Herkese selamlar 
Bu hafta yeni aracımızı alıyoruz inşallah.
Opak Beyaz renkteki aracım için gıcır gıcır parlatacak bir cila ve sonrasında 2.kat olarak kullanabileceğim uyumlu bir boya koruma ürünü önerilerinizi rica ediyorum.
Seramik yaptıracaktım, vazgeçtim.
Doğal carnauba iyi bir wax ve üzerine güzel bir sealant atıp, bu işlemi zevkle 3-4 ayda bir şahsen uygulayarak hem keyif yapmak hemde boyayı korumak ve parlak tutmak istiyorum.
Bu konuda ki önerilerinizi rica ediyorum.
Birde evladiyelik bir Polisaj makinası almak istiyorum. Makina senede toplam 10 kez kullanılır kullanılmaz. Ama yinede almışken iyi bir makine almak istiyorum.
1- Makita 9227cb
2- Dewalt dwp849x
Modelleri yada varsa başka önerileriniz.
-Yıkama şampuanı,
- Kurulama Bezi,
- Yıkama Eldiveni,
- wax için ped ve mikrofiber cila silme bezi,
Ve çeyizimiz için önereceğiniz her detay için tekrar teşekkür ederim.
Herkese şimdiden mutlu seneler dilerim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu hafta yeni aracımızı alıyoruz inşallah.
Opak Beyaz renkteki aracım için gıcır gıcır parlatacak bir cila ve sonrasında 2.kat olarak kullanabileceğim uyumlu bir boya koruma ürünü önerilerinizi rica ediyorum.
Seramik yaptıracaktım, vazgeçtim.
Doğal carnauba iyi bir wax ve üzerine güzel bir sealant atıp, bu işlemi zevkle 3-4 ayda bir şahsen uygulayarak hem keyif yapmak hemde boyayı korumak ve parlak tutmak istiyorum.
Bu konuda ki önerilerinizi rica ediyorum.
Birde evladiyelik bir Polisaj makinası almak istiyorum. Makina senede toplam 10 kez kullanılır kullanılmaz. Ama yinede almışken iyi bir makine almak istiyorum.
1- Makita 9227cb
2- Dewalt dwp849x
Modelleri yada varsa başka önerileriniz.
-Yıkama şampuanı,
- Kurulama Bezi,
- Yıkama Eldiveni,
- wax için ped ve mikrofiber cila silme bezi,
Ve çeyizimiz için önereceğiniz her detay için tekrar teşekkür ederim.
Herkese şimdiden mutlu seneler dilerim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi