İnceleme Yerli İthale Karşı - 2 Olacaktı Ama... Shine Masters Fall-Out Remover Motor ve Jant Temizleyici İncelemesi

aramazmert

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Sanıyorum nisan ayında kendi markamın (Shine Masters) torpido koruyucusu ile çok bilinen ve forumda yapmış olduğum oylama sonucunda siz değerli forum üyelerinin seçmiş olduğu Auto Finesse'in Spritz ürünü ile karşlılaştırmış ve konusunu açmıştım. Hızlı Cila, Lastik Parlatıcı ürünlerinde başka markalarla yapmış olduğum karşılaştırmalarım var. Fakat Detay Temizleyici ve Motor ve Jant için Flowey siparişlerimi iptal ettiği için bu 2 kategoride karşılaştırma yapamadım. Şu an elimde bölünmüş olarak satışını yapmakta olduğum Valet Pro, Auto Finesse ve 3D gibi markaların ürünleri mevcut. Bunlarla belki ileride karşılaştırma yaparım.

İlk karşılaştırmadan sonra aranın bu kadar açılmasının bazı sebepleri var. Öncelikle kendim özel sektörde bulunan bir danışmanlık firmasında yazılım uzmanı olarak çalışıyorum. Danışmanlık yaptığım için projelerin yoğunluğu, tam kapanma, eşimin sağlıksal olarak yaşadığı problem, aracıma kağıt toplama için kullanılan kasalı bir motorsikletlinin çarpması, kurban bayramı tatili vs. derken bu kadar zaman geçmiş oldu. Şimdi bir müsaitlik buldum bu konuyu açmak için. Tekrardan herkese iyi forumlar dileyerek konuya geçiyorum.

Shine Masters Fall-Out Remover Motor ve Jant Temizleyici Uygulama Şeklim:

Uygulamayı jantlar kuruyken yaptım. Janta yeteri kadar üründen sıktıktan sonra etkileşime geçmesi için 2-3 dakika bekledikten sonra Bosch basınçlı yıkama makinesiyle duruladım. Hiç bir şekilde ürünü sıktıktan sonra fırça-bez vb. ürünlerle jantı temizlemeye çalışmadım. Ürün istenilirse 1:3 oranında sulandırılarakta kullanılabilir. Ben sulandırmadan uyguladım.

Shine Masters Fall-Out Remover Kullanmadan Önce Jantımın Durumu:

Shine Masters Fall-Out Remover Uygulandıktan ve 2-3 Dakika Beklendikten Sonra Jantımın Durumu:

Duruladıktan Sonra Jantımın Durumu:

Sonuç Olarak:

Ürün genel olarak etkili bir ürün. Elimde direkt olarak bu ürünle aynı kategoriye girmeyen Valet Pro Dragons Breath'te var. Tabi Dragons Breath çok daha kuvvetli bir ürün. Aynı zamanda Valet Pro Bilberry Wheel Cleaner var. Yakın zamanda bu ürünü deneyeceğim. Ondan sonra belki konuyu güncellerim.

Kalın sağlıcakla,
Mert

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Ürün demirtozu sökücü mü değil mi anlayamadım, jant temizleyici olarak iyi duruyor ama demir tozu için bişi anlaşılmıyor sanki.

aramazmert

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ürün demirtozu sökücü mü değil mi anlayamadım, jant temizleyici olarak iyi duruyor ama demir tozu için bişi anlaşılmıyor sanki.
Merhaba. Valet Pro Dragons Breath ile ayni kategoride degil derken demir tozu sokme ozelliginin olmadigini soylemek istemistim.

Duzenleme: Yazim hatasi.

Son düzenleme: