İnceleme Yeni Sonax Havana Konsantre Şampuan İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Selamlar

Bugün kü test konuğumuz Sonax in Türkiye ye getirdigi Yeni Havana Sampuanidir.2 Litre lik Olan Şampuanin fiyati ve Gramaj olarak dikkatimi cekti ve siparis verip testini yapayim dedim.Kokusu gayet güzel hoş fiyati 178₺ dir.

10 Litre Suya 3 Kapak ürün kullanarak test e basladim.

Uygulama Videosu

Kivami cok yogun degil.Ph Nötr ancak Temizlik kabiliyeti iyi oldugundan Korumaya hafiften dokunuyor bilginiz olsun ama begendim ben litresi 85₺ gibi rakama geliyor bunu baz aldigimizda gayet iyi zaten bu rakamlara şampuan yok Yerli Üretim adi altindaki sampuan fiyatina denk gelmiş neredeyse :) o yüzden olumlu kanaatteyim bu siralar fiyatlardan cok konusur olduk herseyden önce,Eskisi gibi Yeni cikan Detay Ürünleri bile zevk vermez oldu ulasilabilirligi zor oldugu için o yuzden F/P öncelikli ürünlerle devam ediyorum.

Bir sonraki Testimizde görüşmek üzere hoşcakalin :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Korumaya dokunmasa iyiymiş , elinize sağlık:)
Tesekkurler hocam yok hani korumaya dokunuyor kismi tam olarak şu sekilde hani direk Wax i söküp atmiyor Seramik e de zarari olmaz.4 Yikamalik ömrü olan Wax in ömrünü 3 yikamaya düşürür.Buda bu ürünü Almamak için bir neden olmaz :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Ne güzelde yıkıyor iki gözümün çiçegi :smilex: Eline emegine saglık abiii . Fp ürünü bence

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Emeğine sağlık abi. Sayende bir çok ürünü almadan ne etkisi olduğunu görebiliyoruz.
Tesekkurler kardeşim valla elimden geldigince paylasiyorum :)

Eline sağlık @Sefa46 hocam, fiyata bakınca, korumaya dokunması göz ardı edilebilir. :)
Arda hocam saol yani korumaya ciddi anlamda bir zarari yok ancak fiyati iyi :)

Ne güzelde yıkıyor iki gözümün çiçegi :smilex: Eline emegine saglık abiii . Fp ürünü bence
:smilex::smilex: Tesekkurler Kardesim F/P urunu guzel

Ellerine sağlık üstadım. Yine merak edilen bir ürünün kılavuz niteliğinde incelemesini görmüş olduk. :opucukx:
Tesekkurler hocam <3:opucukx:

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar Selamlar

Bugün kü test konuğumuz Sonax in Türkiye ye getirdigi Yeni Havana Sampuanidir.2 Litre lik Olan Şampuanin fiyati ve Gramaj olarak dikkatimi cekti ve siparis verip testini yapayim dedim.Kokusu gayet güzel hoş fiyati 178₺ dir.

10 Litre Suya 3 Kapak ürün kullanarak test e basladim.

Uygulama Videosu

Kivami cok yogun degil.Ph Nötr ancak Temizlik kabiliyeti iyi oldugundan Korumaya hafiften dokunuyor bilginiz olsun ama begendim ben litresi 85₺ gibi rakama geliyor bunu baz aldigimizda gayet iyi zaten bu rakamlara şampuan yok Yerli Üretim adi altindaki sampuan fiyatina denk gelmiş neredeyse :) o yüzden olumlu kanaatteyim bu siralar fiyatlardan cok konusur olduk herseyden önce,Eskisi gibi Yeni cikan Detay Ürünleri bile zevk vermez oldu ulasilabilirligi zor oldugu için o yuzden F/P öncelikli ürünlerle devam ediyorum.

Bir sonraki Testimizde görüşmek üzere hoşcakalin :)
Ürünü gecengün bende kullandım aracım çok kirliydi 7-8 litreye 3 kapak attım kir sökmesi baya iyi korumaya dokaniyormu tam anlam veremedim lakin ürün kirli araçlarda ön yıkamaya üşenenler icin ideal

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi