Merhaba arkadaşlar geç de olsa firma ile görüşme şansım oldu,
karcher ile fiyat konusunda rekabet edemedikleri için çok fazla ürün ve model getirip satma taraftarı değillermiş.
Markanın giriş seviyesi olan K 1050 TS modeli 360euro fiyata sahip(güncel kurla 3200TL), Karcher da bunun karşılığı olan K5 ise 2200TL gibi fiyata alına biliyor.(hatta K5 daha bile iyi özelliklere sahip)
Zaten satıcı da, oto yıkama işiyle uğraşanlar için bu modelin yeterli bir makine olmadığını üzerine basarak belitti.
Fotoğrafta yer alan sahara tipi modeli maalesef hiç getirmemişler.
Yani karcher ile devam
Hocam Karcher K5 ile bu cihazı karşılaştırmak çok yanlış olur., K5 kalite anlamında bu cihazın yanına bile yaklaşamaz.,
Kranzle 1050 TS artıları:
-Pirinç silindir kafası (bu pirinç silindir kafası belki de yıkama makinasındaki en önemli şey diyebilirim Karcher 'in sadece profesyonel serilerinde pirinç silindir kafası kullanılıyor ama Kranzle 'da adamlar amatör cihazlarda bile pirinç silindir kafası kullanıyor.
-Total-Stop sistemi yani tetiği bıraktığımız anda pompa içi basınç sıfıra düşüyor, bu sayede pompa stres altında kalmıyor ömrü uzuyor..
-Basınç hortumu çelik örgülüdür., bunun anlamı hortum yıkama esnasında kıvrılma ve katlanma yapmıyor. basit bişey miş gibi gelebilir ama Karcher K serisi kullananlar bilir K serilerinde hortum çok kalitesiz sert bi yapısı var, hortum sürekli kıvrılma yapıyor yıkama eziyete dönüşüyor.,
-Bakımı kolay servise götürmeden kolayca pompanın yağı değiştirilebiliyor., alttan tapayı sök üstten yağı doldur.,
-Genel anlamda işçilik ve malzeme kalitesi çok kaliteli, Karcher K serileri gibi ucuz plastik yok.
Çok net söylüyorum 1050 TS modeli K5 ve K7 'den çok daha iyi bir cihazdır., Bu cihaz Karcher 'in yarı-profesyonel cihazı olan HD 5/11p modeli ile aynı ayarda bir cihaz., HD 5/11 p 110 bar., 1050 TS 130 bar.,
fiyat 3.200 lira bence oldukça iyi bir fiyatı var
1 ay önce bende arayıp pro seri olan cihazlar için fiyat almıştım.,
Kranzle 1152 TS T modeli için 7.500 lira dediler (TS T modelleri hortum makarası ile geliyor ve hortum 15 metre oluyor)
Kranzle Profi 160 TS T €1360 +kdv
Edit: fiyatlar iskontosuz fiyatlardı., almayı düşünüyorsanız iskontomuz yapıyoruz demişlerdi..