuyor mübarek hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız ağız tadıyla binmeyi nasip etsin :nazar::)
Daha çok görebilmek için can atanlardanım buraları boş koymayınız lütfen :D

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayırlı olsun bir volvo ve station severim:)
Elinize sağlık w205 i satmanıza sevindim w204 fl den sonra yalıtım işçilik ve konfor olarak geriydi. Mercedes yetkili servisi arabanın içinde bıraktığım gözlüğü çaldıktan sonra meredesten soğudum:kurall:

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
tekrardan hoşgeldiniz, böylesine nadide bir aracı burada görmek bir volvocu olarak çok mutlu etti. Tam detailing yapılacak araba, döne döne, seve seve girilir bu araca.

Geçen hafta antalya akça servise basit birşey için uğradığımda yeni v60 cc vardı. o da heybetli güzel arabaydı. üretim yerini sordum, emin olamadılar. muhtemelen belçikadır diye tahmin ediyorum. Keza amerika olsa çok uçuk fiyatlara gelirdi. 205 bin çıplak fiyatlı arabanın satış fiyatı 596 bindi.

Başka bir zaman arabamı servise bıraktığımda s90a binmiştim biraz, sert gelmişti süspansiyonlar, bunda normal v90a göre yumuşaktır heralde?

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hocam hayırlısı olsun, kazasız belasız inşallah Allah kullanmayı nasip eder. Yeni S60 ı duyurduklarından bu yana çok merak ediyorum. İnşallah ya 1.6 sını üretirler Amerika da yada Çin'deki fabrikada üretime geçerler :mutlu: Uygulamayı yorum yapmayı unuttum Volvo yu görünce :of: Elinize sağlık, güzel bir temizlik olmuş.. Ceviz yine görevini yapmış..

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun sağlam araç sağlam uygulama olmuş ellerinize sağlık.

erguel

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayırlı olsun bir volvo ve station severim:)
Elinize sağlık w205 i satmanıza sevindim w204 fl den sonra yalıtım işçilik ve konfor olarak geriydi. Mercedes yetkili servisi arabanın içinde bıraktığım gözlüğü çaldıktan sonra meredesten soğudum:kurall:
Mercedes yetkili servisleri bu zamana kadar gördüğüm en ukala yetkili servis diyebilirim. Adamların servis elemanının size bir yaklaşımı var sanırsın arkada kendisi üretti arabayı. Çok samimiyetsizler.

erguel

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
tekrardan hoşgeldiniz, böylesine nadide bir aracı burada görmek bir volvocu olarak çok mutlu etti. Tam detailing yapılacak araba, döne döne, seve seve girilir bu araca.

Geçen hafta antalya akça servise basit birşey için uğradığımda yeni v60 cc vardı. o da heybetli güzel arabaydı. üretim yerini sordum, emin olamadılar. muhtemelen belçikadır diye tahmin ediyorum. Keza amerika olsa çok uçuk fiyatlara gelirdi. 205 bin çıplak fiyatlı arabanın satış fiyatı 596 bindi.

Başka bir zaman arabamı servise bıraktığımda s90a binmiştim biraz, sert gelmişti süspansiyonlar, bunda normal v90a göre yumuşaktır heralde?
Hocam ben genelde sert süspansiyonlu arabalar kullandığım için bana bu pamuk gibi geldi keza S90’ da öyleydi. Volvo’yu ilk defa tercih ettim ama son olmaz inşallah.

erguel

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam hayırlısı olsun, kazasız belasız inşallah Allah kullanmayı nasip eder. Yeni S60 ı duyurduklarından bu yana çok merak ediyorum. İnşallah ya 1.6 sını üretirler Amerika da yada Çin'deki fabrikada üretime geçerler :mutlu: Uygulamayı yorum yapmayı unuttum Volvo yu görünce :of: Elinize sağlık, güzel bir temizlik olmuş.. Ceviz yine görevini yapmış..
Ben çok bekledim yeni S60 gelsin diye fakat gelmedi Bu araç İsveç üretimi, S90’lar çin sanırım.

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Yeni aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız keyifle binmek nasip olur inşallah. Detaycının ilk dokunuşu bile İsveç tankına ayrı bir kalite katmış, davamını da merakla bekliyoruz :)

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erguel

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yeni aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız keyifle binmek nasip olur inşallah. Detaycının ilk dokunuşu bile İsveç tankına ayrı bir kalite katmış, davamını da merakla bekliyoruz :)

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Amin hocam Allah razı olsun. İnşallah güzel uygulamalar gelecek.

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
Hocam ben genelde sert süspansiyonlu arabalar kullandığım için bana bu pamuk gibi geldi keza S90’ da öyleydi. Volvo’yu ilk defa tercih ettim ama son olmaz inşallah.
Benim v40 r design, normal v40 dan 1 cm alçak ve spor süspansiyonlu, v40 cc normal v40dan 4 cm yüksek. Lastik genişliği falan daha fazla olunca daha yumuşak, keza sizinki de normal v90 ve s90 a göre daha yumuşaktır muhtemelen.

Fakat volvo yol tutuşa önem verdiği için serte dönüktür süspansiyonları. Birçok arabada olmayan, spor modellere konulan ön kule gergisi benim araba gibi 2012 de satışa sunulan v40da standarttir.

Bu volvodan sonra büyük ihtimal yine aynı devam edersiniz, bağımlılık yapar kendisi.