Hafif yüzeysel tozlu olan motorumda önce hava tutup sonrasında hiç bir temizleyici kullanmadan tazyiği olmayan suyla motorun üzerinden geçtim. Üzerine denemek için aldığım bir kutu würth motor temizleyici ürünü sıktım bitirdim. Ürünün yağ kir çözme yeteneği var ancak finalde mat bir görünüm vermiyor bana hafif yağlı bir görüntü verdi hafifte yağlı gibi bir hissiyatı var. Ürünü kullanırken motorunuzun soğuk olması önemli bir husus aksi taktirde parlayıcı bir madde . Kullanırkende önemli olan egzos cıkısları ve turboya gelmemesi için dikkat edin ben bunu kullandıktan sonra acık hafada ucuculuğu gider diye 2 saat kaputu açık bıraktım ancak turbo üzerine gelmiş ne kadar dikkat etsemde ürün tazyikli oldugundan sıcramış ufak bir gezinti yapayım derken motor kaputundan dumanlar cıkmaya basladı hemen durup kaputu yavasca kaldırdım birden parlar diye turbo uzerinde kalan sıcramıs temizleyici sıcaktan acı bir duman ile mazgaldan sızıyordu. Ürünü değerlendirmem gerekirse ben cok begenmedim . Normal apc ile temizlik yapıp kiri akıtıp kurulayıp üzerine valet pro classic protectant geçilince daha fabrikasyon ve mat final oluyor .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
![](http://uploads.tapatalk-cdn.com/20171121/f5404c9b2033e97b5bcba93f8d3fc258.jpg)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi