Karşılaştırma Vonixx V Floc-Auto Brite Citrus Pearl-Meguiars Shampoo Plus-Fra Ber Bersolux Sampuan İncelemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar Merhaba Bugun kü inceleme konusu herkezin cok merak ettigi Sampuanlari test edeyim dedim.

Vonixx V Floc

3 Litre 178 Tl
1/400 Karisim Orani vardir.
Kokusu Aromatik degil.
Yogun Kivamli

Auto Brite Citrus Pearly

500 Ml 60 Tl
1/400 Karisim Orani Vardir.
Kokusu güzel Limona yakin
Yogun Kivamli

Meguiars Shampoo Plus

3.78 Litre 225₺
1/400 Karisim Orani Vardir.
Kokusu Okyanus Serinligi
Yogun Kivamli
Profesyonel Seri Ürün.

Fra Ber Bersolux

1 Litre 50 ₺
1/400 Karisim Orani Vardir.(Tahmini Ölçüm)
Narenciye ye benzer bir kokusu var.
Yogun Kivamli

Sampuanlar Arasinda Kokusu En güzel ve kalici olan Meguiars Shampoo Plus.
Meguiars ve Bersolux cilali olarak gecmekte Korumaya hicbir zarar vermemektedir.

Aracin yüzey sadece tozlu ve Koruma Olarak Vonix Blend Ceramic Wax vardir.

Uygulama öncesinde Su Testi.

Motor Kaputunu 4 e bölerek Test e basliyoruz.

Not:4 Ayri Kova ve 2 Eldiven ile Test edildi Eldivenler yikanarak kullanildi.

Uygulama Sonrasi Durulama Testi

Test Sona erdi Arkadaşlar 2.nci Video da sesli degerlendirme yaptim.

Cilali Sampuanlar güçlü Wax lara ilk seferde perdeleme yapmiyor ama 3/4 yikama dan sonra rahat birsekilde yapiyor iki ürün icin yorum yaptim sadece

4 Ürün de Fiyat olarak birbirine cok yakin AB hariç Kampanya bitmeden Vonixx i almak iyi olur ihtiyaciniz var ise @CeLL-MaN Meguiars i bulma sansiniz malesef cok zor Diger AB ve Fra ber i da rahatlikla bulabilirsiniz.

Bir Sonraki Testte görüsmek üzere Hoscakalin :)

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Fra Ber Bersolux ün olduğu yerde boncuklanma neden azalmış? Sanki perdeleme yapmış gibi.

CeLL-MaN

Çaylak Detaycı
Üye
Eline emeğine sağlık hocam. Fiyatı şu sıra uygun olduğu için Vonixx V-Floc te karar kıldım. Aracımda koruma yok Koch Chemie Pw kullanıyorum şimdilik. V-Floc, Zymöl şampuanı aratmayacaktır inşaallah. (Ah şu Zymöl ürünleride bir gelse Türkiyeye. Neden getirmiyor kimse anlamıyorum.)

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
vonixi hafta içi deneyip test ettim , kokusu üzümü andırıyor ve köpük olarak başarılı buldum. Hortum ile şu şekilde köpük yaptım ve hemen sönmediğini söyleyebilirim

Ek olarak tavandan şöyle bir yansıma bırakayım , yüzeyde hiçbir koruma yok (hafta sonu uygulamayı düşündüğüm için)

Siz sadece perdeleme ve yüzey testi yapmışsınız bu yüzden ekliyorum. Genel olarak hafif kuruma söz konusu , fakat suyla kolayca durulanıyor .vp mor gibi değil. aynı zamanda yüzeydeki kayganlığını da beğendiğimi söyleyebilirim

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Testin kralı olmuş :)
Eline sağlık sefa hocam kesene bereket:)
Tesekkurler Hocam :)

Elinize sağlık kesenize bereket inceleme için teşekkürler
Tesekkurler Hocam :)

Test için teşekkürler kral harikasın çok iyi bir test olmuş :)
Kardesim Tesekkurler :)

Test işinin kralısın net eline sağlık
Hocam Tesekkurler :)

Eline emeğine sağlık hocam. Fiyatı şu sıra uygun olduğu için Vonixx V-Floc te karar kıldım. Aracımda koruma yok Koch Chemie Pw kullanıyorum şimdilik. V-Floc, Zymöl şampuanı aratmayacaktır inşaallah. (Ah şu Zymöl ürünleride bir gelse Türkiyeye. Neden getirmiyor kimse anlamıyorum.)
Zymöl Sampuan Cok Pahali ya geliyor 1.4 lt olanlar artik yok 650Ml olanda 250₺ ye yakin fiyata gelmekte o yüzden alternatifleri degerlendirmek gerekiyor.

vonixi hafta içi deneyip test ettim , kokusu üzümü andırıyor ve köpük olarak başarılı buldum. Hortum ile şu şekilde köpük yaptım ve hemen sönmediğini söyleyebilirim

Ek olarak tavandan şöyle bir yansıma bırakayım , yüzeyde hiçbir koruma yok (hafta sonu uygulamayı düşündüğüm için)

Siz sadece perdeleme ve yüzey testi yapmışsınız bu yüzden ekliyorum. Genel olarak hafif kuruma söz konusu , fakat suyla kolayca durulanıyor .vp mor gibi değil. aynı zamanda yüzeydeki kayganlığını da beğendiğimi söyleyebilirim
Bilgi paylastikca guzel hocam herkezin tecrubesinden yararlanmak isteriz :)

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Auto Brite seven biri olarak Vonixx'ide çok beğendim,
Test yine çok bilgilendirici olmuş elinize kolunuza sağlık @Sefa46
Test'de keşke AB blue velvet'de olsaydı dedim kendi kendime,
Artık onu da elinde olan bir arkadaş test ederse seviniriz :)
Şuan ki indirimde göz önüne alındığında sanırım Vonixx V Floc en mantıklı tercih gibi gözüküyor.
Teşekkürler

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
İncelemeler için teşekkürler hocam:) Bu aralar test bombardımanı sağlam maşallah:D
Hocam Tesekkur ederim :)

Auto Brite seven biri olarak Vonixx'ide çok beğendim,
Test yine çok bilgilendirici olmuş elinize kolunuza sağlık @Sefa46
Test'de keşke AB blue velvet'de olsaydı dedim kendi kendime,
Artık onu da elinde olan bir arkadaş test ederse seviniriz :)
Şuan ki indirimde göz önüne alındığında sanırım Vonixx V Floc en mantıklı tercih gibi gözüküyor.
Teşekkürler
AB Purple Velvet Malesef Bende yoktu hocam Banana Gloss vs baska sampuanlarda vardi onlarida baska grupla denerim.:)

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
@Sefa46 hocam elinize sağlık., AD Citrus Pearl için üretici firma açıklamalarında tamamen cilasız ve saf bir şampuan diye bahsetmekte ama yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla bu şampuanın biraz agresif yapıda olduğu ve wax’ı kolayca ellediği söyleniyor., bu konuda izlenimlerinizi paylaşabilir misiniz :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Sefa46 hocam elinize sağlık., AD Citrus Pearl için üretici firma açıklamalarında tamamen cilasız ve saf bir şampuan diye bahsetmekte ama yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla bu şampuanın biraz agresif yapıda olduğu ve wax’ı kolayca ellediği söyleniyor., bu konuda izlenimlerinizi paylaşabilir misiniz :)
Hocam Tesekkur ederim Agresif lik bir durumunu gormedim Wax a zarar vermiyor daha onceden de bildigim.bir ürün bir sikintiyla karsilasmadim ama soyle bir durum olabilir wax in durumu bitmeye yakinda sokup atabilir AB nin güclü bir sampuani çünkü

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler kardeşim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Elline emeğine sağlık diyorum yine harika bir test olmuş. Müsadenizle v-floc ile ilgili ekleme yapmak isterim.
Köpüğü çok iyi, yüzeyde erken kuruyor ama durulama sonrası iz kalmıyor. Yalnız korumayı ellediğini net olarak bugün gördüm. Temizliği güzel bir şampuan kışlık olarak kullanmak mantıklı. Yazın tercih etmezdim. Kayganlık olarak purple velvet ve adams karşısında biraz geride kaldı ama yeterli seviyede.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
bu ay indirim olduğundan dolayı vonixx ürünlerinin bayağı bir testi yapılmış güzel de olmuş elinize sağlık. fakat şampuanın içeriğini araştırırken kendi sitelerinde herhangi bir bilgi görmedim. mesela valetpro ve meguiars kendi sitelerinde msds ve bazı analiz sonuçlarını veriyor. genel olarak koruma ve wax a zarar vermemesi için içeriklerinde hidroksit bulunmaması önemli. incelemede güzel sonuç vermiş fakat tek yıkamada zarar vermeyip 3 5 yıkama sonra etkisi ortaya çıkabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...