Vw Jettamız

hk051

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Merhabalar forumda yeniyim kendimi ve aracımı tanıtmak istedim :) ismim hasan aslen niğdeliyim görevim nedeniyle sivasta yaşıyorum elimden geldiğince aracımı temiz kullanırım ve özenirim foruma katılmadan önce detaylı temizlik ve koruma yapıldı forum sayesinde inşallah daha dikkatli ve özenli uygulamalar yaparız aracıma geçersek kendisi 2014 model 1.6 tdı dsg comfortline paket güncel 56 bin km de allah kimseye kaza bela vermesin keyifli günler dilerim<3araç üzerinde ufak değişiklikler olacak yapıldıkça sizlerle paylaşmaktan onur duyarım :)

CemPektaş

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hoş geldiniz, aktif ve keyifli forumlar. Aracın da maşallahı var, kazasız belasız kullanın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
gümüş rengi güzel parlamış, fotoğraf çektiğiniz yerde güzel. başlığı görünce klavyede tuşlara restgelee basmışsınız sandım :)) çok sessiz harf var.

hk051

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
gümüş rengi güzel parlamış, fotoğraf çektiğiniz yerde güzel. başlığı görünce klavyede tuşlara restgelee basmışsınız sandım :)) çok sessiz harf var.
evin yanıda kapalı pazar alanı olunca güzel oluyor başlığa hiç dikkat ermedim ama dediginiz gibi karışık duruyor☺

esselcuk

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hoş geldiniz tekrar. Araç güzel parlıyor maşallah, boya koruma olarak ne var araç üstünde merak ettim?

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
hoş geldiniz keyifli forumlar dilerim, bende aksaraylıyım ama doğma büyüme tekirdağ.

Durbanlar jettaya yakışmış, güle güle kazasız belasız kullanın. Uygulama paylaşımlarını aksatmayın :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim. Allah kaza bela vermesin, aynı renk passata bir uygulamam vardı, çok güzel sonuç veriyor bakınca bu renge.

hk051

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
hoş geldiniz keyifli forumlar dilerim, bende aksaraylıyım ama doğma büyüme tekirdağ.

Durbanlar jettaya yakışmış, güle güle kazasız belasız kullanın. Uygulama paylaşımlarını aksatmayın :)
Teşekkür ederimyazlık durbanlar kışlık orijinal jantlar kullanıyorum elimden geldiği kadar paylaşım yaparım inşallah forumda ortam güzel

hk051

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim. Allah kaza bela vermesin, aynı renk passata bir uygulamam vardı, çok güzel sonuç veriyor bakınca bu renge.
Teşekkür ederim hocam uygulama 3 ay önce yapıldı sağ olsun yapan arkadaş işinde profesyonel bende elimden geldiğince yapılan uygulamayı korumak istiyorum