Yeni Araca Yapılan Uygulamalar

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Farlar şahane olmuş, elinize sağlık. İmkan varsa UV koruması olan kaliteli bi PPF ile kaplamanızı öneririm böylece tekrar solma/sararma süreci epey uzamış olacaktır.

emirhaneness

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Farlar şahane olmuş, elinize sağlık. İmkan varsa UV koruması olan kaliteli bi PPF ile kaplamanızı öneririm böylece tekrar solma/sararma süreci epey uzamış olacaktır.
Abi teşekkürler begenmene sevindim. Açıkçası araç bende olduğu sürece tekrar sararırsa polisajla ince bi şekilde halledebilirim zaten sürekli wax vs atıyorum en kötü 6-7 ay götürür sonrasında kış geliyor vs derken yaklaşık 9-10 ay yeter. Aslında ppf kaplayacaktım kimseden parça ppf bulamadım istanbula avrupa yakasına geçmem lazımdı onunlada ugrasacak vakit yok :) Seramik düşündüm yüzeyi gereceği için ısıyla çatlama yapabilir diye ondanda vazgeçtim. Şuanlık katı waxla devam. Açıkçası yeni far camı alınsa ve far camı değişirken arkadan mercek temizliği yapılsa cok daha iyi olurdu. Şuanlık hem aracı satma düşüncemden hemde vakit olmadıgından farın camını açıp temizliğini yapamadım. Bakalım hayırlısı.