Yıkama günü 15.08.2019

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Onur ellerine sağlık gene keyifle okuduğum bir yıkama günü olmuş. Sana waterless wash kullandırtan detay kimbilir kimlere neler yapar. :) Ben de bu tarz ürünlerden uzak dururdum ama jant ve kapı içlerinde temizlik için detailer yerine bir ara bakmıştım esasen pratik. Tekrar ellerine sağlık yorum yapmaya gerek duymuyorum çıta en tepelerde.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerine sağlık master yine güzel keyifli bir yıkama konusu gelmiş. farkındayım sıra bana gelmeye başladı

DENİZLİ
Teşekkür ederim Sensei, senin sıra geldi geçiyor valla, arabalar ve biz isyanlardayız.
Onur ellerine sağlık gene keyifle okuduğum bir yıkama günü olmuş. Sana waterless wash kullandırtan detay kimbilir kimlere neler yapar. :) Ben de bu tarz ürünlerden uzak dururdum ama jant ve kapı içlerinde temizlik için detailer yerine bir ara bakmıştım esasen pratik. Tekrar ellerine sağlık yorum yapmaya gerek duymuyorum çıta en tepelerde.
Teşekkür ederim, waterless ürünlere karşı biri olarak, hatta forumda bir konuda da yazmıştım kesinlikle kullanmayacağım bir ürün diye, büyük konuştum heralde. Bunu derken kaporta da hala kullanmam sanırım ama kapı araları falan gibi yerlere süper ürün. Oldukça pratik.
Eline sağlık hocam, kısa bir şölen oldu bu sefer ama olsun :)
Teşekkür ederim hocam, bu seferlik böyle olsun. Tadı damakta kalsın:)

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Maşallah, keşke sizin gibi imkanım olsa :) tüm yazdıklarınızı tek tek okudum sıkılmadan
Endurance için nasıl bir ped kullanıyorsunuz?
camlar için meguiars iyi midir? Yoksa alternatif adam’s düşünüyorum..

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Maşallah, keşke sizin gibi imkanım olsa :) tüm yazdıklarınızı tek tek okudum sıkılmadan
Endurance için nasıl bir ped kullanıyorsunuz?
camlar için meguiars iyi midir? Yoksa alternatif adam’s düşünüyorum..
Teşekkür ederim, sizinde olur inşallah. Bu arada ben mekanı da değiştirdim,
Ben polisajda artık kullanmadığım padları kullanıyorum.
Camlar için meg. en favori ürünümdür. Tavsiye ederim.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Ellerine sağlık Onur, aklıma senin ustalığını izlerken aldığım keyif ve tecrübe dolu anlar geldi. :) yaz gelse de tekrarını yaşasak dedim bir an. Bence hızlı cila tarzı ürünlerle idare et Synergy makul fiyatı açıklanırsa alır onu denemiş olursun ;)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerine sağlık Onur, aklıma senin ustalığını izlerken aldığım keyif ve tecrübe dolu anlar geldi. :) yaz gelse de tekrarını yaşasak dedim bir an. Bence hızlı cila tarzı ürünlerle idare et Synergy makul fiyatı açıklanırsa alır onu denemiş olursun ;)
Inşallah tekrarını yaşarız, synergy merakla bekliyorum.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Synergy'nin fiyatı İngiltere'ye göre makul ama bize çarpanı bol şekilde olacağından her şekilde makul olmayacakdır ama bir umut işte set fiyatı belki uygun olur. 4-5 tane ürün var, bir tanesi de kesmez beni illa hepsi olması lazım :)