Wax Planet Tony Paranoyası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Adam’s Garage

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar merhaba. Wax planet Tony ile iletişimi olan var mı?

Ben bu arkadaşa mesaj attım wax için, Nurettin için mi istiyorsun diye sordu. Bende hayır diye anlattım derdimi 3 gün sonra ne istiyorsun diye cevap verdi. Bende mesaja 3 günde cevap veriyorsan ürünü kaç günde gönderirsin senden ürün istemiyorum dedim.

Hala sen Nurettin için istiyorsun yok işe yaramadı zaten göndermezdim gibi saçlamamaya başladı.

İletişimi olan birisi lütfen bu konuya bir el atabilir mi? Ben bu arkadaştan wax felan istemiyorum ama diğer ismini verdiği arkadaşla bir ilgim olmadığını ve paranoyaya bağlayıp müşteri kaybettiğini birisinin anlatması iyi olacak. Çünkü ben bir türlü anlatamadım kendimi :D:D

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Eee adamın malına çökünce birisi ve sahte isimlerle sipariş vermeye çalışınca adamın tepkisi normal.

Bu arada sahte isimden kastım da şu: sipariş adresi farklı fakat ödeme yapan PayPal adresi kendisine ait :D

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Olaydan haberim var Tony bana bahsetti arkadaş alındı dedi ben ne dedim dedi. :)

Nurettin isimli şahıs sahte hesaplarla, fake hesaplarla benden ürün almaya ve bedava ürün istemeye devam ediyor sanki hiç bir şey yaşanmamış gibi ben de herkese soruyorum artık paranoyak oldum dedi. :)

ne garip dünya, birinin yaptığının ceremesini diğerimiz de çekiyoruz. İbretlik :)

Adam’s Garage

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Almanyadan ödeme + kargo olarak alabilirim, muhabbetim var. İstersen aracı olayım hocam ?
Teşekkür ederim hocam benimde var Almanyada bağlantım ama benim sorunum artık ürün almak falan değil diğer şahıs için istemediğimi ve bu paranoyayla kendi ticaretine zarar verdiğini diyaloğu olan birisinin anlatmasını istiyorum.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Eee adamın malına çökünce birisi ve sahte isimlerle sipariş vermeye çalışınca adamın tepkisi normal.

Bu arada sahte isimden kastım da şu: sipariş adresi farklı fakat ödeme yapan PayPal adresi kendisine ait :D
waxlar geldikten sonra da gönderdiğin için teşekkür ederim. İki ay İngiltere’de yokum, malları arkadaşım’a Dubai’ye yollar mısın? Diye sanki arkadaşı yazıyormuş gibi kendisi İngilizce yazan bir şahıs.

Facebook üzerinden sahte hesaplar ile iletişime geçip indirim isteyen şahıs. :)

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Teşekkür ederim hocam benimde var Almanyada bağlantım ama benim sorunum artık ürün almak falan değil diğer şahıs için istemediğimi ve bu paranoyayla kendi ticaretine zarar verdiğini diyaloğu olan birisinin anlatmasını istiyorum.
Yabancılar bu konuda bizden farklıdır. Çok para kazanmak yerine, düzgün iş yapmayı severler.

Adam’s Garage

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Ama bir kişi ona sorun yarattı diye herkesi o kişi zannetmesi ve paranoyaya bağlaması normal değil. O zaman kapatsın siteyi satış yapmasın. Onun için değil diyorum, tamam istemiyorum ürün falan diyorum sen zaten onun için istiyordun zaten göndermezdim diyor. Bizde hala yalancı olmadığımızı anlatmaya çalışıyoruz.

Copyright

Çaylak Detaycı
Üye
Hocam siz wax alacaksanız direk @Tonyukuk07 beyden istesenize. Yanlıs hatırlamıyorsam kendisi distribütördü. Neden yardım istemediniz veya direk almadınız. Biraz çelişki gibi geldi bana

Adam’s Garage

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam siz wax alacaksanız direk @Tonyukuk07 beyden istersenize. Yanlıs hatırlamıyorsam kendisi distribütördü. Neden yardım istemedimiz veya direk almadınız. Biraz çelişki gibi geldi bana
:D Peki hocam sizin çelişkinizi çözüyüm o zaman. Tonyukuk07 jaywax Türkiyeyi aldı. benim istediğim waxplanet marka yani ben jayswax istemiyorum. Artı olarak adetli ürün alıp daha ucuza maal etmek istiyorum bu yeterli mi ?

Adam’s Garage

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
waxlar geldikten sonra da gönderdiğin için teşekkür ederim. İki ay İngiltere’de yokum, malları arkadaşım’a Dubai’ye yollar mısın? Diye sanki arkadaşı yazıyormuş gibi kendisi İngilizce yazan bir şahıs.

Facebook üzerinden sahte hesaplar ile iletişime geçip indirim isteyen şahıs. :)
İşte bunun ceremeside bize patlıyor. Sonrada kendimizi temize çekmek için çaba sarfediyoruz malesef.

Copyright

Çaylak Detaycı
Üye
:D Peki hocam sizin çelişkinizi çözüyüm o zaman. Tonyukuk07 jaywax Türkiyeyi aldı. benim istediğim waxplanet marka yani ben jayswax istemiyorum. Artı olarak adetli ürün alıp daha ucuza maal etmek istiyorum bu yeterli mi ?
Bana yeterli. Ama size demek istedigim @Tonyukuk07 bey zaten bu kişiyi tanıyor siz rica etseydiniz hemen işinizi çözerdi. 3 gün boyunca dert anlatmanıza gerek yoktu diyorum. Nede olsa Atalay bey size hemen yardımcı olabilecek biri. Sizin demenize göre dünyada kimse iş yapmasın. Hitler kötüydü diye almanlar ile iş yapılmaz o zaman. Trump kötü diye apple da kullanmaya gerek yok. Bence tony in sacmalıgı bu durum :)

Son düzenleme:

Adam’s Garage

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bana yeterli. Ama size demek istedigim @Tonyukuk07 bey zaten bu kişiyi tanıyor siz rica etseydiniz hemen işinizi çözerdi. 3 gün boyunca dert anlatmanıza gerek yoktu diyorum. Nede olsa Atalay bey size hemen yardımcı olabilecek biri. Sizin demenize göre dünyada kimse iş yapmasın. Hitler kötüydü diye almanlar ile iş yapılmaz o zaman. Trump kötü diye apple da kullanmaya gerek yok. Bence tony in sacmalıgı bu durum
Hangi söylemimden dünyada hiç kimse iş yapmasını çıkarttınız çok merak ettim.Ben diyorum ki adam paranoyası yüzünden satış yapamıyor biri yardımcı olsunda adam paranoyadan kurtulup ticaretine baksın iş yapabilsin.
Bu arada siz yazılanları okumadan yada anlamadan sadece bişeyler yazmış olmak için yazıyorsunuz.
Ben üç gündür derdimi anlatamadım diye birşey yazmadım üç gün sonra dönüş yaptı bende mesaja 3 günde cevap veriyorsan ürünü ne zaman gönderirsin kimbilir ürün falan istemiyorum dedim. Sonrasında hala diğer şahış üstünde ısrarcı olunca derdimi anlatamadığım için burdan tanıyan arkadaşlardan yardım istedim zaten.
Açılan konuyu iyi okursanız zaten burda çelişkiye kapılacak yada neden ondan almıyorsunda satıcıyı arıyorsun, kimse ticaret yapmasın o kötüde herkez mi kötü gibi yorumlar yapılabilecek bir konu açmadım.
Çok basit ve net Tony ile iletişimi olan birileri varsa bu arkadaş bizim forumda ve diğer şahışla bir alakası yok bunu anlatsın istedim bukadar.

Copyright

Çaylak Detaycı
Üye
Hangi söylemimden dünyada hiç kimse iş yapmasını çıkarttınız çok merak ettim.Ben diyorum ki adam paranoyası yüzünden satış yapamıyor biri yardımcı olsunda adam paranoyadan kurtulup ticaretine baksın iş yapabilsin.
Bu arada siz yazılanları okumadan yada anlamadan sadece bişeyler yazmış olmak için yazıyorsunuz.
Ben üç gündür derdimi anlatamadım diye birşey yazmadım üç gün sonra dönüş yaptı bende mesaja 3 günde cevap veriyorsan ürünü ne zaman gönderirsin kimbilir ürün falan istemiyorum dedim. Sonrasında hala diğer şahış üstünde ısrarcı olunca derdimi anlatamadığım için burdan tanıyan arkadaşlardan yardım istedim zaten.
Açılan konuyu iyi okursanız zaten burda çelişkiye kapılacak yada neden ondan almıyorsunda satıcıyı arıyorsun, kimse ticaret yapmasın o kötüde herkez mi kötü gibi yorumlar yapılabilecek bir konu açmadım.
Çok basit ve net Tony ile iletişimi olan birileri varsa bu arkadaş bizim forumda ve diğer şahışla bir alakası yok bunu anlatsın istedim bukadar.
Ok :D

Adam’s Garage

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ya forumdan engellenenlerden birisi ise :D
Bende o arkadaş gibi çelişkili olan birşey söyleyim. Arkadaşın ilk mesajına bakarsanız fırçaları bizde aldık sorun varsa iade edelim gibi birşey yazmış. 7 şubatta üye olup ilk mesajı 14 şubatta atan birisi Ocak ayından önce satılan ve Ocak ayında dağıtımı biten fırçalardan nasıl alabilir.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...