Zaman zaman rahatsız eden o kokuların esas kaynağı burası Serkan abi. Burası ne kadar temiz olursa aracın içine o kadar az koku giriyor. Bir de buraya giren yaprak böcek gibi şeyler de çürüyüp kokuya sebep olursa vay içeridekilerin haline. Aracın yanından dışından bu koku anlaşılmaz ama kabin fanının içeri verdiği hava direkt buradan girdiği için o bölgedeki az bir koku bile direkt olarak zaten içeride birikiyor. Ben de geçtiğimiz aylarda temizliğini yapmıştım. Her ne kadar polen filtresi tozun büyük çoğunu tutsa da kimyasal bir filtreleme yapmadığı için koku maalesef içeri giriyor. Süleyman abinin dediği gibi bir çoğumuz burayı düzenli temizlemek için uğraşmıyoruz maalesef bu bir gerçek. Ben 8 yıldır ilk defa temizledim mesela. Bir de bu klima temizleme
köpüklerinden edinip hava girişinden içeri doğru sıkarsan uzunca bir süre içeriye orman havası gibi tertemiz hava gelecek.
Not: Araç içinin tozlanma süresini de bu temizlik ile bir miktar uzatmış oldun abi. Zaten zaman geçtikçe fark edeceksin