Kaportaya uygulayacaksaniz islak olmasi daha iyi olur yoksa cok cabuk kurur. Jantlara uygulayacaksaniz kuru iken uygulamak daha etkili olur. Kaportaya spreyledikten sonra yayarsaniz urun sarfiyatiniz azalir.
Kaportaya uygulayacaksaniz islak olmasi daha iyi olur yoksa cok cabuk kurur. Jantlara uygulayacaksaniz kuru iken uygulamak daha etkili olur. Kaportaya spreyledikten sonra yayarsaniz urun sarfiyatiniz azalir.
Demirtozu sökücüyü kapalı ortamda uygulayacaksanız eğer, aracı çok ıslak bırakmayın.
Hafif bir kurulama sonrası nemli kalan kaportaya ürünü sıkıp yıkama eldiveni ile yaydırırsanız en iyi şekilde faydalanmış olursunuz.
Şu vinet nasıl bir üründür arkadaş hayranıyım resmen. 20 yıldan fazlası olan davul fırın var bilirsiniz. cam kısmında yılların verdiği yağ-kirlilik-sıcağa bağlı lekeler vardı. 5 e 1 sulandırılmışını öylesine sıktım. 30 sn sonra yemin ederim tek leke kalmadı. Fırını sıfır yaptık gönderdik. Mutfakta davlumbazları anında tertemiz yaptı. Motor temizliği yaptım mis gibi oldu. Piknikte mangalın üstünde çay demlediğim emektar demliğimi yepyeni yaptım. 15 e 1 sulandırıp koltukları tertemiz yapıyor. İşyerine geldi son siparişim. işyerinde denedik 10 lt alıp bölüştük şimdi iyice meşhur oldu burada