Vw golf boya koruma uygulamam

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Merhabalar bugün rengiyle beni benden alan bir golf uygulaması ile karışınızdayım fotoğrafa boğmadan konuyu başlatayım

Bu aşamalarda vpsonewfoam combo2
Koch chemie fb demirtozu temizleyici
Ve bilthamer kil kullandık
Son fotoğraf bizden önce yapılmış işleme ait zaten bir iki yeri açılmıştı boyanın

ilk göreselde final attım öncesi sonrası belli olsun diye sonraki görseller ise ilk kat uygulamalara ait yün ped+orbiatal makine

Bu şekilde aracı bitirdim

Makine seçimim 21mm orbital +yün ped
Türtle wax t10

Dar yerlerde rupes ibrid polish +final ped

Koruma olarka soft99 fusso coat kullandım

Fotoğraflar canon 77d + sigma35mm art serisi le çekildi

Geçelim final fotoğraflarına

İzlediğiniz içi teşekkür ederim

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
O kaya gibi sert boyaya hasar verebilenlere plaket vermek lazım. Bir seferinde inşaattan bir Polo'ya çimento/beton sıçramıştı. Yetkili serviste siyah renkli Polo'dan o lekeleri polisaj ile çıkarmayı denemişler ve sonuç, köşelerde boya açılmaları.
Benzer bir vakayı S kasa mercedes'e de yapmışlardı ve bunu yapan da yine yetkili servisti. O lekeleri polisajla veya tırnakla kazıyarak çıkarmak nasıl akıllarına gelebiliyor anlamak mümkün değil.
Neyse, konudan uzaklaştık, emeğine sağlık :) @bugrahongul

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
O kaya gibi sert boyaya hasar verebilenlere plaket vermek lazım. Bir seferinde inşaattan bir Polo'ya çimento/beton sıçramıştı. Yetkili serviste siyah renkli Polo'dan o lekeleri polisaj ile çıkarmayı denemişler ve sonuç, köşelerde boya açılmaları.
Benzer bir vakayı S kasa mercedes'e de yapmışlardı ve bunu yapan da yine yetkili servisti. O lekeleri polisajla veya tırnakla kazıyarak çıkarmak nasıl akıllarına gelebiliyor anlamak mümkün değil.
Neyse, konudan uzaklaştık, emeğine sağlık :) @bugrahongul
Teşekkür ederim

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine sağlık Buğra renk parlaklık uygulama harika golf boyasını açan arkadaşada yuhhh diyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Belirtmeden geçmeyeyim gyeon prism ile çektiğim fotoğraf harici hiç biri öncesi sonrası değil öncesi ilk kat ufak yün ped izleri duruyor zaten