İnceleme Wax Uygulaması/Su Topları

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Merhaba Vakit Buldukça Uygulama yapımları paylaşıyorum bugun 3 ürün kıyaslaması yapıldı aradaki farklar ve Parlaklık seviyesi/Su Toplama seviyesinin uygulamasını sizlerle paylaşıyorum iyi seyirler :)

Aracımız önce yıkandı ve Kurulandı zemin hazır hale getirildi.

Uygulama yapıldı 1 Saat kadar bekletilip silindi ve Test Sonuçları Resimle sizlerle iyi seyirler

Son düzenleme:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Birde waxı ne kadar bekletirsek o kadar verimli mi olur bekletmekteki amaç ne bende kiwami var kuruyunca direk siliyorum bilmedigim için soruyorum
Ben 1 saat kadar bekletiyorum sebebi kürleşmesini bekliyorum Özellikle Black wax ta bekletme yapılmadıgında Araç üzerinde gölgelenme lekesi kalıyor tekrar dan 2 3 defa silme gerekiyor.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Sefa46 hocam elinize sağlık :) bol bol böyle hem test hem inceleme tadında konular için teşekkür ederim :) meguiars'ın çeşitli ürünleri hakkında fikir sahibi oluyorum :) çünkü malum piyasada ağırlık olarak koch'a geçti firmalar gözlemlediğim kadarıyla
Kıyaslama videolarının ve resimlerinin devamı gelecek hocam koch ve menzerna grubu biraz daha hızlı gidiyor piyasada kalite olarak birbirlerine yakın Koch kullandım ben kısa bir süre memnundum menzerna yı da ilerleyen zaman da kullanıp detayları paylaşmayı düşünüyorum.