Würth Spring/Bahar Araç Kokusu

serdar8424

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
Merhaba, 
İncelediğim araç kokularına herkesin çok kolay ulaşabileceği ve çoğu benzinlikte dahi bulabileceği Würth marka Spring kokusuyla devam ediyoruz.

Ürün tanıtımı:

Kapalı mekanlarda rahatsız edici kokuları yok ederek ferahlık sağlar.
Sigara, evcil hayvan ve diğer kötü kokuları ortadan kaldırır.
Uzun süre etkilidir.
Sprey koku sıkıldıktan sonra tazelik ve ferahlık uzun süre devam eder.

Uygulama şekli:

Sprey halinde.
Koku incelemelerini klasik test şablonuma göre test ediyorum.
Birinci uygulamayı, arka koltuk kısmına 5 fıs şeklinde,
İkinci uygulamayı da arka koltuklar ve bagaj kısmına 5 er fıs olmak üzere 10 kez fıslayarak yaptım.

Sonuç:

Würth markasının genel olarak ürünleri güzel ve başarılı buluyorum, bazen de başarısız olup da yüksek fiyatlara satılan ürünleri de var.
Bu ürün de bana göre başarılı sayılır, hem koku rengi olarak hem diğer yüksek fiyatlı rakiplerine karşın gösterdiği dayanıklılık olarak hem de kolay ulaşılabilir olmasıyla. 

Ürünün kokusu: (8/10)

Adından da anlaşılacağı üzere Spring, yani bahar kokusu. Güzel ve aynı temizlik kokusunu çağrıştırıyor. Bu kokuyu daha önce çokca duymuşsunuzdur eminim. Özelikle otobüslerde ve uçaklarda bolca bu koku mevcuttur. Kokusu ferah, taze hisler uyandırıyor. Alırken de özellikle koklayıp öyle aldım ve diğer würth kokularına da bakmama rağmen en iyisi bu gelmişti.

Koku yoğunluğu: (5/10)

Ürünün yoğunluğu bence oldukça ideal. İlk sıkıldığı anda dahi rahatsız etmeyecek seviyede. 
Sprey kokular genellikle çok sıkıldığında insanı boğar ve rahatsız eder. Ama bu koku öyle değil. 

Dayanıklılık: (7/10)

Ürün dayanıklılık konusunda kendisinden beklenilmeyecek süre gösterdi bence, bunu  söylerken tabi ki öncellikle fiyatına göre söylüyorum. Özellikle piyasada kendisinden daha pahalı ve kaliteli olduğunu düşündüğümüz ürünlere ( tabiki ön yargılı olarak) baktığınız da bu markayı görmezden geliveriyorsunuz. 
Birinci uygulamadan sonra ürün yaklaşık olarak 5 saat civarı dayanıklılık gösterirken, ikinci uygulamadan sonra 8 saate yaklaşan bir dayanım gösterdi ki bence kabul edilebilir bir süre. Bu süreyi daha da fazla uzatmak isterseniz aracınıza biraz daha fazla spreylebilirsiniz, en azından 1 günü rahatlıkla çıkaracaktır.

Fiyat: (10/10)

Ürünün fiyatı oldukça değişkenlik göstermekte.
170 ml olarak gelen ürün, kimi yerde 5.50 TL, 5.90 TL, 6 TL ve 8 TL gibi fiyatlarda satılmakta. Hatta benzinlikte denk getirebilirseniz 5 liranın da altına bulabilirsiniz.

Tekrardan görüşmek üzere mutlu haftalar dilerim..

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Teşekkürler, merakımı cezbetti.Denk gelirse bi benzinlikte alacağım.Fiyatı da uygunmuş.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Inceleme için teşekkürler :)
Koku olayını hiç sevmeme rağmen inceleme o kadar güzelki alıp deneyesim geliyor :)

serdar8424

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
Eraycan' Alıntı:
Inceleme için teşekkürler  :)
Koku olayını hiç sevmeme rağmen inceleme o kadar güzelki alıp deneyesim geliyor :)
Almasan dahi benzinlikte bir bak kokusuna bakalım nasıl sence :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
İnceleme için teşekkürler kokulara fısıldayan adam :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Benzin alırken denk gelirse alayım madem. Hava koklayan adam öyle her kokunun yoğunluğuna 5 vermez, belliki hafif hoş bir kokusu var.

MuratYARDIM

Amatör Detaycı
Moderator
İl
Ordu
@serdar8424 test icin tesekkurler. Bende wurth kullaniyorum ve memnunum. Fiyati cok makul ve o fiyata kaliteli. Tam f/p urunu.

Moderatör tarafında düzenlendi:

serdar8424

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
_CaN_' Alıntı:
İnceleme için teşekkürler kokulara fısıldayan adam :)
Dragstar' Alıntı:
İnceleme için teşekkürler.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler ;)

umrdmr' Alıntı:
Benzin alırken denk gelirse alayım madem. Hava koklayan adam öyle her kokunun yoğunluğuna 5 vermez, belliki hafif hoş bir kokusu var.
Aynen hafif bir kokusu var :)

MuratYARDIM' Alıntı:
@serdar8424" test icin tesekkurler. Bende wurth kullaniyorum ve memnunum. Fiyati cok makul ve o fiyata kaliteli. Tam f/p urunu.
aLmera41' Alıntı:
İncelem için teşekkürler serdar hocam
Ben teşekkür ederim ;)

Moderatör tarafında düzenlendi: