W176 A Class Soft 99 Authentic Premium Uygulaması

kandac13

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhabalar,
Detay Stüdyomuzun konuğu W176 A Class.
Soft 99 Authentic Wax kullanılarak boya koruma uygulamalarını gerçekleştirdik.
-Valet Pro Citrus Prewash Ön Yıkama
-Koch Chemie Fb Demiz Tozu Temizliği
-Valet Pro Blue Clay Bar Kil Temizliği
-Detaylı Motor Temizliği
-Detaylı İç Temizlik ve dezenfeksiyon Uygulamaları
-Koch Chemie aşındırıcılarıyla 3 Aşamalı Boya Düzeltme ve Parlatma Uygulamaları
-Soft 99 Authentic Premium Wax Boya Koruma Uygulaması
-Polytop Neoplast Lastik Koruyucu ve Parlatıcı
Araç detay stüdyomuza geldiği gibi yıkama alanına alınarak Valet Pro Citrus Prewash ile ön yıkama işlemlerinden geçirildi. Bu aşamada Koch Chemie Fb kullanarak demir tozu temizliğini gerçekleştirdik. Ardından boyaya gömülen mikro-partiküller için Valet Pro Blue Clay Bar ile kil temizliğini tamamladık. Ardından detaylı motor temizliğini yaptık. Aracın detaylı iç temizlik uygulamalarını bitirmemizin ardından işlemlere stüdyomuzda devam ettik ve Koch Chemie ürünleriyle 3 aşamalı boya düzeltme ve parlatma işlemlerimizi uyguladık. Elde ettiğimiz kusursuz yüzeyde Soft 99 Authentic Premium kullanarak boya koruma uygulamasını gerçekleştirdik. Polytop Neoplast kullanarak lastik parlatıcı ve koruyucu uyguladık. Son kontrollerimizi gerçekleştirdik ve aracı teslim ettik.

et resmi

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Emeklerinize sağlık, uygulama dükkanı olup üye olan detay sever birisini görmek sevindirdi. :) VP Citrus bir nevi APC gibi bir mantığa sahip diye biliyorum, tam açıklamasını yapar mısınız ? Ve bir daha ki sefere daha detaylı anlatım ve fotoğraf bekliyoruz. :D

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerinize sağlık. Alışkın olmadığımız bir konu olmuş. Instagramda gibiyim:). Daha detaylı resimler bekleriz
Şu h9 ve m3ü h8 ve m2 ye göre kıyaslayabilir misiniz? Elimde bitmek üzere h8 ve m2 yedeklemek istiyorum.

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Ellerinize sağlık. Alışkın olmadığımız bir konu olmuş. Instagramda gibiyim:). Daha detaylı resimler bekleriz
Şu h9 ve m3ü h8 ve m2 ye göre kıyaslayabilir misiniz? Elimde bitmek üzere h8 ve m2 yedeklemek istiyorum.
H9 ile 8 i kıyaslayabilirim.H9 biraz daha az yağlı biraz daha fazla tozan kesimi de bir tık fazla olan bir ürün.H8 daha yağlı kısmen daha az tozlu bir ürün.M2 artık gelmiyor diye biliyorum o yüzden pek bir alternatif yok gibi :)

kandac13

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
@kandac13 elinize sağlık :) polytop neoplastı sulandırarak mı uyguluyorsunuz? Bir de dayanımı nasıl bu ürünün :)
Neoplastı sulandırmadan uyguluyorum, araç üzerinde yıkansa dahi parlaklıkta biraz azalma oluyor fakat koyu siyahlığı kalıyor. Bana göre başarılı bir ürün normal yıkanan araçlarda bunu kullanmıyorum fakat detaylı işlemler yaptığımız araçlar için güzel bir çözüm oluyor, kalıcı.

kandac13

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşımız da bahsetmiş benden önce, biraz daha az yağlı fakat çizik alma performansı bir tık daha iyi, çok ciddi çizik olan araçlarda kullanmak kısa sürede sonuç almak için bana daha mantıklı geliyor.

kandac13

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Emeklerinize sağlık, uygulama dükkanı olup üye olan detay sever birisini görmek sevindirdi. :) VP Citrus bir nevi APC gibi bir mantığa sahip diye biliyorum, tam açıklamasını yapar mısınız ? Ve bir daha ki sefere daha detaylı anlatım ve fotoğraf bekliyoruz. :D
Aynen öyle, Apc gibi yuzeye sıkarak uyguluyorum ve herhangi bir eldiven veya süngerle sürmeden bile arac uzerindeki pisliği rahatlıkla alıyor. Öncesi fotoğraflarını dükkandaki ilk uygulamamdan dolayı heycandan çekmemişim, video olarak instagrama yüklemiştim. İleriki uygulamalarda fotoğraf çeşitine mutlaka dikkat edicem.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, meken da oldukça güzelmiş, Allah bol kazançlar nasip etsin.
Kova yıkaması yapmadınız heralde.