Yıkama Aqua Deluxe kurulama

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Bugün camlar ve tamponlar için sipariş ettiğim Auto Finesse Aqua Deluxe bez elime geçti dayanamayıp arabayı yıkadım memnun kaldım ne iyi ne çok kötü orta segment bir bez.İç tarafta 1000 km Uzun yol üstüne toz içinde kalmış Auto GLYM Interior Shampoo ile arındık.Yarinda Gyeon wet coatimiz gelir onlada bir deneme yaparız artık

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Bugün camlar ve tamponlar için sipariş ettiğim Auto Finesse Aqua Deluxe bez elime geçti dayanamayıp arabayı yıkadım memnun kaldım ne iyi ne çok kötü orta segment bir bez.İç tarafta 1000 km Uzun yol üstüne toz içinde kalmış Auto GLYM Interior Shampoo ile arındık.Yarinda Gyeon wet coatimiz gelir onlada bir deneme yaparız artık

Ellerine sağlık gayet hoş olmuş. Bu havluyu seven çok az güle güle kullanın

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Gayet güzel görünüyor elinize sağlık. AF bez hakkında hiç iyi yorumlar duymadım bende farklı bez alsaydınız diyenlerdenim.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Üstünüze gelmiş gibi olmayalım,almışken kullanın tabi fakat çabuk yıpranıp özelliğini yitiriyor. Bende aynı tecrübeyi edindiğim için bildirmek istedim :)

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Üstünüze gelmiş gibi olmayalım,almışken kullanın tabi fakat çabuk yıpranıp özelliğini yitiriyor. Bende aynı tecrübeyi edindiğim için bildirmek istedim :)
Bu bezi camlar tamponlar ve altlar için aldım ayrıca Klin Korea Twisted Pile satın aldım yorumunuz için teşekkür ederim

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Gayet güzel görünüyor elinize sağlık. AF bez hakkında hiç iyi yorumlar duymadım bende farklı bez alsaydınız diyenlerdenim.
Bu bezi camlar tamponlar ve altlar için aldım ayrıca Klin Korea Twisted Pile satın aldım yorumunuz için teşekkür ederim

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Ellerine sağlık gayet hoş olmuş. Bu havluyu seven çok az güle güle kullanın

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Aqua deluxe hakkında bir ekleme yapayım 3 sene önce aldım ilk sene çok memnun olarak kullandım.Ikinci sene özelliği tamamen yitirmişti bende gyeon Silk aldım, aquayi kil işleminde kapı aralarında orda burda camlarda veya pis yüzeylerde kullandım.Gyeonu da 1 yıl kullandım ve gyeon bozuldu. @technologyst abime ulaştım hemen nasıl duzeltiriz falan diye konuşurken gyeon düzelmedi ama aqua deluxe düzeldi ve şuan 3 yıllık aquayi çok memnun şekilde kullanıyorum bir sürü araba kuruladim tekrardan bozulma olmadi.Benimde çok garip gördüğüm bir olay oldu harbiden ama yumuşacık havlumu kurtarmış oldum :) Ileri zamanlarda gyeonun üstünde denemeler yaparak belki iyileşir umuduyla testler yapacağım.

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Elinize sağlık, ben aqua deluxe replikasını (birebir aslında aynısı) uzun süre kullandım. Güzel bez fakat twisted pile olmaması sebebi ile en iyisi değil :)

geçmişte videosunu da çekmiştim elden geldikçe.

Bu bez de diğerleri gibi biraz, önce camlarda kullanıyorum ve hafif nemleniyor, tüyler açılıyor. Akabinde aracı komple geziyor rahat rahat kuruluyordum. En iyisi mi, değil. Fakat iyi mi, kesinlikle!

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Ellerinize sağlık. Aracınıza nazar değecek bu gidişle Allah korusun :nazar:

Bez arkadaşların da dediği gibi en iyisi olmayabilir belki ama işinizi görecektir Nitekim @PassionateDetailing de bu yönde bir yorumda bulunmuş.
Peki @PassionateDetailing bezi nasıl eski haline getirdiniz bizimle de paylaşır mısınız?

toygar68

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye

Bez arkadaşların da dediği gibi en iyisi olmayabilir belki ama işinizi görecektir Nitekim @PassionateDetailing de bu yönde bir yorumda bulunmuş.
Peki @PassionateDetailing bezi nasıl eski haline getirdiniz bizimle de paylaşır mısınız?
Teşekkür ederim Klin Korea Twisted Pile bez aldım tampon ve camlar için merakımdan af aqua deluxe almıştım.Gene idare eder fena değil

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana

Kusura bakmayın mesajı geç gördüm Aqua Deluxe u tek başına makineye attım Sentetik Programda en uzun sürede 60 derecede 1200 devirde 1 ölçek perwoll 2 ölçek sirke ile yıkadım ardından çırptım ve evin içinde kurumaya bıraktım.Taradım güzelce kendine geldi.