Wheel Woolies benzeri jant fırçası yapımı | Uygulama

muhlis91

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Arkadaşlar merhaba hepinize
Bugün fırçayı deneme fırsatı buldum.
Jantlar kirli değildi pek ama yine de uygulama olsun diye temizledim

Kirli hali bu şekilde

KC FB üzerine valet pro şampuanla hazırladığım şampuanlı suyu sıkıyorum

Kullanıma hazırlar

Kalın olan büyük alanlarda güzel iş yapıyor

Yalnız ince olan benim kollarınn dar kısımlarına girmekte zorlandı yine. Evde tekrar bi operasyon yapacağım ona

Son hali de bu şekilde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Arkadaşlar merhaba hepinize
Bugün fırçayı deneme fırsatı buldum.
Jantlar kirli değildi pek ama yine de uygulama olsun diye temizledim

Kirli hali bu şekilde

KC FB üzerine valet pro şampuanla hazırladığım şampuanlı suyu sıkıyorum

Kullanıma hazırlar

Kalın olan büyük alanlarda güzel iş yapıyor

Yalnız ince olan benim kollarınn dar kısımlarına girmekte zorlandı yine. Evde tekrar bi operasyon yapacağım ona

Son hali de bu şekilde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yıkama paylaşımınızın altında sormuştum nasıl diye memnun kalmışsınız sanırım. İyi günlerde kullanın.

muhlis91

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
@muhlis91 Jant fırçalarında son durum nasıl ? Bende yapmak istiyorum ama hemen yıpranıyorsa maceraya girişmiyim.
Hocam ben 3-4 kez kullandım herhangi bir sıkıntı görmedim olmadı. Tabiki mikrofiber mop un kalitesine göre değişecektir. İçine koyduğunuz süngere dikkat etmek lazım çok kalın olursa suyu fazla çekebilir. Temizliğinden gayet memnunum.
bi de yapacaksanız göz kararı değil kendi jantınızın boşluklarına göre yapmanız daha iyi olacaktır. Evde yaptığınızla arabanın yanına götürdüğünüzde farklı oluyor

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Hocam ben 3-4 kez kullandım herhangi bir sıkıntı görmedim olmadı. Tabiki mikrofiber mop un kalitesine göre değişecektir. İçine koyduğunuz süngere dikkat etmek lazım çok kalın olursa suyu fazla çekebilir. Temizliğinden gayet memnunum.
bi de yapacaksanız göz kararı değil kendi jantınızın boşluklarına göre yapmanız daha iyi olacaktır. Evde yaptığınızla arabanın yanına götürdüğünüzde farklı oluyor
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim, derslerim olduğu için büyük ihtimalle gelecek haftaya projeye geçerim. Konu bütünlüğü olsun diye projemi burda paylaşabilir miyim ?

muhlis91

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim, derslerim olduğu için büyük ihtimalle gelecek haftaya projeye geçerim. Konu bütünlüğü olsun diye projemi burda paylaşabilir miyim ?
Tabiki memnuniyet duyarım. Merakla bekliyorum sizinkini belki farklı birşey ortaya çıkar daha güzel olur