Autoglym magma. Bugün farkettim ürünü. Etki konusunda başarılı olursa piyasayı domine eder kanaatindeyim. Limon kokulu demirtozu sökücü! Kim istemez ki? Ya da kim çürümüş yumurta kokanları kullanmak ister ki?
Autoglym magma. Bugün farkettim ürünü. Etki konusunda başarılı olursa piyasayı domine eder kanaatindeyim. Limon kokulu demirtozu sökücü! Kim istemez ki? Ya da kim çürümüş yumurta kokanları kullanmak ister ki?
Koch kokusu farklı, kötü bir kokusu yoktu diğer ürünler gibi, hatta sonax almanyadan gelen ürünüde farklı bir kokudaydı. İlk birşey değil ama bakalım Autoglym nasıl bir fiyat biçecek
Autoglym Türkiye ürünün İngiltere'de şimdiye kadarki en iyi demirtozu sökücü olduğunu söylüyor. Bu kriterde bildiğimiz 2 çok kalite ürün var iron out ve dragons breath. Eğer performans olarak bunlardan üstün olmasını geçtim eşit olsa bile kokudan ve fiyattan dolayı tercih sebebi olur. Fiyat olarak bu ürünlerin üzerinde olacağını sanmıyorum.
Gyeondan yeni seramik kaplama. 3-4 kat olarak uygulanan yeni ürün Syncro. Ürünün 9h sertlik derecesi var. Ürün 24 ay koruma vaad ediyor (gyeonda genelde uçuk vaadler olmuyor gerçek dayanım süreleri veriliyor) ürün parlaklıkta epey iddalı.
Bu da Gyeon Wetcoat ile karşılaştırma testi. Gerçi bunda spray and protect yazıyor tam anlamadım;
[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=--UzyfBZRTw[/video]
Autoglym magma'nın çok ekonomik olacağını düşünmüyorum. Benim demir tozu çözücülerde ekonomik anlayışım ürünün litre fiyatının 30-37 lira arası olması. Bu değeri geçtikten sonra çok ekonomik hissettirmiyor.
Autoglym magma'nın çok ekonomik olacağını düşünmüyorum. Benim demir tozu çözücülerde ekonomik anlayışım ürünün litre fiyatının 30-37 lira arası olması. Bu değeri geçtikten sonra çok ekonomik hissettirmiyor.
Bu autoglym ürünleri video/görselleri de nedense fabrikadan yeni çıkmış araçların üzerinde demo ediliyor. 80-100 bin km yapmış bir araç üzerinde bakalım videodaki gibi oluyor mu