Yeni başladım tavsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

whitemegy

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar forumu okuyunca araç yıkamıyormuşum onu anladım bende benzinlikte yıkayıp silince parlayınca araç yıkıyorum sanıyormuşum meğer nereden başlayabilirim bir de fiyat performans ürünler önerirseniz çok daha güzel olur malum şartlar

whitemegy

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
ayrıca aracımda hiç bir koruma yok daha sıfır neredeyse nasıl koruyabilirim boyasını

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
öncelikle hoş geldiniz, baştan başlamak gerekirse arabanın düzgün yıkanması ve hoşunuza gidebilecek koruma ürünü & cilalar ile boya koruma yapabilirsiniz. Birçoğumuzun kullandığı gibi yıkama ve ön hazırlık sonrası sprey ürünler de işinize yarayacaktır

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Merhabalar forumu okuyunca araç yıkamıyormuşum onu anladım bende benzinlikte yıkayıp silince parlayınca araç yıkıyorum sanıyormuşum meğer nereden başlayabilirim bir de fiyat performans ürünler önerirseniz çok daha güzel olur malum şartlar
Hoş geldin, iyi forumlar.
Değerli forumu buluncaya kadar bende araç yıkadığımi zannediyordum. Sonra minik bir bütçe ile yavaş yavaş başladım. Öncelik sırasına göre ürün temin etmeye başladım. İç temizlikde flowey İ2, ön yıkama flowey ev13, jant lastik-davlumbaz temizliğinde flowey R1. İyi bir kuruluma havlusu, cam temizleyici olarak igl ecoclean glass aldım. Sonra bu ürünler gelişti. Yenileri eklendi. Daha önceki temizlik paylaşımlarında detaylı anlattım. Bu iş tamamen bütçe ile ilgili. Forumu geriye dönük incelemende fayda var. Şimdiden iyi eğlenceler..

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Hızlı soru cevap kısmına bakarsanız geçmişte aynı soruları cevapladık aradığınız herşeyi orada bulabilirsiniz

whitemegy

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hızlı soru cevap kısmına bakarsanız geçmişte aynı soruları cevapladık aradığınız herşeyi orada bulabilirsiniz
Hoş geldin, iyi forumlar.
Değerli forumu buluncaya kadar bende araç yıkadığımi zannediyordum. Sonra minik bir bütçe ile yavaş yavaş başladım. Öncelik sırasına göre ürün temin etmeye başladım. İç temizlikde flowey İ2, ön yıkama flowey ev13, jant lastik-davlumbaz temizliğinde flowey R1. İyi bir kuruluma havlusu, cam temizleyici olarak igl ecoclean glass aldım. Sonra bu ürünler gelişti. Yenileri eklendi. Daha önceki temizlik paylaşımlarında detaylı anlattım. Bu iş tamamen bütçe ile ilgili. Forumu geriye dönük incelemende fayda var. Şimdiden iyi eğlenceler..
öncelikle hoş geldiniz, baştan başlamak gerekirse arabanın düzgün yıkanması ve hoşunuza gidebilecek koruma ürünü & cilalar ile boya koruma yapabilirsiniz. Birçoğumuzun kullandığı gibi yıkama ve ön hazırlık sonrası sprey ürünler de işinize yarayacaktır[/QUOTE

Teşekkürler hepinize iyi forumlar hoşgördük diğer konuları inceleyeceğim

tolgabasak91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Keşan
Merhaba hocam hoşgeldin. öncelikle şunu sormak isterim kendi imkanlarınla yıkama yapabileceğin bir alanın var mı yoksa benzinlikle mi ilerleyeceksin ihtiyaç listeni ona göre oluşturmak gerekir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...