Karşılaştırma Yağmur kaydırıcı testi

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Herkese merhaba bugünkü uygulamamda cama yağmur kaydırıcı uygulamak istedim yapmışken iki ürün kıyas edeyim de test edelim diye düşündüm.

Nanolex ultra glass sealant ürün düşük km lerde su iticilik vaad ediyor sealant yapıda uygulaması sürmesi kolay bir ürün.

Glaco Quick Type bu üründe aynı şekilde alt km lerde (45-60) km arası su iticilik vaad ediyor glass coat gibi sıvı şeffaf bir ürün. Adı gibi sürmesi silmesi hiç zorlamadı.

Önce yüzeye m700 tiner ile temizledim.ki ürünler daha iyi tutunma sağlasın.

Ürünleri ön camı sürücü ve yolcu tarafı olarak tam ortadan ikiye bölerek uyguladım.

Ürünler kürleştikten sonra su iticilik ve yağmurda yolculuk video ve testleri paylaşacağım.

Herkese keyifli forumlar.

DENİZLİ

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam Eline saglik Guzel Paylasim 31 Ekimde Wetproof un Yagmur kaydirici uygulamasini paylastim aradan 40 gun gecti yagmur anca yagdi test yapamadim etkisini kaybetmistir diye dusunuyorum sizin incelemenizi bekliyorum :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Emeklerine sağlık Süleyman abi, kolay uygulanabilir oldukları için cidden kolayda mı sökülecekler bakalım. :)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Herkese merhaba bugünkü uygulamamda cama yağmur kaydırıcı uygulamak istedim yapmışken iki ürün kıyas edeyim de test edelim diye düşündüm.

Nanolex ultra glass sealant ürün düşük km lerde su iticilik vaad ediyor sealant yapıda uygulaması sürmesi kolay bir ürün.

Glaco Quick Type bu üründe aynı şekilde alt km lerde (45-60) km arası su iticilik vaad ediyor glass coat gibi sıvı şeffaf bir ürün. Adı gibi sürmesi silmesi hiç zorlamadı.

Ürünleri ön camı sürücü ve yolcu tarafı olarak tam ortadan ikiye bölerek uyguladım.

Ürünler kürleştikten sonra su iticilik ve yağmurda yolculuk video ve testleri paylaşacağım.

DENİZLİ
Kürleşti mi abi sonuçları bekliyoruz:alkisss:

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Hocam Eline saglik Guzel Paylasim 31 Ekimde Wetproof un Yagmur kaydirici uygulamasini paylastim aradan 40 gun gecti yagmur anca yagdi test yapamadim etkisini kaybetmistir diye dusunuyorum sizin incelemenizi bekliyorum :)
Teşekkürler Sefa ilk yapmurlu yolculukta video çekeceğim.

Eline sağlık. Testin devamını merakla bekliyoruz
Teşekkürler Master devamı gelecek

Emeklerine sağlık Süleyman abi, kolay uygulanabilir oldukları için cidden kolayda mı sökülecekler bakalım. :)
Uygulama kolay kalıcılığı takipseyiz.

Kürleşti mi abi sonuçları bekliyoruz:alkisss:
Tamamdır Hurşit

DENİZLİ

srknatmn

Usta Detaycı
Üye

DENİZLİ
Elinize sağlık.glaco fısfıs şeklindemi?bende almıştım bendeki roll şeklindeydi kendinden apliktörlü.
Bende 60-70 km hızlarda anca kaydırma yaptı.45 50 lerde sonuç olmadı özetle

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@Dragstar eline emeğine sağlık abii, bende demin Quick type uyguladım :partix:

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Elinize sağlık.glaco fısfıs şeklindemi?bende almıştım bendeki roll şeklindeydi kendinden apliktörlü.
Bende 60-70 km hızlarda anca kaydırma yaptı.45 50 lerde sonuç olmadı özetle

Teşekkürler benim uyguladığım pede dökülüp uygulanıyor. Bakalım bu sprey olana göre farklımı olacak.

@Dragstar eline emeğine sağlık abii, bende demin Quick type uyguladım :partix:
Teşekkürler adminim Foto isteriz

Teşekkürler

Teşekkürler

DENİZLİ