Yanlış kimyasal kullanımı sonucu solan plastik aksamı nasıl düzeltirim ?

mustafatitrek

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Aydın
Öncelikle herkese iyi akşamlar forumdaşlar.

Dükkanda çırak kendi aracımıza yanlış temizlik ürününü kullanmış iç aksamda muhtemelen ve simsiyah olan plastik aksamın çoğu yeri beyazlaşmış bunu kurtarabilecek bir ürün var mıdır ? Ben sabunlu suyla iyice ovup temizledim . kuruduktan sonra sıcak hava tabancası ile aksamın detaylarını bozmayacak şekilde üstünden geçtim. sol kapı düzeldi biraz az biryer kaldı ama sağda ürün yoğun kullanılmış hiç etki etmedi desem yeridir. önerilerinizi bekliyorum.
Araç Renault Trafic 1.6 2017 model

doğrudan resim bağlantısı

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öncelikle herkese iyi akşamlar forumdaşlar.

Dükkanda çırak kendi aracımıza yanlış temizlik ürününü kullanmış iç aksamda muhtemelen ve simsiyah olan plastik aksamın çoğu yeri beyazlaşmış bunu kurtarabilecek bir ürün var mıdır ? Ben sabunlu suyla iyice ovup temizledim . kuruduktan sonra sıcak hava tabancası ile aksamın detaylarını bozmayacak şekilde üstünden geçtim. sol kapı düzeldi biraz az biryer kaldı ama sağda ürün yoğun kullanılmış hiç etki etmedi desem yeridir. önerilerinizi bekliyorum.
Araç Renault Trafic 1.6 2017 model

doğrudan resim bağlantısı
Selamlar hocam.

Orayi tekrar Scrup Pad ile İnterior la temizleyin Dressing ile.koruma altina alirsaniz düzelir.

Bu beyazlama Genel Temizleyici APC nin yanlis sulandirma ve uzun süre beklemesinden kaynaklidir.