Yıkama köpüğü önerisi

mertcamciii

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mugla
selamlar karcher k3 yıkama tabancam var ona uygun olarak köpük aldım k2 pro bela memnun kaldım bu ürün haricinde baska bi ürün almak istiyorum kir çözücülüğü yüksek köpük atan makine için uygun neyi önerirsiniz?

İl
.
selamlar karcher k3 yıkama tabancam var ona uygun olarak köpük aldım k2 pro bela memnun kaldım bu ürün haricinde baska bi ürün almak istiyorum kir çözücülüğü yüksek köpük atan makine için uygun neyi önerirsiniz?
K2 bora, Auto Brite Magifoam veya Valet Pro Snow Combo2 kış şartları için bu şampuanlar işinizi görecektir k2 bela soft yazlık bir şampuan

mertcamciii

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mugla
K2 bora, Auto Brite Magifoam veya Valet Pro Snow Combo2 kış şartları için bu şampuanlar işinizi görecektir k2 bela soft yazlık bir şampuan
Peki yoğun kir sökücü olması aracın boyasına zarar verirmi bu tarz şeyler çok yazıyo bilginiz varmıdır teşekkür ederim

Ony

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İl
.
Peki yoğun kir sökücü olması aracın boyasına zarar verirmi bu tarz şeyler çok yazıyo bilginiz varmıdır teşekkür ederim
üzerinde yazan ölçeklendirmede kullanırsanız hiç bir sorun yaşamazsınız, uymasanızda sorun yaşatacağını düşünmüyorum ancak önerilen oranlara uymakta fayda var.

South

Çaylak Detaycı
Üye
Bende k4 var autobrite magifoam aldım 5ltlik kesinlikle çok farklı bir ürün köpürmesi kıvamı ve araç üstünde krem gibi kalıyor akıp gitmiyor ama bu ürün de bile kiri tamamen sökme yok, kıvamı yoğun olduğundan bir tık da durulaması daha zor, tavsiye ederim genel olarak