Merhaba,
Öncelikle forumda tüm bu sorulara yanıt var aslında. Üstadlardan, ustalardan, senseilerden güzel yorumlar barındırıyor, gördüğüm kadarıyla konuları geziyorsunuz. Biraz daha zaman harcarsanız kafanızda daha az soru işareti kalacaktır.
Onların yazdıklarının üstüne yorum yapmak düşmez ama kendi tecrübelerimden cevap vermeye çalışayım.
Yıkama eldiveni olarak UFS çabuk yıpranıyor ama ben beğeniyorum. Çok kirli alanlarda bunu kullanıyorum, diğer yerlerde Gyeon Smoothie kullanıyorum. Aşırı memnunum.
Şampuan olarak koruma olan araçta acilen sonax turuncuyu bırakmanızı öneririm. Korumanın ömrünü etkileyen bir şampuan.
Flowey 2.5 Car Shampoo öneririm, "önerisi için kredisini bırakayım, Teşekkürler @onurçiko ", fiyatı uygun. Fiyat sorun değil derseniz Zymöl Auto Wash, Adam's Car Shampoo, Nanolex Pure Shampoo öneririm. Tabi bu üçlüye her zaman ulaşmak mümkün değil.
Ön yıkama en önemli aşamalardan, bir şekilde köpük olmasa bile ön yıkama yapabilirsiniz. Secho ile VP ANSF kullanabilirsiniz. Tabii ki köpük haliyle aynı performansı vermez ama hiç yoktan iyidir.
Jant temizliği için ben de güzel bir ürün arıyorum açıkçası

CG Wheel Cleaner aldım, memnun kaldım ama sadece 1 kere kullanabildim, bu nedenle yorum yapmam doğru olmaz. Jant fırçası olarak Gyeon ürünü hakkında yorumlarınızı merak ediyorum, ben de çok düşündüm almayı ama dar yerlere girme konusunda sıkıntısı olduğunu gördüm videolardan.
Endurance'ı ben Turtle Wax Jet Black set içinden çıkan sünger ile uyguluyorum. Ama ürün beni Magic Dressing kadar tatmin etmediği için sık kullanmıyorum.
Pol Star kullanmadım, ama sitelerinde yazan kir durumuna göre 1:5 ile 1:20 oranında sulandırılabileceği.
Clin ben de kullandım bir şişe, camsilden pek bir farkı yok. Meguiars Perfect Clarity Glass Cleaner favorim, ardından CG Glass Cleaner, ve Flowey S3. En ekonomikleri S3, ben başlarda 1:15 oranına ve çeşme su ile sulandırıyordum memnun değildim. Sonrasında 1:10 oranında ve saf su ile sulandırdım, memnun etti, iz kalmıyor.
Bu kadardı sanıyorum