yeni aracım passat ile detay günlükleri

cagatay

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
herkese iyi günler yeni aracım ile hiç uygulama paylaşımı yapmamıştım bu güne kısmetmiş :) kirli hallerimiz ile başlayalım

ilkönce jantlardan başlıyorum haftada 2 kez yıkama yaptığım için jantalarda çok fazla kir balata tozu yok bu yuzden ön yıkamayı basınçlı su ile yapıyorum

ardından jantlar için kovaya b33 koydum Tchibo jant fırçası ile güzelce giriştim kendisini ilk defa kullaniyorum kesinlikle fiyatına göre mukkemmel trendyoldan kupon sayesinde 9 tl ye aldim davlumbazlara ve lastiklere mothers fırça kullandım

sıra geldi ön yıkamaya araçta koruma yok Güzelce kirlerden arındırmak icin foam lance yaklaşık 60 ml flowey b33 geri kalani su olacak şekilde karışımı yaptım 500ml si ile ön yıkama yaptım geri kalan 500 ml yi de normal yıkamaya gectigimde kullaniyorum hem kovadaki şampuan hemde aracın üstüne foam ile köpük atinca cok daha iyi oluyor

on yikamadan sonra çift kova ile yıkama yaptim kova Şampuanım valetpro concantred car wash

araci duruladiktan sonra purestar dublex towel ile kuruladim bu kurulama havlusu beni kendine aşık etti her seferinde havluyla konuşuyorum

son olarak yeni deneyeceğim sonax xtreme protect shine uyguladım parlakligi ve su iticiliği mükemmel ama kayganlık hiç yok karşılaştırma yapmak için sağ ön kapıya Tonyin ceramic crystal coating wax uyguladım onun icin ayri bir konu açacağım

vee finaller

Son düzenleme:

AithX

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerinize sağlık, çok güzel bir sonuç olmuş. Tonyinin konusunu merakla bekliyorum, fiyat performans ürünü gibi duruyor :)

Son düzenleme:

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ellerinize sağlık çok güzel uygulama olmuş :) Elegance içi bej passatlara bayılıyorum, güle güle kullanın:nazar:

cagatay

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerinize sağlık çok güzel uygulama olmuş :) Elegance içi bej passatlara bayılıyorum, güle güle kullanın:nazar:
teşekkürler bende alırken ozellikle bej renk istedim gönlüme göre oldu şükür bakması zor ama bizim hobimiz bu sorun etmiyorum o yüzden

memory

Amatör Detaycı
Üye
İl
antalya
güzel olmuş eline sağlık.aynı tchibo fırçadan ben de kullanıyorum fiyatına göre güzel iş yapıyor.

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Eline sağlık güzel uygulama olmuş yıkama alanında çok güzel şöyle bi yerimiz olsa keşke bizim de :)

esstel

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Elazığ
Emeğine sağlık..Sonax dayanımı ve parlaklığı görünce vazgeçemeyeceksiniz... Alternatif ürünleri denedim, yine sonax a döndüm..

cagatay

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Emeğine sağlık..Sonax dayanımı ve parlaklığı görünce vazgeçemeyeceksiniz... Alternatif ürünleri denedim, yine sonax a döndüm..
bana da öyle geliyor su iticiligi mükemmel dayanimina da bakicam olmadi sonax'a devam hatta eve stok bile yapabilirim