Merhabalar, bir yıkama günü yapalım. Biraz ihmal ettim bizimkini. Daha doğrusu pek vakit bulamadım. Bu sefer resimli bir konu açayım özledim bende resimli konu açmayı.
Kieli hallerimiz ile başlayalım her zaman olduğu gibi.
Bizim komşu bahçedeki çamı budamış. Bu çam ağacından nefret ediyorum.
Çam pisliklerinden kurtulmak ile işe başlayalım, bu iş için air blower kullandım.
Sonrasında davlumbazlar ve kapı aralarına ceviz ile başladım. Jantlara cg whell cleaner...
Hemen aradında Secho fx5 ile 1/4 sulandırılmış Ceviz ile pre wash işlemine başladım.
Unutmadan belirteyim, bu tür malzemeleri kullandıktan sonra mutlaka temizleyin. İçinde ürün bırakmayın. Zamanla tortu oluşuyor tıkanıyor yada en iyi ihtimalle verimi oldukça düşüyor.
Sonrasında Snow foam adımı var. Şampuan seçimim bu sefer chemical guys Honeydew oluyor. Kokusu harika. Eskiden favori sıralamamda en üst sıralardaydı. Lakin artık sıralamada gerilere doğru gitmeye başladı.
Artıları
Kokusu süper
Kir sökme fena değil.
Korumaya zarar vermiyor.
Köpük oranı iyi
Eksiler
Fiyatı fazla.
Tutunma süresi çok değil.
Uygulama başına kullanım miktarı eh işte, ortalama düzeyde.
Gibi şu anda aklıma gelenler bunlar. İnceden bir sempatimde yok değil ürene karşı. Elimde bitsin istemediğim ürünlerden.
Arabamı duruladım ve detay işlerini yaptım, Alta foamer ve çeşitli fırçalar ile.
Sıra geldi jantların detay temizliğine, onlarıda hallettikten sonra sıra geldi kova yıkamamıza. Bu işlemden önce Zymöl ital in 1 ay geçkin zamandan sonraki performansına bakalım. 4-5 sefer yağmur yedi, bu süre zarfındaki ilk yıkaması. Performansı harika, jantlarda bile hala duruyor. Harika bir wax kesinlikle. Zymöl aşığım sana dedim ya la
Kova yıkamamızda Zymöl kullandım. Kokuauyla olsun, temizleme gücü, kayganlığı ile kesinlikle çok dengeli ve güzel bir şampuan. Tek kötü yani içinde barındırdığı yağlar hasebiyle çok az perdeleme yapıyor.
Uygulamayı şu şekilde yapıyorum, önce foam lance ile köpük atıp üstüne bir sürü eldiven ile kova yıkaması yapıp duruluyorum.
Yıkama sonrası kaputtaki Zymöl Ital bocukları

Hava çok sıcak olduğu için kuruma ile oluşabilecek water spotların önüne geçmek için kurulama işlemini Zymöl deep gloss detailer ve chemical guys wolly mammoth ile yaptım.
Kapı içlerinş vs Klin duo ve Zymöl deep gloss detailer ile kuruladım.
Jantlara Zymöl whell coat uyguladım.
Dış plastic aksama Koch Chemie nano magic plastCare uyguladım.
Davlumbazlara Chemical guys Barebones uyguladım.
Dış camlara Meguiars Glass Cleaner kullandım.
Lastik yanaklarına Autobritedirect tyre sheen kullandım. Sevdiğim bir ürün.
Geldik iç kısımlara, oldukça kirlendik. Yine bu çam yüzünden. Arınalım paklanalım. Arabanın içi temiz olunca ayrı bir haz duyuyorum. Ama paranoyak bir şekilde binmekte o kadar zor oluyor. Arabaya binene de işkence oluyorum
K
Kirlilerimiz.
Süpürmekle işe başlıyorum.
Kokpit temizliğimizi Flowey Cocpit Cleaner ile yaptım.
Genel temizliği Soft99 wash mist kulladım.
Koltuklara ve kumaş kısımlara Valetpro Carpets cleaner kullandım wash mist ile beraber.
Plastik aksamların korumasını en sevdiğim ürün olan Sonax matefect yeşil şişede olanı kullandım.
Flowey odor eleminator ve Poorboys cherry ile havamızı freshledim. Poorboys bitti çok üzüldüm.
İç camlar Flowey s3 kullandım.
Finaller.
Videomuz olmazsa olmaz.
Kieli hallerimiz ile başlayalım her zaman olduğu gibi.
Bizim komşu bahçedeki çamı budamış. Bu çam ağacından nefret ediyorum.
Çam pisliklerinden kurtulmak ile işe başlayalım, bu iş için air blower kullandım.
Sonrasında davlumbazlar ve kapı aralarına ceviz ile başladım. Jantlara cg whell cleaner...
Hemen aradında Secho fx5 ile 1/4 sulandırılmış Ceviz ile pre wash işlemine başladım.
Unutmadan belirteyim, bu tür malzemeleri kullandıktan sonra mutlaka temizleyin. İçinde ürün bırakmayın. Zamanla tortu oluşuyor tıkanıyor yada en iyi ihtimalle verimi oldukça düşüyor.
Sonrasında Snow foam adımı var. Şampuan seçimim bu sefer chemical guys Honeydew oluyor. Kokusu harika. Eskiden favori sıralamamda en üst sıralardaydı. Lakin artık sıralamada gerilere doğru gitmeye başladı.
Artıları
Kokusu süper
Kir sökme fena değil.
Korumaya zarar vermiyor.
Köpük oranı iyi
Eksiler
Fiyatı fazla.
Tutunma süresi çok değil.
Uygulama başına kullanım miktarı eh işte, ortalama düzeyde.
Gibi şu anda aklıma gelenler bunlar. İnceden bir sempatimde yok değil ürene karşı. Elimde bitsin istemediğim ürünlerden.
Arabamı duruladım ve detay işlerini yaptım, Alta foamer ve çeşitli fırçalar ile.
Sıra geldi jantların detay temizliğine, onlarıda hallettikten sonra sıra geldi kova yıkamamıza. Bu işlemden önce Zymöl ital in 1 ay geçkin zamandan sonraki performansına bakalım. 4-5 sefer yağmur yedi, bu süre zarfındaki ilk yıkaması. Performansı harika, jantlarda bile hala duruyor. Harika bir wax kesinlikle. Zymöl aşığım sana dedim ya la
Kova yıkamamızda Zymöl kullandım. Kokuauyla olsun, temizleme gücü, kayganlığı ile kesinlikle çok dengeli ve güzel bir şampuan. Tek kötü yani içinde barındırdığı yağlar hasebiyle çok az perdeleme yapıyor.
Uygulamayı şu şekilde yapıyorum, önce foam lance ile köpük atıp üstüne bir sürü eldiven ile kova yıkaması yapıp duruluyorum.
Yıkama sonrası kaputtaki Zymöl Ital bocukları

Hava çok sıcak olduğu için kuruma ile oluşabilecek water spotların önüne geçmek için kurulama işlemini Zymöl deep gloss detailer ve chemical guys wolly mammoth ile yaptım.
Kapı içlerinş vs Klin duo ve Zymöl deep gloss detailer ile kuruladım.
Jantlara Zymöl whell coat uyguladım.
Dış plastic aksama Koch Chemie nano magic plastCare uyguladım.
Davlumbazlara Chemical guys Barebones uyguladım.
Dış camlara Meguiars Glass Cleaner kullandım.
Lastik yanaklarına Autobritedirect tyre sheen kullandım. Sevdiğim bir ürün.
Geldik iç kısımlara, oldukça kirlendik. Yine bu çam yüzünden. Arınalım paklanalım. Arabanın içi temiz olunca ayrı bir haz duyuyorum. Ama paranoyak bir şekilde binmekte o kadar zor oluyor. Arabaya binene de işkence oluyorum
Kirlilerimiz.
Süpürmekle işe başlıyorum.
Kokpit temizliğimizi Flowey Cocpit Cleaner ile yaptım.
Genel temizliği Soft99 wash mist kulladım.
Koltuklara ve kumaş kısımlara Valetpro Carpets cleaner kullandım wash mist ile beraber.
Plastik aksamların korumasını en sevdiğim ürün olan Sonax matefect yeşil şişede olanı kullandım.
Flowey odor eleminator ve Poorboys cherry ile havamızı freshledim. Poorboys bitti çok üzüldüm.
İç camlar Flowey s3 kullandım.
Finaller.
Videomuz olmazsa olmaz.
Ekli dosyalar
-
2 MB Görüntüleme: 8

. Zymöl ile ilgili daha önceden konuşmuştuk zaten katılıyorum bir tık perdeliyor gibi. Kapı içini fotoğrafına bayıldım.
yılan gibi olmuş beyaza fısıldayan adam bi beyaz da ben mi alsam ki 

temaslı yıkama sonrası boncukların açısının gram bozulmaması nekadar kalite olduğunu gösteriyor italin.Ama hatırlıyorum da fiyatıda kaliteydi be