YENİ İŞ YERİ

alper özen

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
yalova
merhaba
oto yıkama ve kuaför üzerine iş yeri açmayı düşünüyorum.
detaylı temizlik pasta cila seramik kaplama vs gibi konularda bilgili ve tecrübeli işinin ehli kişi yada kurumlarda bizzat aracın başında neyin nasıl yapıldığı nelerin kullanılıp nasıl temin edildiği konusunda bilgi edinmek istesem yardımcı olacak kimse varmıdır acaba.

istanbul,kocaeli,bursa olursa sevinirim.

teşekkürler.

eddy35

Amatör Detaycı
Üye
İl
izmir
Hocam bu iş öyle bir anda giripte yapabileceğiniz bir şey değil, lütfen yanlış anlamayın. Öncelikle forumu çok detaylı inceleyin, hangi ürün nerede kullanılıyor teoride kafanıza yazın, bunun üzerine kendinize 1 sene gibi zaman ayırın ve aracınızda veya çevrenizdeki araçlara uygulama yapın tecrübe edin. Yoksa müşteri araçlarında öğrenmeye kalkar iseniz başınız ağrır ve bu işin hakkını vermemiş olursunuz. Sadece forumda değil, yurt dışı videolar, detailing kanalları vs. çok yönlü bir öğrenme biçimi sağlamanız lazım.

alper özen

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
yalova
Dedikleriniz katılıyorum önümde 3-5 ay gibi süre var bu süre zarfında işin temelini öğrenmeye çalışıyorum.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Ben başlayalı aşağı yukarı 4 yılı geçti, hem ürün denemeyi severim, hem farklı farklı araçlarda denerim, hem sanayide çok gezerim, hem de malzemeyi kim getiriyor kaça getiriyor yurtdışında kaç para vs. her şeyiyle uğraşmama rağmen profesyonel olarak çalışmadığım için ben bile şuan profesyonel çalışan bir yere girip en az 6 ay çalışmadan bu işi dükkan açıp yapamam. Sıfırdan başlayan birisi için 6 ay bir yerde çalışıp dükkan açmak inanın çok zor. Bence yapılsa bile çok kaliteli bir işçilik çıkmaz ancak yine de siz bilirsiniz kolay gelsin.